Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ankule sa va traiasca micuta , si sa ne triasca si noua , caci , cum zicea mada suntem matusici

va pupacesc si we placut

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ancutza ,sa va traiasca minunea,sa va bucurati de ea!!!Mai mamico,da ce ne-ai mai tinut in stres...Cred ca bebe Sara va deveni o micuta vedeta,ca numai vedetele se lasa asteptate asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Doamne ajuta fetelor ca a venit Sara si fetele sunt bine!Sanatate la fetite si a mica sa creasca mare si sa fie cuminte si papacioasa!!!Mai da Sara e tare:a tinut cu...gingiilede termen si nu a parasit domiciliul pana la expirarea luisa ne fiarba pe noi la foc mic
Hera tu sper ca poti sa ne anunti cand si tot ce tine de nastere!Iti tinem pumnii draguta!Avem mai putine fetite dar sunt cat 3 fiecare de istete!
Mada eu nu mi-am luat aparatul..numa la el nu ma gandeam.E plina memoria cu poze nedescarcate,dar a facut Monica si probabil cand va putea va pune poziciMai sa vezi ce dulce esteeee Rebecca si avem trei dintisori mici jos pe care ii aratam un pic cand radem si radem cu zgomot de parca spune "ma inec de ras"are un stil...tare scumpaIti dai seama ca am stat lipita ca scaietele de ea
Aerlilian ai dreptate.Uite cum am trecut-o pe prima pagina:BBstar
Va pup frumoasele acum putem fii flexatecum spune Georgi

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ancaoradea sa-ti traiasca minunea de fetita, felicitari mamico!! Sara bine ai venit pe lume, sa-ti fie viata o mare sarbatoare!

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Anca FELICITARI MAMICO!!!

Scuze ca nu am mai dat nici un semn, am fost foarte ocupata (cu nimic bun) si abia in seara asta am putut intra sa vad ce ati mai facut. Eu astept luni prima vizita de la DPC si sunt foarte stresata pe tema asta. Va las ca ma bag la somn.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Anca, sa va traiasca fetita! Sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii!
Sanatate multa si voua, parintilor ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lucia o sa va anunt cand o sa nasc, numai ca nici la mine nu prea da nici un semn, desi tati e f nerabdator... Dar o asteptam cu drag, cand este ea pregatita sa vina.

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ancutza, felicitari din tot sufletul, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va bucurati de ea toata viata!
Refacere rapida si laptic mult pentru pitica Asteptam primele impresii de acasa

Noi raportam in sfarsit inca doi dintisori, deci avem patru Sper ca de acum sa ne mai cumintim, sper.
Pupam toate fetele dragi

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
Ancaoradea felicitari si sa va traiasca micuta.

http://tt.lilypie.com/LOPTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

ANCA felicitari mamico !!!!!!!!!!!!!!! Sa iti traiasca bebelusa si sa fie cuminte si frumoasa si norocoasa !! Va asteptam la joaca

Mergi la inceput