Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ca bine zice Georgia...ce butoi...hai sa-l golim impreuna...ce ziceti!! De la frunze vi se trage melancolia asta...va spun eu...ca prea sunt peste tot! Au cazut...ei si ce... vin altele la primavara...dar pina atunci...vine mos Craciun...

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

vai ce activitate intensa ... sa nu reusesc sa citesc postul ioanei .. ei lasa ca bat io toba ...so , ieri l-am intepat pe "cub"... si acum astept sa ..ce frumos ar fi sa astept ca luna trecuta si sa nu se intample ... sa fiu tot calma si linistita ... de calduroasa nu ma prea vait ca oricum io sunt mamica frigurosilor ...

hai va pupacesc si astept sa mai scrieti ...dar nu asa pana acum

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucicutz..dragutz undi te-ai ascuns? am uitat sa-ti raspund la o intrebare, luam aspenter inainte sa fac IA si nu am avut inundatii, nu are nici o legatura cu el...mister,mister

poop fetele tare, tare

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Romanitza,Ioana,Georgia,Madaau picat frunzele,s-a descoperit ciocarlia,BB face nazuri,muma-sa adeca moa are niste pitici tropaitori de tinut in frau.Asa ca incerc sa-m tin tzepii pe minev-am spus ca nu am planetele asezate si n-am chef sa fac tampenii mai mari decat altii care sar gardul...nu vreau a fiu bodygardul gradinii Domnului ca e inutil si nici n-am capacitati parnormale.Daca s-ar tine cont de cati concetateni sar gardul...am fi campioni olimpici ad infinitumSi decat sa-mi arunc gandurile hormonizate pe prietene dragi si care n-au nici o vina si sunt la fel de plouate ca mine,poate si cu ceva pitici in priza din nou la fel ca ai mei(poate mai putini ca ai mei )-Aerlilianvin-o aici nu sta de-o parte,hai mai suparici ca fetele nu vor sa te amarasca...s-or fi gandit la extrauterine si alte soparle cu doua capete,de-asta or apasat pe butoane sensibilizate...spuneam decat sa ies cu boata pe stradamai bine tac pana imi trece.Bag si-un dans de buric
Mada booon deci asa fu sa fie luna asta...mai plina ca alte luni.Am spus eu ca e ceva in aer.Si pt ce nu bei mataluta neste codite de soricel sa mai reglezi fluxul uratilor?Mai Anca e bine?Cum ai simtit-o in voce?Ufffff ca ne mananca zilele asteptarea asta.Doamne ajuta sa fie bine fetele!!!
Romanitza ei nu!La plans nu ne mai sincronizam.Eu doar adulmec butoiu nu mi-am testat calitatile de inotatoare.Si nici n-am de gand.Asa ca auzi tu ce spun fetele ca s-ar putea sa te trezesti inotand pe uscat
Georgi cubul tau chiar daca pus la tinta vaz ca sta bineSi ma bucur.Daca aici era o oaza de bucurie de ce mama lu Stefan nu ai intrat mai des ca te asortai si faceai sincron?Amu ni te-ai gasit cand vrem si noi sa tragem la masea o dusca depresata?
Lilisor ai intocmit bilantul?Pe bune pune pe hartie si ai sa vezi mai clar cum sta treaba si ce sa alegi.Bine macar ca acum esti complet reparata
Anaconda SUCCES!Iti tin pumnii sa fie cu ochisori!
In alta ordine de idei am primit o veste tare pt mine!Asa ca s-ar putea sa ma tratez zilele astea!Nu spui inca...sa primesc permisiuneaaaa nu-s gravida INCA! si nici beata
Va pupez!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Luci - gata, m-am hotarat: de azi nu mai am voie sa fiu suparata sau nervoasa... cel putin imi propun, sper sa si reusesc Si o sa ajung sa ma dati exemplu de optimista innascuta pe aici
Ne bucuram pentru tine pentru vestea buna pe care ai primit-o! Sper sa primesc si eu una zilele astea... daca nu si nu, o sa o primesc in alta luna.

Georgia - ai dreptate, trebuie sa fac o schimbare. De fapt, m-am hotarat sa fac schimbari prin casa, sa cumpar draperii noi ( nu mai imi plac cele pe care le am), sa schimb covorul... mobila nu inca
Sa merg intr-o excursie prin decembrie-ianuarie, sa ma apuc de ceva nou... ceva care sa ma tina ocupata.

Ca bine zici, Ioana... mai e putin si vine Mos Craciun. Eu il astept, dar o sa ii fac o lista si n-o sa mai accept sa nu imi indeplineasca toate cerintele de acolo

Mada - sper ca esti bine acum

Liliana- poate mai ceri totusi o parere, eu m-am invatat sa nu mai ascult 100% de nici un doctor.. Adica tot mai intreb in stanga si in dreapta, daca nu sunt de acord cu ce imi spun ei... si sper sa iei o decizie buna.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Seara buna dragelor!

