FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)
Raspunsuri - Pagina 10
iuca spune:
iaura ai facut testul ? cum e ?
bytzi abia astept sa ne anunti ca ai un test cu II.
Hai fetelor curaj, scot si majoretele ptr voi 

ptr toate fetele
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
13+ 

bytzi spune:
iuca
eu maine dimineata fac test...
ai facut test?sant asa curioasa?daca nu ai facut inca test iei duphaston in continuare?eu am mai cumparat sa am pana maine dimineata cand aflu rezultatul...iti tin pumnii,doamne ajutacip
iti tin pumnii,succes
iaura21 spune:
la mine z1 

, n-am mai facut test
sunt in butoi....noroc ca am fost la servici si nu am avut timp sa ma dau cu capul de pereti...
acum vreau sa sun la dr. pt trat. si sa cer mai mult de 5 gonale,poate poate...
bytsi
transfer majoretele la tine

mult succes pe maine
iuca
pt tine si bebei(care cred ca or sa fie baieti sau baiat si fata)
oare cirip nu intra de acolo sa ne spuna ce si cum...
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
bytzi spune:
iaura

m-au trecut toti fiorii,imi pare nespus de rau,sant alaturi de tine
,la dr poti suna maine..cred ca ar fi bine sa faci 2 gonale /zi propunei tu dr daca nu-ti da el...ai vazut ca la cip a dat roade ,daca ai 2-3 foliculi ai si sanse mai multe...eu vin maine dimineata cu vestea
iaura21 spune:
tocmai am vb. cu dr., nu am cerut 2 , a zis ca am raspuns bine ...dar am inceput in z 5 data trecuta iar acum sa incep din z 3 cu 1 / zi
bytsinu ai timp sa intri pe mess?
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
simonete spune:
Iaura, imi pare tare rau de ce am auzit
, dar nu pricep de ce nu ti-a marit doza, parca ai obtinut doar un folicul cu o fiola , nu ?
anamy spune:
iaura 21
de data asta sigur se lasa cu ochisori la tine !!!!
daca incepi mai repede stimularea vei raspunde mai bine si vei avea mai multi foliculi!!!tin pumnii!
bytzi sa scot majoretele

hai cu 2 liniute !!!sa de-a domnul!!!
eu z a 4a ,am facut prima inj de menopur!!!prima data cand voi face IA cu stimulare inj.sper sa reusesc,eu tot sper,ramane de vazut cum voi raspunde la stimulare.
pup fetele toate

simonete spune:
Cipi
, pe unde umbli ? Mai opreste-ne si noua danezi
. Te asteptam sa ne povestesti
si peste 14-15 zile sa sarbatorim, ca la Iuca
. Bytzi
astept cu sufletul la gura , ajunge o veste proasta pe luna asta , dar luna viitoare urmam noi doua Iaura , nu-i asa , si o sa ne sarbatoreasca si pe noi
. Sa dea Dumnezeu sa reusim toate sa ne implinim visul , nu va mai numesc aici ca sa nu uit pe cineva si
pe absolut toate .