Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38
Raspunsuri - Pagina 8
alexia28 spune:
Buna dragutelor,
Anca am citit acum de tine, sa ai parte de o nastere usoara si sa-ti tii repede printesa in brate

Fireyes multa bafta sa vii cu vesti bune peste doua saptamani, ai grija de puiuti
Ioana
n-am mai vorbit de mult, nu sunt la curent, mergi la austrieci?
Lucia iti spun cu intarziere
La Multi Aniiii, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si bebei frumosi si sanatosi

Georgia
ca te gandesti la mine cum mai stai cu injectiile si simptomele?
Mada, Aerlilian

incepe o noua luna
Noi suntem bine, sa zicem, in afara de numeroasele crize de dinti plange mititica si nu prea mananca, nu mai vrem sa stam in fundulet vrem direct in picioare si spunem MA MA
.Va pup e tarziu, merg la culcare ca maine dimineata imi da trezirea
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
Ioanatugs spune:
Alexia28 ce ma bucur ca ai aparut!
Nu plec iubita nicaieri, eu abia azi mi-am repetat hormonalele de z2 si maine le iau. O sa le duc dr. mele la sfarsitul lunii si impreuna hoataram daca incep luna viitoare, sau in decembrie un nou tratament. Deocamdata nimic nu e sigur, totul depinde de noile analize si in caz ca va trebui sa mai astept o luna, doua, voi astepta cuminte.
Si soarele va zambi de dragul tau 
lucialu spune:
SPER SA VINA BB SARA! HAIDE ANCULEEEEEE!!!PUP
SA-TI TREACA DURERILE!!!DOAMNE AJUTA SA FITI BINE,SANATOASE!!!
Eee si eu am tras cu ochiul la FIV-let
si vazusem vestile date de Fire
E PE VAL SI-I TINEM PUMNII SA AIBA BHCG DE GEMENI!!! ![]()
Madut
iubit mde...
ce sa spui?Poate vor bb-eii nostrii sa fie colegi de odiseala si noi ne smulgem parul pe aici cand ei de fapt ne pregatesc fo surpreza![]()

Hai ca ne tinem de manuta poate avem mai mult noroc sa-i convingem

Tre sa ma vopsesc degraba...ca iarasi ajung la ovu si raman ciumi-gumi si nu-i place la BB sa ma vada degladeeee si mai se da o tura cu barza![]()
Roxana
ma bucur ca esti acasa.Mi s-a dus naibii bateria.
si imi piuia si nu mi-am dat seama ce e
Relax,la caldura,filme de ras dar nu tare ca sa nu sguduie burtic operat,uita-te la sos si vizualizeaza o mutrita ca a lui in pampersi la tine la san
Eu am si uitat ce a spus nenea dr,tu?![]()
Romanitza
tinem pumnii sa nu mai vie uratii si sa ne tragi si pe noi dupa tine.Stiu ca e tentant butoiasul,lual-ar gaia sa-l ia!
Baga dansuri chinezesti si invata-ne si pe noi sa fim gratioase si serene![]()
Boo
tataciosul tau e duuuulce,iar mami o palacioasa
Am mai auzit si de colici babe cloante si ca sunt aducatoare de lacrimi la mamici.Bine ca mai ai un pic de furca conform varstei.Lasa ca creste el cat sa steie in fundulet si sa ii para mai interesante prostioarele de BBei smecherei
Bine ca esti bine.Dar o fost mare taietura?
De oboseala ce sa spui...naspa!dar poci sa faci ceva?nincen decat sa rabzi cu stoicism.
Alexia
pup dintisorii Puiutului tau!Offff!cu raceala cum e?Bagam niste majorete sa iasa domnii care fac probleme?
Prietena mea pune nurofen pt BB-ici cand sunt prea mari durerile pe gingiute.Mi se pare normal sa spuna mama,doar tu ai fost de nota 500 cu ea si normal ca vrea si o surioara
Ehee plecam la plimbare prin casa?Ai pus-o!![]()
Ralu
eu zic ca max o luna te mai tine napasta bufeurilor!Bine ca se face frig
Oricum ai trecut de ce a fost mai greu.Sa vezi ce oute de calitate o sa ai!
Poti sa incepi de pe acum sa chemi barza,ca nu se steie cand aterizeaza.![]()
Ioana
inca nu am luat iaurt din ala.Mai am din astalalt ca am uitat sa iau
Ai o pereche de pumni stransi pt rezultat bun la analize!
Lilisor
ei na!
Daca ati stii ce prostii face gerovitalul vostru pe la alte portite!
Ca refuleaza si el si emite rautati
Auzi soro!Daca meri la austrieci...poate oi reusi si eu sa-l conving pe al meu sa ma duca la pumparaturi acolo si ne vedem
Stiu visez
e ora![]()
Aerlilian si Ana
daca nu e acu va prindeti in hora cu moa
si Madut si ne bulucim toate la iulie-august.
S-a'nteles?

Mickisor
salutam gemenasii!Cum e sa fii graviduta cu 2?
Sper ca nu uitai pe nimeni.Va tzuchez pe toate!WE placut!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ginamaria spune:
Neata fetele,
ANCApup bubulina si ma rog la dd sa fie totul bine si usor......ca frumos sigur va fi (dupa)....
Decalr Z1 dar nu sunt deloc suparata in plus sunt f. hotarata sa nu fac FIV sunt convinsa ca DD are grija de bebelinul meu acolo unde e el....poate vrea sa vina doar dupa ce trece cu totul criza asta financiara........nu vreau sa il grabesc,vreau sa il las cu personalitatea lui,am auzit ca trebuie lasati cu copiii sa fac ce vor pentru a-si dezvolta creativitatea si o personalitate puternica.Dar si cand o sa vad ca e prea puternica luam masuri drastice......dar deocamdata e inca tare firav puiutul meu si il las pe DD sa aiba grija de el ca cred ca ii tare bine acolo unde e el......sunt fericita ca nu am avut dureri f. mari,aproape deloc pot spune fata de ce aveam inainte de a merge la bioenergie,atata ca m-a apucat noaptea si odata trezita nu am mai putut adormi.dar numai bine mi-am terminat cartea la 6 dimineata.......va pup pe toate cu embrionasi sau fara,buritci sau fara..........si fara copilasi nu trebuie sa spun ca nu exista asa ceva.Fiecare il avem pe al nostru pe undeva doar ca sunt ai nostrii mai cu personalitate.
Pup si w. fain.Noi mergem sa ne cautam cabana la munte de revelion...adica mai bine zis la visionare.......
ancaoradea spune:
Dragele mele, va multumesc pt gandurile bune si incurajari, nu am apucat sa citesc tot din urma, ca am numai 2 ore la dispozitie ( am fugit din spital, in papuci de casa si pijama, sa vin acasa sa fac un dus, ca in spital conditiile de dus sunt horor,. noroc ca avem baia noastra, cu wc si chiuveta in salon unde ne mai descurcam cum putem). Tot in formula 2 in 1 suntem, bebe sara nu prea stie ce vrea, ba ma apuca contractii dureroase la 10 min, de zic ca se apropie momentul, ba se raresc la o ora, ba dispar o noapte intreaga, ba devin nedureroase. Amnioscopie am facut ca sa vad daca sunt intacte membranele, imi provocau nasterea sau faceam cezariana, dar se pare ca inca nu s-au rupt, bebe sara e in siguranta, la testul de nonstres a iestit ca e chiar calma, linistita, deci are planul ei. Atunci am pierdut dopul (joi), iar de atunci tot pierd alte bucati din el, de rade sotul meu ca pana acum am pierdut vreo 3 (am fost sigilata bine). Dilatatia e tot mai mare, aveam mai mult de 3, la ultimul control ( se pare ca tot nu ma chinui degeaba cu contractiile astea, tot ma mai dilat cate un pic). Deocamdata iau Calciu 3 tablete pe zi si asteptam. Am facut si echografie si totul pare ok, Sara e in pozitia ideala pt nastere, placenta arata f bine si la masuratori cica va avea cam 3300g. Toata lumea o asteapta cu drag, iar eu stau in suspans pana apare. Va pup pe toate!
38+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
lucialu spune:
Ancule

cred ca sunteti unicate fetelor,dupa ce povesti de nastere am citit....sa ai grija de voi!!!Doamne ajuta sa va vedeti o data si sa o tii in brate!SUCCES!!!Tinem pumnii!
Ginuta

hai ca vedem poate nimerim tura astalalta de odiseala.Ma bucur ca ai rabdare si incrdere si ca nu ai avut dureri!Bafta la cabana!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
aerlilian spune:
Romanitza ,multumesc de incurajari,sper sa vine bebe si la noi cat de curand!!!
Mada ,nu credem pana nu vedem rosu,da?
Liliana ,te pup cu mult drag!
Fireyes ,te asteptam cu vesti,ai atatea sa ne povestesti...Doamne ajuta,sa fie bine!
ralu76 spune:
Inca o lunaaa?Nu mai vleaaaaaaaaaauuuuu
Imi ajunge deja.Eu credeam ca vine CM mai repede.
alexia28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucialu Alexia pup dintisorii Puiutului tau!Offff!cu raceala cum e?Bagam niste majorete sa iasa domnii care fac probleme?www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank"> ![]() nu mor caii cand vor cainii... |

Daaa, am plecat la plimbarica prin casa cu catelu care ne impinge de la spate
http://www.flickr.com/photos/10210052@N04/2950313752/
Cu raceala am scapat, noroc ca au inventat astia aparat cu aerosoli si doar asa am scapat ca medicamente degeaba am luat.
Citeam de Boo ca se plange de bebe Alex ca nu doarme ziua, pe NATALIA nici pana acum nu am obisnuit-o sa doarma macar o ora legata la pranz iar de colici ce sa mai zic pana la trei luni cand venea seara imi venea sa fug de acasa, am scapat de colici au inceput dintii si tot asa.
Acum mancam eticheta de la NUROFEN, este foarte buna, ce sa faci daca o tin nemancata.
Ioana tin pumnii sa ai analize bune si sa incepi iar Fivuletul

Anca ma gandesc la tine sa treci cat mai usor peste etapa asta, Doamne Ajuta

pup toate fetele

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008prietene DC .
Boo spune:
Toata lumea spune ca seamana cu tatal lui
dar eu stiu mai bine .. Spune si tu: http://good-times.webshots.com/photo/2007207920103110697YDFcQYAlexia ma incurajezi ???? Glumesc .. asta e ! Ce sa fac ?? Astept sa faca 3 luni ca poate e mai bine cu burta si am si eu o perioada mai linistita inainte de dinti. Speranta moare ultima ..