...pe unde sunteti!!!???...Lucia m-ai facut curioasa cu vestea tare...care-i treaba cara mia???
aerlilian

...multu de raspunsuri:[orange]mada,romanitza,giorgia,mia cara(L)[orange]...am ales...nu iau nici AC si nu mai fac nimic altceva...am lasat studiul clinicilor si am inceput studiul vacantelor...o luna de vacanta la mare,la soare...pare mult mai atractiv decit alti hormoni si alti doctori....si daca mai imi ramine timp vin si pe acasa o fuga...

tuturor si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Hehehe!!!secret secret...va spui maine mai pe seara
Romanitz vezi ce faci, muta casa,intoarce-o pe dos,schimba-i freza lui sos,pune clei pe clantele vecinilor...ca uita-te si tu cand sa duci polonicu' la gura ala cu beutura butoioasa si crezi ca nu te vede nimeni,vin sabotoarele si ne dau peste maini...adeca nu sed cu noi sa ne hizilim unele la altele(ca eu asta asteptam,da? )dar nici sa ne facem manga nu ne lasa
Lilisor maine spui.Promit.Sunt bucuroasa ca o sa vaz pe cineva
In sfarsit spui ceva placut urechilor,adeca ochilor mei!!!In sfarsit faci ceva practic si util pt sufletelul teu.De-abia astept sa vaz Lilisor plecat in luna de miere cu repetitiesi vreau poze!s-a'nteles?Unde mergeti?banuiesc ca o sa cauti neste locuri superexotice pt noi continentalii.Ce fain!Ma bucur mult de tot!Nimic nu se compara cu mare,soare si vacanta!
Am tras cu ochiu la Fiv-ulet si Fire a noastra e bine si cuminte!Sper sa trec macar o graviduta cu manuta mea pe prima pagina.Ca BB Sara mi-a facut figura si mai sta la burtica...nu vrea domne sa-si schimbe domiciliul si pace!Oare asteapta BB-lina de Hera?Chiar sunt curioasa daca masa si dansul si felcitarile se vor da la capitolul asta.Ce tare ar fi sa aibe amandoua date apropiate de nastere!
Si v-am spus ca am citit la Fiv si Fire mai devreme acu ceva zile...o spus ca a primit decapeptyl in programa.Si ma uit si eu sa vaz pe Google ce mama lu Stefan inseamna?Si am dat peste intrebari adresate dl-ui dr T pe situl dansului.O sa pun copy/paste aici sa vedeti si voi-poate pt fetele care sunt interesate de FIV este interesant:"Domnule doctor ce parere aveti de tratamenul Decapeptil + Puregon pentru endometrioza comparativ cu Diphereline-ul? Multumesc mult
Raspuns: decapeptilul este un surogat GnRH (triptoreline) avand acelasi mecanism de actiune ca si diphereline. asocierea cu puregonul (FSH recombinat) se face de obicei in cazurile de IVF cu protocol lung. deci diferelinul (ca si orice alt agonist GnRH) in monoterapie are alt scop in endometrioza (inducerea unei menopauze temporare) in timp ce asocierea decapeptyl+FSH recombinat are drept scop inducerea unei stimulari ovariene in vederea recoltarii de ovocite in cursul IVF (deci nu se foloseste pentru tratarea endometriozei, dar se poate folosi in IVF in cazurile cu endometrioza)." Fire parca a primit o sg injectie dupa ET pt implantare.Ma uit sa vaz sa nu bat campii.Dar suna interesant zic eu. Revin:am citit bine, Fire a facut acel decapeptyl in ziua 3 de la ET,acum imi explic de ce dipherelynul nu face rau unei eventuale sarcini...adica nu stii ca esti gravi dar tre sa faci trat cu diphe pt endo.Diphe fiind la fel ca decap.ajuta la implantare.
deci Georgel daca tu esti cu domnu' cubu facut arsice si eu de serviciu la pescuit de gravidute...pana cand trage undita mea-sper sa si o faca... nu vrei sa stai si tu LA VEDERE sa ne manance tzantzarii in doua asteptand?Poate dai vreo idee ce momeala sa pui la undita ca se pare ca asta nem functionestenici nu ma mir cu nervi si morel degradat in masa...unde sa le placa la bb-ici sa poposeasca?
Madule:mister...mister...cine-i domnul Mister?Si sosu stie?Si mie mi-o curs mult si cica a fost endometrul bun(in asemenea cazuri) adeca maricel de-asta trafic intens.Nici un mister!E bine daca e fluid si rosu.iti zic eu Stan Patitu'.
PS:daca tot o dati cu mosu'iaca aici ceva:Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i-au mers prost: s-au imbolnavit 4 pitici, 3 reni au racit, sania s-a rupt, a ramas fara bautura si a venit si soacra-sa in vizita, seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de craciun. "Ce sa fac cu bradul Mosule?" intreaba ingerasul. Si de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului.
NB!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele
lucicus ... io as sta asa o taruca la vedere ...dar nu prea am ce sa povestesc ... doar mai trec va mai pupacesc , si plec .. vin iar ..iar va pupacesc , iar plec ...caci io nu mai am nimic nou pe tapet ...

aaa.. uite mi-am zgandarit mintea si am gasit sa va zic ca nu mi-a venit cm-ul nici macar cu pete , dupa prima injectie ...

dar daca face bine la moral si la pescuit , ca sosulica e mare amator de pescuit , trec , nu va las asa ... voi strigati, ca io apar sigur

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lucia sigur vei trece macar o bebelina la capitolul asta. Am asa un feeling. Noi suntem bine. Se pare ca la bebelina mea ii place in burtica la caldurica, dar nu se stie niciodata...

Iar cu Anca am vb ieri. Este tot in asteptare...I-au facut perfuzii cu Ca pt a avea mai multe contractii, dar tot degeaba..Duminica face 40 sapt, asa ca se pare ca dc nu va veni bebelina ei de buna voie ii vor induce nasterea. Dar sa speram ca o sa se hotarasca si ea sa vina singurica pana duminica, sa nu o chinuie prea mult pe mamica ei, care este o dulce.

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fete cucuiete
Herule... pentru vesti
Stiti ce propun sa facem o adunare mica cu agitate si rugaciuni sa o impresionam pe bebe Sara

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput