Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 8
devylla spune:
Off off ce de copilasi bonlaviori.
Insanatosire grabnica tuturor!
Sabina lasa ca se fac ei bine si iti vei putea continua activitatile
Papanash sanatate si tie.Sper ca iti este mai bine.
Cum acum virozele sunt la moda,s-a procopsit cu una al meu sotz.Si pentru ca este darnic,cred ca s-a gandit ca am si eu nevoie...la mine debuteaza cu dureri mari de cap.Inca sper sa nu fie raceala.
Erika noaptea imi da impresia ca respira greu si ca are muci,insa dimineata e ok.
Daca ne-a prins raceala acum...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
gabitz78 spune:
neatza.
multa sanatate micutilor bolnaviori! si insanatosire grabnica.
annisia - jucaria rosie de care ziceai era un paharutz de plastic???nu l-ai luat???
eliza e bine, doar ca problema cu biberonul de lapte persista.sincer, nu stiu ce are....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash ...ca pe mine ma dor toate mainile frate... ...peste tot politie, pompieri, gardieni, un singur alergator obosit am vazut, in rest toata lumea ocolea si injura,ocolea si injura... |
Toate doua?
Pai nu gasisi, soro, un pompier, un politist, un gardian ceva sa te ajute la carat?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
alinkav spune:
Neata si de la noi!
puiutilor bolnaviori!
Hmmm...avem si noi muci, dar asta este, trece si asta, ori acum, ori mai tarziu, tot va lua de la Alex.
Sabina, ce misto e cu inotul, vreau si eu!Dar doar in vis, momentan.Oricum, tie iti doresc balaceala placuta si cu multe rezultate!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinamuller spune:
toate mamicile incercate si toti puiutzii muciosi! ne inscriem si noi in club.de cateva zile cu muci si ceva tuse noaptea. vineri atata a tusit saraca in somn pana a vomitat...si ce m-am mai speriat!!ca ea n-a mai vomitat pana acum...uff...dar acum e bine, azi noapte n-a mai tusit, doar muci si muci si muci.
am vazut pozele de la petrecere si filmuletzul si tare ne-ar fi placut sa socializam si noi!!!insa, chiar daca nu am reusit sa trimitem nici un mesaj sa stiti ca am fost cu gandul si cu sufletul alaturi de voi.
Alina si Sara (03.10.2007)
http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller
Yaia spune:
Mai, mai, se inmultesc bolnaviorii. A inceput sezonul...tare rau!
Multa sanatate tuturor!
Mami25, esti doar intr-o pasa mai proasta care o sa treaca, ai sa vezi. Eu zic sa le iei incet, pe rand, ca doar nu au intrat zilele in sac. Si zic sa lasi intr-o zi totul, chiar daca nu ai mancare, e dezordine in casa etc. Nu fa nimic din toate astea, in schimb stai cu puiul tau, dormi cu el la pranz si o sa fie mult mai bine. De mancat seara poti incropi ceva rapid, iar curat poti face a doua zi...daca e chiar musai!
Sabina compozitoare, eu cred ca e doar o coincidenta si mai mult e sentimentul tau de vina ca pleci pt. o ora sa ai grija si de tine. Dar eu nu gandesc asa. Daca tu te simti in forma maxima pt. ca ai profitat de ora aia amarata sa inoti, este mult mai bine pt. puiutii tai, ai mai multa rabdare si energie si ei se vor bucura mai mult de tine!
Sabina japoneza , sper sa nu va imbolnaviti acum si sa va reveniti in cele 2 saptamani cat a mai ramas pana la concediu!
Multa sanatate tuturor!
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti
Mihai de mami vickyfilip!
Sa-ti fie viata plina de zambete si voiosie!
Poze
carpatina spune:
La multi ani Mihai de mami vickyfilip!
Pe cerul vietii tale sa fie numai soare!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Noi suntem mai bine, de azi din nou la cresa...
Sanatate tuturor bolnavilor, mici si mari!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Noi tot cu tuse, momentan fara febra, insa acum parca suntem ragusiti.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori.
Sabina la mine bazinul adat roade, e adevarat aveam 17 ani, dar am dat jos 6-7kg in 2 luni, mergand odata pe saptamana.ma gandesc serios, problema mea este ca nu am ce sa fac cu Cristi
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze