Puiuti de Randunici 2008!! (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Adriuta, lapte de vaca?!?! Zahar?!?! Gris?!?!? Combinatia asta sfideaza absolut tot ce am citit eu vreodata despre alimentatia copilului pana la 1 an...Tu vorbesti serios ?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

A! Clau, miercuri va fi votata legea respectiva, inca nu e batuta in cuie. Ceea ce nu m-am prins eu este daca se aplica si retroactiv, adica si mamelor care au nascut inainte de 01.01.2009, ca parca atunci cand a aparut indemnizatia aia de 800ron, ea s-a aplicat numai mamelor care au nascut de la o anumita data incolo...Doamne fereste, sa nu fie asa, insa la cum sunt ei de darnici....sa nu le fi trecut "afacerea" asta prin cap!

Ati vazut cum s-au calcat pe capete la moastele Cuvioasei ? Bai, incredibil popor suntem, ma! Hihihi, Esca cu bigudiul ENORM in frunte si cu fixativul imprastiindu-se A mai vazut cineva?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

catalina, uraaaaaaaaa!!!!!si asa te vreau :"fara SPAGA!!!" ...la ristorante, ca esti duamna frumoasa si iubita! sincer, eu nu ti-as da spaga, dar ti-as da cel mai mare pupic din lume si o imbratisare marrrreeee, din tot sufletul!!!

mimo, unde sunt??? dupa barbati, draga!! nu m-ai vazut??? ca si tu erai pe acolo:))). merci ca l-ai luat pe nenea in varful piciorului, ca deja ma enerva!
bey, sa nu cumva sa se ia careva de mine, ca o aduc pe mimo sa-l bata!!! e tare mai!!! tare rau!!!

liana, na ca ti-ai furat si tu o scatoalca!!! ca te-ai adresat cu "nenea popa", in loc de "Prealuminatul, Sfintia Sa"...ti s-a stricat liftul si ai carat copil si carutz pe scari!
stii ce am patzit eu azi??? dupa ce m-am luat de "popa spagaru'" pe forum??? mi s-a stricat liftul si am urcat copil + carutz pe scari! ce canon ai primit tu? 4 etaje??? si eu tot 4:))) ...la tine a fost mai bland, ca ai pacatuit mai putin, cu gandul si abia apoi cu vorba! si ai urcat 2 cu liftul 2 pe jos...
eu am primit 4, ca am pacatuit cu gandul si cu vorba:) si am primit 4 de urcat pe jos!!!

olgutza!!! dar tu ce ai facut??? baga argila sau smecta si trece kk:)...

adriuta, nu merg toate alea??? baga pruna!!! (amestecata cu para si struguri si suc de morcovi:)))

hey, "umbra"!!! arata-te!! sau ti-e frica de mine??? hai ca nu musc din prima! mai astept cateva sedinte:)

kya, ce ma injuri mama acolo??? klantz-trantz! hrrrrr. urata limba! lui mimo cica-i place cum suna....teodorooooooo, pune-i lu' mama ta niste rammstein sa se sature!!!

bubulina-gospodina, am crezut ca am comis-o si ca am ars oala cufasolea lu' barbat-miu azi...am ratat! ...si eu ma bucuram ca spala oala:)....era doar putin, bronzata:)

SEND! ca ma duc sa vad cum vaneaza mimo barbati politicieni implicati in viata celor 3 exemplare de copiii proprii si colectionati, vai, vai!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

A! Clau, miercuri va fi votata legea respectiva, inca nu e batuta in cuie. Ceea ce nu m-am prins eu este daca se aplica si retroactiv, adica si mamelor care au nascut inainte de 01.01.2009, ca parca atunci cand a aparut indemnizatia aia de 800ron, ea s-a aplicat numai mamelor care au nascut de la o anumita data incolo...Doamne fereste, sa nu fie asa, insa la cum sunt ei de darnici....sa nu le fi trecut "afacerea" asta prin cap!

Ati vazut cum s-au calcat pe capete la moastele Cuvioasei ? Bai, incredibil popor suntem, ma! Hihihi, Esca cu bigudiul ENORM in frunte si cu fixativul imprastiindu-se A mai vazut cineva?

1. da, cica miercuri...cica ar fi retro...retro ce? sa vedem...hmmmm...si daca e asa, ce faci, te intorci acasa? sau ramai la servici?
ca mimo vrea sa faca asociatia C.R.A.T.I.T.A. ... eu ma bag!!! ca ard cratite la greu!!!

2. unde sa vedem??? la TV??? nooooo, ca e al lu' ala negru si urat! hrrrrrr: http://www.sfaturiortodoxe.ro/_televizor.htm
nuuu, noua ne place sa vedem live cum se calca pe capete...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel, primesc pupicul cu cea mai mare placere! you back!

Am si eu o nelamurire...am citit si eu topicul cu pricina cu barbatul si copiii, dar eu nu stiu cine e individul! acuma nu-mi vine sa ma bag acolo doar ca sa intreb asta!

Olga, da-i un pic de diaree si lu' Adrian-cristian american!

Ma bag si eu in asociatia C.R.A.T.I.T.A!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Uof...am terminat si eu papica...copilasii s-au trezit la 18:30 , cel mic dormea de la 3 si un sfert si cel mare d ela 3 jumate ...asa da!

Stefanoi vorbeste intr-una "dishi, dishi" si e taaare scump si nu mai poooot si il mananc tot, tot, tot!

Kya, la blender branzica, impreuna cu fructele sa s efaca o crema fiiina.

Ariel, hai ca esti tare! si eu sunt experta in ars oale, rar ce-i drept, dar cand le ard, le ard . Mereu insa le-am scos fata cu cif si cu domestos

Mai stau putin si pun si eu de pilaful lui Stefan, cu vitel de data asta. Nu i-am mai facut de-o saptamana, cred...

Si ca sa-mi spun si la voi oful...mancarea am facut-o azi printre lacrimi, am plans de nu mai pot...am ochii rosii . M-a anuntat Lica ca nu mai vine la noi...nu conteaza de ce...ideea e ca eu m-am atasat f. mult de ea, copiii la fel...si imi pare rau, rau de tot...acum de doua saptamani am fost singura cu amandoi si ma descurc, nu-i problema...dar ce bun e un ajutor! nu cred ca o sa se mai razgandeasca, asa ca Pe Vladut ma gandesc serios sa-l duc la gradi, in primavara vroiam oricum...si acum nu stiu ce sa fac, sa-l mai tin si iarna asta acasa...nu stiu cum sa fac, pt. ca mi-e groaza sa-l imbolnaveasca si pe Stefan si asta e inevitabil...deci stau si ma gandesc intr-una si nu stiu ce sa fac...
mda...cam asta...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, am blenduit si am hranit zana. Casca ciocul maaaaare, si a papat tot, adica vreo 200g. Deci declar branzica un real succes.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Cata, Ariel, am luat Smecta, ca e singura permisa in alaptare...Nu stiu ce am mancat..poate de la placinta cu carne sa mi se traga...Nu ma bag in asociatie, decat ca sustinator . Nu pot sa intru in CIC, ca sunt multe altele pe langa bani care m-au determinat sa ma intorc la serviciu...as rezolva poate problema banilor, nu si a celorlalte avantaje materiale pe care le am mergand la serviciu, plus ca eu inca sper sa nu treaca cariera pe langa mine...cu toate ca din punctul lor de vedere, programul meu de 6 ore e ucigator...ma rog, si eu cu frustrarile mele, ce sa zic?!?!

Bubu, da copilul la gradinita. De racit, o sa raceasca oricum, ca il duci tu din primavara sau de acum...si va face si bolile copilariei, si le va face si Stefanoi...pe de o parte, e bine, ca dupa cum spunea si medicul Adriutei, ca le stimuleaza sistemul imunitar...Daca tot de duci la Stanciu, roaga-l sa iti dea faimoasa lui schema de stimulare a imunitatii, care la Katja Ioanei a mers de minune!!! Nu a racit copilutzul, si a mers la gradi de la doi ani...Ii vor placea copii, tu vei avea si mai mult timp pentru casa si Stefanoi, si pentru Vladutz, pe cale de consecinta. Io gasesc numai argumente pro! Cat despre Lica...fiecare cu drumul lui. O sa gasesti o alta menajera, care iti va iubi copii, ca sunt adorabili si nu ai cum sa nu ii indragesti. Nu mai p'ange ! Nu vezi ca te descurci de minune? Si ca esti modelu' de nostru ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

olgutza

grisul, e cereala, si din cate stiu eu DA, se dau cereale derivate din grau sub un an.
lapte de vaca, :)) sa fii tu sanatoasa cati copii sub 1 an n-au primit sau primesc in lume lapte de vaca (ce noi n-am primit lapte de vaca sub un an???)Daca ii dai FORMULA risti sa nu iti mai accepte sanul, este recunoscut si testat de multe mamici si creiere din lume. Laptele de vaca se pare ca nu e atat de apetisant, desi destul de hranitor.
zahar... 2 boabe nu strica nimanui. Adrian a mancat cu placere legumele, fructele...punandu-i zahar apoi treptat i l-am redus(proces care a durat cam 10 zile) si acum mananca fara.
Caprarii admit solutia de lapte de vaca cu apa de orez....etc..
crezi ca ii sfidez pe " Caprari"??

si editez in completare: Da, STIU ca nu este indicat si daca se poate este foarte indicat laptele praf...dar eu vorbeam de un copil alaptat care daca primeste completare este mai INDICAT sa se aleaga laptele de vaca.
Adrian al meu in fiecare dimineata isi mananca cerealele(fie ele derivate din grau sau orez ) cu lapte de vaca organic, fiert si indoit cu apa. Si creste (78 cm), si nu mai e nici anemic. Si nici gras desi a primit si zahar...asa 2 boabe temporar. Si doctorita a zis ca e "great" si arata extraordinar. In rest de la 6 luni a ales sa pape biberon in loc de tzitzi si nu l-am fortat.
Asta fac cu propriul meu copil si s-a dovedit ca e ok chiar de catre doctor. A fost o sugestie.
Acum fug ca trebuie sa pun monstrul in pat

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olgutzica, multumesc . La Stanciu am tot mers si am avut o gramada de scheme de imunizare date de el...tot o sa raceasca...si ai dreptate, dar mi-e asa teama si e asa greu sa-i vad pe amandoi bolnaviori...de bona acum chiar nu mai am nevoie, menajera nici atat, chiar nu mai vreau pe nimeni :(

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput