Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38
Raspunsuri - Pagina 7
Micky2007 spune:
Georgia endometrioza recidiveaza oricum. Eu m-am operat clasic in 2003, fara a avea dureri inainte sa pot sa imi dau seama ca este endometrioza, am depistat la investigatiile pentru bebe, unde mi-a taiat si jumatate de ovar. Pe vremea aia nu se practica laparo, apoi a recidivat, habar nu am cand, cum, nu aveam dureri, nimic. Am curatat din nou de data asta prin laparo prin 2006. Cand am fost in ungaria in 2008, iar a recidivat. Am facut FIV fara sa ma mai operez, spunandu-mi dr. Zadori ca nu este nici o problema. Am ramas insarcinata si endometrioza este acolo.
Parerea mea este ca singurul tratament pentru endo este bebe. Sincer. De ani buni ma lupt cu aceasta endometrioza de care habar nu am avut.
Eu nu cred ca are vre-o legatura daca te operezi clasic sau laparo. De la laparo am caseta unde se vede f bine ca a fost foarte bine curatata si fara sa mai imi taie nimic din ovar.
Va doresc succes tuturor sa va vedeti visul implinit.
Micky
8+

Boo spune:
Pai ce sa faca ??? Cand nu face kk, asta face http://good-times.webshots.com/video/3044778800103110697mjGybg ![]()
Acum serios, m-a disperat cat kk face. Si il doare burta si se chinuie de imi vine sa plang langa el. Nu stiu ce sa-i ma fac si ce sa-i mai dau. Ne cam chinuie burta asta a lui. De abia astept sa mai treaca o luna ca sper si eu ca la 3 luni va fi mai bine...
Eu ma simt bine, daca la operatie te referi. La mine refacerea a fost foarte rapida. Nici nu zici ca am avut ditai taietura. Dupa o saptamana ma miscam perfect. Altfel, sunt cam obosita. Ca ziua nu mai dormim decat fff rar. Sau doarme la plimbare cand evident eu sunt in picioare si cand ajunga acasa e treaz cu ochii cat cepele. Si mie imi cad ochii in gura de somn.. si tot asa.
Tot visez la noptile cand va dormi mai mult ca deocamdata se trezeste la 3-4 maxim 5 ore.
Se pare ca n-a invatat nimic de la prietenul lui Tudorica care e foarte cuminte.
ralu76 spune:
Buna fetele!Eu am facut acum doua luni ultima injectie de Diphe si "dragutele" de simptome tot persista; adica bufeurile si restul.
La voi tot asa a fost ca eu nu mai am rabdare deloc

aerlilian spune:
Boo ,draga mea draga,cacaciosul incepe sa semene cu tine!!!Serios,are ochii si gura ta!Ce mandra trebuie sa fii...Ma bucur din suflet ca esti bine si ca te-ai refacut fizic atat de bine...Cat despre burtica lui...nu ma pricep,dar banuiesc ca esti tu o mama disperata,ca probabil medicul ti-a zis ca e normal,nu?Te pup si te imbratisez cu drag!!!

roxana07 spune:
Lucia
, merci de incurajari si de intrebare. Ne-am intors ieri de la Oslo. Sunt inca destul de varza. Pe mine ma cam termina anesteziile astora...Ce sa zic, am supravietzuit si la asta...Mai revin cu detalii.
Corina
, merci frumos si tie pentru incurajari.
Pup toate fetele si multa bafta!
Ioanatugs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fireyes Gata, puiutii sunt la purtator 2 embrionasi frumosi, frumosi, unul cat.A si unul cat.B. dr a zis ca suntem norocosi, ca din 2 fertilizati, au iesit 2 asa frumosi...Am primit celebrele deja 6 utrogestane pe zi+ceva ce mie mi s-a parut inedit,nu stiu daca am mai auzit: 1 pen de decapeptyl, de facut in z3 de la et. dr zicea ca ajuta la implantare... am zis ca nu-mi mai bat capul, ca si asa nu inteleg mare lucru din asta si execut dansul toate fetele care s-au gandit la mine si mi-au adresat cate o vorba buna (chiar si asa, in gand:) eu am citit mai pe sarite, am avut ceva dificultati cu conexiunea pe laptop si ma intrerupeam f des, asa ca la un moment dat nu mai stiam ce raspunsesem,cui...still counting... |
Si soarele va zambi de dragul tau
romanitza spune:
Anca, te asteptam cu vesti bune! Sper sa nu mai dureze mult si sa iti vezi minunea.
Micky - felicitari pentru sarcina! Sa decurga totul cum trebuie si sa ai parte de cea mai frumoasa pereche de gemeni.
Luci - sunt intr-o stare nu tocmai buna, am incercat sa nu mai intru pe site, am incercat sa ma detasez de toate, bineinteles ca nu am reusit!
As vrea sa treaca mai repede saptamanile urmatoare sa vad daca vin sau nu rushii... Sper sa nu ii mai vad de acum incolo!
Hera - mai e putin si pentru tine, cred ca esti emotionata! Sunt sigura ca totul va trece repede si te vei trezi cu bb-ita in brate.
Aerilian - si eu m-am oprit dupa 3 inseminari anul trecut, doctorul meu mai vroia sa fac inca 3, a spus ca pot face maxim 6 luni consecutiv, dar nu am vrut sa risc. De fapt, am avut ceva probleme dupa inseminari, mi-a aparut un chist la unul din sani in urma stimularilor. Vestea buna e ca a disparut dupa cateva luni, dar nu iti pot spune ce sperietura am tras! Curaj si gandeste-te ca mai devreme sau mai tarziu se va intampla. Nu am epuizat toate metodele, dupa asta ma ghidez mereu.![]()
Cris - felicitari pentru dosar, te-ai miscat foarte repede! Sa dea Dumnezeu ca totul sa decurga rapid pentru voi si sa aveti primul copil acasa cat mai repede. 
Boo - foarte frumoase pozele cu
Alex. Sa savurezi din plin toate momentele astea, sunt unice. Va
si va doresc tot binele din lume.
Mada, Ral, Georgia, Monica, Ioana,Magdita,Liliana, Fire...
mada23 spune:
Flacarico...

Doamne ajuta!, te asteptam acasa si peste 14 zile sa facem petrecre 

Ioana...
multumim frumos de vesti
Boo..Alexutzu tau e un dulce
Roxana...asteptam detalii
pentru mine luna asta a incetat lupta, beta este negativ...o noua luna, o noua sperantza, viata merge inainte
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
lilianaFi spune:
Mada Aerlilian...
...

Roxana refacere rapida...multa sanatate 
Lucia...
... gerovitalul tuturor 
Ralu multumesc de raspuns
pt tine si ucrainianca ta
..pt Tudorel 
Boo ce repede creste Alexut!!! 
Ioana te atrage austria???
...
..sa auzim de bine...da? 
Anca 
tuturor fetelor fara nici o exceptie si numai bine!
Ioanatugs spune:
Fireyes multa bafta iubita, sa ramana puiutii cu voi toata viata!
LilianaFi nu am timp de plecat pe meleaguri straine, ma intereseaza fetele care scriu acolo!
Lucialu dar de iaurtul recomandat de mine, ce zici??? L-ai incercat???
Boo pup fata si bebelul Alex!
Si soarele va zambi de dragul tau 

2 embrionasi frumosi, frumosi, unul cat.A si unul cat.B. dr a zis ca suntem norocosi, ca din 2 fertilizati, au iesit 2 asa frumosi...