Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Faceti ce stiti mamicilor,mie sa-mi prezentati ori teste pozitive ori BB-ei ca-mi dau demisia te pescar!Pe bune acum Hera important este sa fiti voi si fetitele OK.Eu tot pe aici voi fii si daca sunt fete cu mana mai buna ca a mea n-am probleme...numa sa ma treaca si pe mine la coloarea verdeTu cum o sa ii spui piticii:Lorena sau Elena sa stim cum sa-i spunemSi eu sper sa nasca Anki natural fara inducere...hmm tare cuminte e draga de ea...eu cred ca eram pe tavan deja,clar ii puneam sa-mi faca ceza la cat de panicoasa sunt.Multumim pt vesti!Tu ai prin cine sa ne anunti de se vad miscari de trupe cu directia maternitate?
Madule eu sunt pro.Facem dansuri,punem ciufulite,dar pot sa spun ca sigur ma gandesc la ele in fiecare zi.

Georgi pai eu ce noutati spun?Nincen.De-asta ma si simt aiurea sa ma apar pe aici...bb inca nixit,monito nu fac,fiv nincen,ia nincen...nada...sg lucru pe care as putea sa-l spui e ...ce acrobatii facem noi 2 ciorumbeii cu dorinta de BB.Ceea ce e exclus!Asa che madame da-mi un rezon sa te crez...che altfel inventez paiul telescopic si habar nu aveti cand si cum m-am imbatat cu licoare butoioasa.
Roxana tu cum mai esti?Poci sa stai amu la PC?Sau mai asteptam un pic?
Am sters-o!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lucia probabil ca ii vom spune Lorena. Acum mai vedem... Sa vina mititica sanatoasa...

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

M-am intors,dragutele mele!Lucic ,ma mai inflamez si eu,ce sa fac,asta e sindromul premenstrual.Pt ca ieri,z36 a devenit z1.Stiam ca nu e bebe,asa ca mai bine ca a venit,sa trecem la treaba din nou!Cred ca fac si eu o pauza ca sa-mi revin putin,sa vad care e treaba cu chistul ala si ma rezum ca si tine doar la giumbuslucuri matrimoniale.Mai mult decat atat mi-as dori pt o vreme sa uit sa numar,sa nu mai stiu nimic de ovulatie...Sa traiesc pur si simplu si...sa iubesc,pt ca in ultima vreme...am uitat de pasiune,am uitat de viata mea si doar am numarat,am adunat si am scazut zile.
Lilisor ,ai grija de tine si te pup de nu te vezi!
Georgic ,pup fata optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei daca e de dansat ... apai ma arat si io .. nu scap ocaziunea .. vai cum se poa ...so .. prestez un dans din "butic" caci buricu'
la mine nu se vaza de sunci ..ase che .. contati pe mine la dansul pt mamici si pitici ..... nu le scot pe majorete ca m-au mirosit astia de pe forum ca is mai "sanatoasa" si mi-au bagat si dansatoarele mai grasane ..sperii copii
ilenus ,(ca nu-ti mai pot spune lilisor ca incurc primariile), apai draghili meu imi pare rau de z1 , dar cum ziceai , si bine ziceai , iti cunosti organismul .. si uite ca na .. venisi de la rusi , cu rusii dupa tine ...
lucicus , e cel mai sanatos mod sa faci un bb .. asa ne facura mamicile noastre ceva vreme in urma .. nu numarau , socoteau, sau se monitorizau .. pur si simplu se "jucau" cu tati ... stiu ca la noi e mai complicat dar io sper ca pana la urma ditr-o "joaca" d-asta sa poci sa vin sa strig in gura mare ... stiti voi ce .. nu vreau sa scriu ..ca o sa dau emotii la toata lumea la citire

si-acum intrebarea saptamanii .. dupa prima injectie diphe , cam la cate zile/sapt, sa ma astept sa ma apuce nebuneala ... sa nu ma prinda nepregatita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Deci,asadar si prin urmare...Sorpreza mea a fost Monica din Canada!!!Si BB Rebecca!!!doua dulcinee!A venit la Romanica si ne-am cunoscut si fata in fata.Si ne-am suculit si bebelit fo 5 oreSi sosii nostri s-au simtit si ei bine.Monica arata tare bine finuta si slabuta nici nu spui ca a nascut si inca o durduleana bucalata ca BB-ita ei.Asa ca ma consider norocoasa pt ca spre deosebire de fetele din Bucuresti care se pot vedea cand vrea muschii' lor...noi ma ava sa putem pune de intalnisuri si uite domnule ca s-a intalnit omu'.Mai daca stiti ce dulce si haioasa e a micaaaaa,ai ai ca imi venea sa o mananc si razacioasa focTare bine o fost si normal ca mi-a venit buna dispozitie la asa vesti de companieAvem BB-ei frumosi aici.
Aerlilian ma bucur ca te-ai intors acasica la tine si ai scapat de asteptari stresante!Amu ni iubareste-te si relaxeaza-te ca asta e cel mai bine sa faci.Scoate muher latina din tinesi aratai-o la sosca altfel te bombardam cu multimacaforever ca sa living cum trebe
Hera deci Lorena dar nu cert...astept alinturile sa le invatam si noi sa prinza drag BB de matusici,sa ne simta de-ale casei.
Georgi pei cam asta incerc eu.Sincer si daca as avea unde sa ma monito cred ca as suplimenta stresul care oricum exista cat sa-i simt mirosu'.Maxim ce voi mai face va fi histeroscopie,dar o astept si pe Magdi sa vaz ce spune.Adevarul e ca in 2 operatii nu mi s0a spus nimic de trompite ca ar avea ceva.Asa ca inca sunt linistita 50%.Ce intrebi tu?!!!Pai daca nu ai avut masoane pana acum eu zic ca sigur vei scapa de senzatii deocheate.Sunt cam sigura.Mie mi-au aparut din prima luna si stii c Fire a facut o sg inje cu diphe si a trecut prin furci...deci tu 99% ai scapat!Cu kilele nu mai te da lovita ca te-am vazut in poze si stai bine.Si asa sa faci sa vii cu vestea...fa exercitii sa nu tii numaratoare cand vei putea,sa te incurci in calcule cat sa dai pe spate cand vei vedea la dublu liniuta

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Buna fetele, vin cu vesti
Am primit sms de la Anca

"Ieri s-a nascut Sara, 3400g, abgar 9/10. Suntem bine amandoua.Nasterea a fost grea, dar scurta. Va pup pe toate."

Felicitari draga de tine, de cand o asteptai. Sa va bucurati de ea toata viata.

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

FETELE TREZIREA SUNTEM MATUSICI ce emotii am

"IERI S-A NASCUT SARA, 340G, ABGAR9/10.SUNTEM BINE AMANDOUA. NASTEREA A FOST GREA, DAR SCURTA.VA PUP PE TOATE"

Ancutzule...felicitari din tot sufletzelul meu , Bunul Dumnezeu sa aibe grija de voi,
bebe Sara bine ai venit, iti doresc o viata minunata plina de bucurii, iubire,
felicitari parintilor tai minunati

a functionat dansul nostru poop fetele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Hera...pupici

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Mada ti-am luat-o inainte.

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Lushicule... ai tinut tu secret asa o veste mare, ti-am zis ca-i mica lumea, maine poimane te trezesti cu mine la tine
ai facut si tu o poza mica sa vedem minune de Rebecca? sa bucure si ochiu' nostru
ma bucur pentru intalneala voastra, mereu ma minunez ce poate face forumul asta cu noi, ce mult ne-am apropiat

hai iesi la interval pasarica de noapte ca avem de sarbatorit

Am vb acum cu Ancutza e slabita da isi revine ea, o imbratisare mare sa preluam din dureri

Mergi la inceput