Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38
Raspunsuri - Pagina 10
mada23 spune:
Lucicule..
fata dulce tare, nu sunt chiar in butoi, ii cam dau tarcoale
, faza nasoala e ca nu prea stiu in ce directie sa ma indrept ....astept sa-mi termin de lins ranile si sa vad pe ce drum s-o iau....momentan ma lupt cu o hemoragie de zile mari , unde a inceput cu o singura pata in 24 ore, azi dimineata m-am trezit intr-o balta de sange
....trece ea si revin in fortza
luptam pana la capat, reusim noi pana la urma, da-l incolo de butoi ca nu-i pentru noi
mersic mult 
mii de poopici la toate fetele 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
Ioanatugs spune:
Mada23 i-mi pare rau iubita ca nu a fost sa fie!
Lasa butoiul in pace ca nu-i de tine, tu esti o luptatoare!!
Ancaoradea ne gandim la tine...hai bebe Sara...

Eu sunt in faza analizelor, mi-am luat hormonalele si au iesit mai bine decat luna trecuta, insa nu sunt "roze inca". Maine merg sa-mi fac alte analize, azi i-am dus proba sotului pentru spermocultura, de mi-au zis asistentele de la Bios: Nu va mutati la noi???
In gandul meu: s-o credeti voi ca-mi place pe aici..
Iar luni ma prezint cu toate anlizele la dr. mea si vedem ce hotaraste in continuare. 
Si soarele va zambi de dragul tau 
georgia_c spune:
dragutele micutele .... azi fac injectia diphe nr 2 ..sa vedeti voi de-acum in colo , dans in 3 cu schimb de locuri ..[
va pupacesc dulcic pi tate si sa auzim numai si numai de ghini
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Neata fetele,
Boo, Ralu, Alexutza
, sa va traiasca minunile ! Sunt din ce in ce mai frumosi si mai scumpi copilasii vostri
.
Ancutza

, suntem toate alaturi de tine.
Lilisor
, iti spun si aici acelasi lucru ca dincolo : sper din suflet sa vii cu o veste minunata !
Georgic
, pup fata curajoasa si Doamne ajuta, sa iti fie cu folos !
Ioana
, iti urez mult noroc la acest FIV si Dumnezeu sa te ajute !
Lucic
, te admir foarte mult pentru firea ta si pentru faptul ca ai o vorba buna pentru fiecare dintre noi 

.
Fire

Madutz, Foryv, Romanitza, Gina si toate fetele mai noi
si Doamne ajuta sa ne vina randul fiecareia sa ne mandrim cu copilasii nostri
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lilianaFi spune:
Salve!
...
...Mada...
...am citit asa putin,am vazut mes.tau Magdita...am facut hsc si acum sint nou nouta...eram plina de aderente de la o trompa la alta...acum mi-au eliberat si trompele...cea care era inchisa la intrarea in uter...era doar acoperita de aderente....pacat ca nu a vazut-o la laparo...acum sint in dubiu:nu stiu cit de functionabila este...daca de 3 ani stiu ca e inchisa...s-o fii atrofiat!!!????
...acum fug la dr.si apoi revin...citesc ce s-a mai scris si mai vorbim 
tuturor
lilianaFi spune:
...doar eu sint azi pe aici???
...deci am revenit...eu nu stiu ce sa mai cred cu dr.astia...ori gindesc numai la bani ori....in primul moment mi-au zis ca dupa hsc op.,cu primul CM se poate reincepe un nou ciclu fiv...zicindu-le ca nu vreau fiv si doar o stimulare monitorizata(tot am 2 trompe...nu?) tinind cont ca eu mai repede am ramas gravi asa mai natural decit cu fiv...dr.raspunde nu ca pt cine are endometrioza doar fiv-ul e solutia..si sa ma linisteasca total mi-a dat o reteta de anticonceptionale sa iau pina sint preg.pt un nou fiv zicindu-mi ca asa intretin si endometrul post operator si se odihnesc ovarele raspunzind mai bine la stimulare....uff...nu stiu???...as fii probat o stimulare blinda in noiembrie...poate ar fii bine sa merg si la alt dr.,sa mai ascult o parere???
VOI CE ZICETI????....eu 50% sint de acord si 50% nu...uff...sint o mare de dubii...confuza...oricum fiv nu il voi face in it.daca voi mai face fiv....ACUM ALTA DILEMA: UNDE SA FAC UN FIV DACA ALEG IAR FIV:AUSTRIA,BELGIA SAU SPANIA???.....AJUTOOOR!!!!! 
mada23 spune:
Ioana...
multe pentru tine, atat mai zic
Georjic..
multa racoare micutza 
Lucialu...
undi ai disparut iubita vrei sa vin dipi tini?
butoiashul nu e pentru noi , mai bini continutul hac, hac, hac 

