Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 7

lianam spune:
maia bine ca ati reparat calculatorul, sa ciripesti mai des
......dupa cum ai vazut, daca ai avut timp sa citesti, frichineala si urletele sunt in floare
bubu sta in picioruseee
am fost si noi pe afara, am mers si la biserica dar "nenea" popa nu era acolo, asa ca am sarit peste impartasanie; de ciuda teo a muscat dintr-o lumanare ....am coborat cu carutul pe scari ca nu mergea liftul
...4 etaje...la intoarcere am urcat tot pe scari...doar 2 etaje, ca de la 2 a mers
.......
clau cum sta rebecel sclifosel cu mancarea? teo nu stiu ce a patit, ptiu ptiu sa n-o deochi , dar de cateva zile papa legumele urgent; azi terminasem (cam 100 g, ca niciodata nu papa atat, mereu aruncam) si ea tot deschidea gurita; imi parea rau ca nu mai am legume, dar i-am dat repede un iaurtel cu cereale, si l-a papat aproape tot
(macar atat daca dimineata n-a papat deloc fructe si pana la ora asta doar 200 ml de lapte)
Liana, mami de Teo

bubu05 spune:
Buna ziua!
Stati sa mai iau o gura din firul asta de praz, miam ce bun eeee , mananc si plang vorba nu stiu cui
, rosioare cu branza si cu praz
. Le-am adus la calculator sa vad ce-ati ciripit!
Si am vazut o superba galerie pt. Tuchi si pt. Eric, Gecko, ca de obicei super inspirata cu galeria . Ce frumooooos!
Cami si Clau am vazut ca n-au dormit...mi-e si mila de ele, saracutele...
...revin, ca n-am citit tot...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare

lianam spune:
mmmmmm kya ...ce bine arataaaa ....deci de aia nu apareai tu aseara cand asteptam eu sa dai de baut
?
inca odata la mai multe lunisoare cu sanatate!
Liana, mami de Teo

mimonix spune:
Salutare de la mare (GLUMESC)
Am venit si am gasit mare veselie, in primul rand m-am distrat cu BUBU si am constatat cu mare placere ca nu sunt singura fara covor in casa Cami
apoi am vazut copii scumpi scumpi si rauti-rauti TeRo de Lianace mutrita face , neneeeee s-o mananci nu alta
, pe Rebedormind "pe ea" mortala
si pui frumos de Kyaaniversat cu fast la cele 6 lunisoare
Kya, tortul ca tortul dar ti-a iesit si decorulCum naiba ai facut sa stea piersicile alea frumos pe fundul oalei cand ai turnat compozitia ? Mare mister ...
Am mai vazut peisaj idilic pe malul lacului cu Biencuta si parintii si ma tot uite de Tuchi si nimic
Mi s-a lungit gatu' soro
Mai lasa berea si tigarea aia si vino acasa ca ti-ai bagat mainile pana la cot in s.a.a aia
Asa sunteti toti, nici n-ai luat bine examenul si top, in borcanul cu miere
Blankarprobabil ii vor da micutului ceva sa-l tina mereu semiadormit in perioada aia....Multa putere tie si multa sanatate lui Erick Dumnezeu sa va ajute !
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

tuchita spune:
M-am intors! Sub scut!
Am avut o mare mana la subiecte, cu exceptia unuia! Si ei au formulat subiecte misto, cred ca au fost cele mai decente subiecte date la examenin ultimii 6 ani!
Am facut, nu exceptional, dar de promovat! N-am miscat nik, nici in stanga, nici in dreapta, nici in spate, nici in fata...asa ca nota va fi doar a mea!
Am mancat o pizza, am baut o bere, acuma ma doare capul de mor...mai scriu mai tarziu impresii!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

Kya spune:
Fetelor multam! Am vazut ca ati fost promte cu urarile, chiar dupa 12
Liana, da montam tortul azi noapte.
Mimo au iesit. Celofanul de pe fundul oalei era ud, si cred ca s-au lipit fructele de el. Plus ca era si crema destul de tare, ca am batut bine albusurile, si frisca.
Tuchi eram "precisa" ca ai sa te descurci! Bravo!
Acum ma retrag putin sa fac niste cornulete cu gem.
Raluca mamica de Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!

bubu05 spune:
Azi, in parc, l-am pus pt. prima data pe Stefan in leagan din ala “chilotel”. I-a placut enorm! Ranjea la mine cu dintisorii lui mici, un dulcic !! Si se tinea cu amandoua manutele de-o parte, la fel ca Vlad!
Ce noroc am eu cu puiutii mei care dorm la pranz in acelasi timp! si baga 2-3 ore si am si eu timp de una-alta. Azi nu mai bag somnic pt. ca am mancarea pe foc.
Si scrisorica de rigoare:
Pucca, ce bine ca ai si tu un liber sa stai cu puiuta ta! Argint viu si ea, nu?
Cu mancarica, poti sa-i combini doar doua legume si cu carnita sau ou, apoi 4, o data toate…eu ii fac si pilaf cu legume cam la 4 zile.
Ex:
- dovlecel, morcov, cartof
- fasole verde, ceapa, morcov, rosie
- orez cu legume combinate
- dovlecel, ardei gras, fasole verde, morcov
- morcov, patrunjel, dovlecel, rosie
Stefanoi nu mai vrea laptic dupa fructe sau legume, f. rar mai vrea vreo 60 ml dupa legume. El papa cam 200-250 g o portie de piure.
Super pozele din Carol!
Clauuuu, e mortala Rebe! Si tot n-ar dormi!
Steluta, bravo pt. dintoooos! Si bravo si lui Barosan, ginerica cu 2 dintzosi!
Kitzy, sanatate Dianei!
Liana, am vazut-o pe maimutica terorista in picioare, ce nervoasa eeee!
L-am vazut si pe BUBU mic de Cami ce se hlizeste, e un scump!
Maia si Pidana, bine ati revenit la ciripeala, mama lor de calculatoare!
LMA Sanzianaaaaa! Wow si ce tort perfect a facut mami, iamiiii!
Bravo Tuchiiii!
Randunica din umbra nu mai zice nimic??
Mai era un sarbatorit azi, al unei randunici noi pe crenguta, a zis ca face 7 luni! Hai, mami, da de baut, ca am uitat cine e sarbatoritul
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare

mimonix spune:
Bravo Tuchi, forta a fost cu tine Si norocul
Kyaai ascultat cantecelul pe care i l-am dedicat Sanzianei azi-noapte? E f funy,merita
Trebuie neaparat sa ma apuc sa fac ceva de mancare dar mi-e o leneeeee si tot stau si tot citesc si tot raspund...da-ti-mi un sut va rog Arielunde esti maica, daca tot veni vorba de suturi?
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

tuchita spune:
Hai ca mi-am mai tras sufletul nitel! Sebaceul imi roade un elastic de prins parul si e fericit! Zic repede una doua ca acusi vine Ilinca de la gradi si s-a terminat dixtractia!
In primul rand va multumesc inca o data la toate pentru galerie! Chiar a avut efect!
M-am trezit dimineata la 5 juma' sa mai citesc ceva...ia ghiciti cine urla la 6 MAMAAAAAAAAAAAAAA! nu sebaceul ci sora-sa care n-a mai avut somn! Tre' sa fac ceva cu softul ei ca ma ucide! Deci adio si n-am cuvinte!
Trag eu beletele din morman- zice profu' ca is cam relaxata, ca ce le trag asa usor! La ultimele trei m-am scremut mai tare ca sa-i fac pe plac!
Pleaca cu beletele, se gandesc 40 de minute ( imaginati-va cum il falfaia inimioara!) ( eu nu stiam ce-am tras!), vin, enunta, ne ureaza succes, ramane cu secretarul de comisie( fosta mea sefa, omul pe care il stimez cel mai mult si care mereu mi-a zis ca examenul e o frectie!)--de obicei toleranta la sursele de inspiratie!
o tipa de langa mine scoate fituicile si s-apuca de scris! In 10 minute vine doamna dr, i le confisca si atat! N-a mai miscat nimeni din momentul ala, ce sa mai intrebi, ce sa mai vorbesti...mi-era o rusine numa' cand o vedeam ca se uita spre mine!
Tot raul spre binele meu...ca mi-am pus creierul la contributie si am produs! Subiectele frumoase si usoare dar tocmai de aceea necitite de mine prea atent,ca eu m-am stresat cu ciclul Krebs si adiponectina si leptina si mama lor, baga-mi-as picioarele!!
Acuma depinde cum or corecta, dupa mintea mea n-am cum sa nu-l iau!
La crasma nu m-am dus la aia ca aia e pentru pacienti( e chiar bodega de cartier, pe bune, si acolo se opresc jumate din pacientii nostri dupa externare!), m-am dus la una mai de fite!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

lianam spune:
brava tuchi!!! sa-ti priasca berea si pizza si pe 21-22 sa dai tot cu vesti din astea-n noi
mimo nici eu nu am covoare in casa ...unu mititel, de ochii lumii, in sufragerie
...daca tot nu e ariel cu bashchetzii in preajma sa ne dea si noua cate un varf in dos, hai sa ne dam reciproc
...a atipit si inamica mea, si cum nu dureaza mult, ar trebui sa zbarnai....ma duc macar sa pregatesc "introducerea" la mancare
...cum merse cu pilafu' la vladutzu? acelasi succes? testez si eu pilaf pe iepurica maine
Liana, mami de Teo