Aerlilian...
si aici ieltare 
Liliana....
fata...ce sa zic iubita cam in aceeasi ceatza sunt si io...am ajuns la concluzia ca ceva e putred si daca DD nu face minuni, FIV e solutia pentru endo. Cred ca mai au sanse cele care au sotii strong, dar cand sunt probleme chiar si putine, e groasa.As inclina spre Austria ca sunt cunoscute reusitele aici pe forum, dar in rest nu stiu ce sa zic.
Oricum io ma gandesc serios sa ma indrept spre FIV, daca DD nu-si
face mila si de noi.
Orice decizie ei te sustinem si suntem alaturi de tine 

Poopici la mamicile frumoase mai veniti cu probleme de bebei sa vada barzuca ca suntem in tema, sa vina si la noi 

Ancutza..

Hera..

Magdutza...
promisiunea cu gaseala la Iosup mai este valabila sa stii, acusica vine motzatu
, ne cuplam si cu Lushica la un
si cateva dansuri din 
si vine bebe.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
lucialu spune:
Mai dragelor asa am o stare merdoasa...o fii aerul de vina?or fii planetele?dar prefer sa stau la ascunzatoare decat sa zgarii pe careva spunand tampenii.Adeca simt eu ca sunt sictirita si adulmec butoiu' de la distanta.Deci sictiro-melancolico
Hait!
ca reinventez pisicologia![]()
Si vazand eu ca si pe forumescu e grav
stau si imi fumez sictirelile in pace si cu ochi filosofosi la butoi asteptand sa treaca vantul asta de mitiialeanul.Voi intelegeti ce spui eu?Ca eu nu...

S-or fi gripat creierii de la vremea asta ciudat de calda si soroasa pt sf de hoctober fest
Madule
inainte ai mai avut inundatii?Adica inainte de a lua aspenter...cu toate ca e cam mic sa fie el infractorul...mda cel mai rau e cand nu sh ce sa faci.Vad a si Lilisor ne secondeaza sa nu fim singurele responsabile cu derutarea.
Lilisor
eu nu poci sa aleg in locul tau,dar stii asta.Dar nici sfat nu poci sa dau/parere ca nu prea stiu despre trebi de-astea.Si daca incerci naturel macar o tura?are ceva?ca tu esti cu lipici la gigici.Despre ACO stii parerea mea si iar nu poci sa iti spui ca sunt si plecata cu mintile de-acasa si nici nu vreau sa te influentez in vreun fel.Pune si tu pe hartie ce stii,plusuri-minusuri si vezi ce scor iti da.
Ioana
deci au iesit bunute dar mai trebe muncit un pic
...uite mah om istet care face ceva concret nu ca altii derapati si nevricosi
Bafta sa ti se faca drumul ca in palma spre barza!
Georgi
sa fie si-a doua ca si prima,sa ne arda obrazu' de neinjectate ca suntem tulburele
si tu intr-o continua luna de miere si cu morel atletic![]()

Magdi
lasa ca daca nu ati fii voi si langa mine...
eu mi-s buna la teorie...practica e nebuloasa in viata mea.![]()
Ma retrag sa-mi piaptan gandurile
...am mai bagat zambete la ascunzatoare![]()

KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
romanitza spune:
Of, Luci... sunt in asentiment cu tine... am o stare de numai plang, sunt nervoasa, sunt enervata de toata lumea... cred ca o fi ceva prin aer...
Din cauza asta nici macar nu am sunat sa imi fac programare la acupuncturist sau la masaj undeva... si mi-am propus asta de vreo 2 luni.M-am mai dus pe la yoga... mi-a facut bine miscarea, chiar m-am simtit bine vreo 2 zile dupa. Cred ca trebuie sa ma duc zilnic sa ies din butoiul asta...

Mada, si eu ma gandesc din ce in ce mai mult la FIV, dar totusi as vrea sa incerc si o inseminare inainte, chiar daca am avut rezultate negative in trecut. Si, ca si Liliana, ma tot intreb unde sa ma duc, ce sa aleg, pentru ca nu am incredere in clinica unde am fost anul trecut, plus ca as vrea sa citesc despre doctorii respectivi, ce rezultate au avut, cum au tratat pacientii... Am atatea intrebari si tare mult as vrea sa gasesc doctorul care sa imi raspunda si mie pe indelete, sa il vad ca se preocupa... Cam greu sa gasesti asa ceva pe aici. Parerea mea e ca aici e un business cu clinicile astea, te trimit la tratamente care nu iti sunt potrivite, tocmai pentru a incasa banii.
Si tare scump mai e sa faci un FIV aici, chiar ma gandeam sa vin in tara sau sa merg in Ungaria pentru asa ceva...
Sau poate ar trebui sa urmez sfatul doctoritei mele, care mi-a spus ca mie imi trebuie acum o vacanta in Caraibe 

Solutia e RELAXAREA. Problema e cum reusim sa ne relaxam, sa ne detasam de asta? Cred ca la asta ar trebui sa ne raspunda doctorii astia...![]()
Georgia - sper sa nu ai parte de bufeuri sau alte minunatii....sa ne tii la curent cum te simti ( gandeste-te ca peste cateva luni totul va fi de domeniul trecutului)
Ioana - ma bucur ca ti-au iesit bine analizele, asta e un lucru f important. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa avem 

la anul.
Anca - sper ca esti bine, sa ii transmiti bb-linei Sara ca se cam lasa asteptata de toata lumea de aici. 
Aerilian, Magduta, Hera si restul fetelor de aici...

georgia_c spune:
alooo .. alooo ... ce e aici .. batalie pe butoi .. hai mei fetele , io care ma intep in locuri si anume dorsale , ma asteptam sa fiu
..sa doarma sosulica numai la usa pe pres , sa iau pe toata lumea la tranta ... uite na minunisca ..ca is mai calma si mai linistita decat in vremurile bune .. adica da .. imi prieste batranetea ![]()
![]()
![]()
liliana .... io am facut o inseminare in ungaria , si mi-a placut stilul , insa in mod sigur austriecii si nemtii is mai tari ... asa ca .. cu DD inainte , macar incerci unde e mai bine in ideea ca nu bagi atatea stimulari in tine ... cum zicea nenea vaca... parerea mea ![]()
romanitza, fugi de butoi cat te tin picioarele ... du=te cumpara-ti ceva ... fa o terapie la coafor ..fa ceva sa-ti abata gandul de acolo ... ca nu-i bine sa te perpelesti .. ei ok , toate plangem , ca asta ii , dar nu prea mult ca strici tenul si faci riduri ... so , zanica .. baga doza de optimism
lucicus ... hm...stare aricioasa zici ca ai ?.. hmmm .. naspa .. cum ziceam si mai sus .. trateaza-te cu ceva ce iti place .. u film , un teatru , o noua freza , orice numai sa te indepartezi de butoi
mada23, io sper , chiar sper ca DD ne vede .. si sigur de ne vede ne ajuta ... nu prea stiu io cand ..dar .. cum zice sosulica.. mie mi se pare ca bb e pe vine ..ase che
fetele am intrat special sa golesc butoiul ca nu prea imi place sa va vaz asa .. ca erati o oaza de buna dispozitie .....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein