FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Anamy, ai inceput deja stimularea ? Deci vom fi mai multe in noiembrie . Sa fie cu noroc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

iaura, imi pare rau, si cat de stransi amtinut pumnii pt tine si bytzi, dar e bine ca esti optimista si ai puterea sa mergi mai departe. Te apreciez si e foarte bine ca deja ai luat hotararea sa nu faci pauza, nu lasa ovarele sa se odihneasca, la treaba.
bytzi, sper ca dimineata nu ne lasi prea mult sa ne bata inima, ai mila de noi si adu-ne vestea buna cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Dodo , nu vrei sa te luam si pe tine in noiembrie , cat timp ti-a zis sa faci pauza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

simonete, dodo anamy
simonete am raspuns bine in sensul ca in z 10 aveam cel mai mare folicul de 18 si am facut in z 12 IA ...dar acum iau mai multe inj., merg pe mana lui dak asa zice...
deci in loc sa fie mai multi dar mai mici , a fost unul mare mai repede...mi-a venit cm la 26 de zile din 30-31
mersi tuturor pt incurajari ,nu am timp sa ma descurajez de aceea stau pe forum...oricum la noi si sperm a fost mai proasta putin ...forme ciudate(terato) asa ca la bytsi mai multe sanse

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

simonete, multumesc, esti o draguta, dar vreau sa fac pauza anul acesta, va tin pumnii voua si sunt alaturi de voi. Mi-as dori sa ramaneti toate ,sa se dovedeasca o data in plus ca danezii sunt buni, apoi ma voi duce mult mai optimista si sper sa reusesc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

si ca sa incheiem luna octombrie ,test negativ facut in z 14 de la inseminare.....am sperat pana in ultima secunda, ma uitam la test si nu imi venea sa cred....deci s-a incheiat si IAD cu nr 5 cu nereusita....voiam sa scriu mai devreme ca stiu cum e sa astepti dar nu am putut ,am plans ,am plans si acum am reusit sa ma reculeg un pic....pe dr nu l-am sunat astept sa-mi vina intai CM ,am luat si in dimineata asta duphaston asa ca mai intarzie putin....

fetelorva multumesc pt sustinere si ca am aici pe cineva care imi antelege durerea....la celelalte IA nu am suferit asa mult, aici mi-am pus prea mari sperante si nu imi venea sa cred...dar asta e...eu anul asta nu voi mai avea posibilitate sa mai incerc odata ,poate dupa sarbatori ..caci ami trebuie 50 mil pt o inca incercare.....voi sa credeti in sansa voastra,la mine cred ca a fost prea mic foliculul z 11 -16,5mm si z 13 IA ....urmatoarea IA voi cere 2 gonale
simonete,anemy,iaurava urez mult succes si sa veniti cu vesti bune...poate luna noiembrie o sa fie una norocoasasi prima reusita o v-a aduce cip cu grasunii ei ,hai nu intri cu vestile bune
sa va uitati duminica pe PROtv la ora 18 la emisiunea Rominia te iubesc-caci da un reportaj cu fetele care apeleaza la donator,a dat pe scurt aseara la stiri si ma impresionat f tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bytsi poate mai ai o sansa ,inca nu ti-a venit cm., eu nu am vrut sa-mi fac test ca sa nu fiu dezamagita de 2 ori si sotul m-a certat aseara ca l-am lasat sa mai spere( sufere) o noapte...
totusi s-au vazut si cazuri cu teste neg. si apoi sarcina , vezi cazul inna, nu stiu ce sa zic tu sti mai bine ce simti,...te imbratisez si am putea plange una pe umarul celeilalte dar eu m-am dezmeticit putin si o iau de la capat doar 1 luna apoi termin cu trat. si stresul si ma las in voia sortii si a celui de sus
tu esti mai tanara putin ca mine si mai poti incerca anul viitor alte variante de trat. dak te mai tin nervii si banutii bine-nteles (asta ne cam omoara pe majoritatea)
hai ca mai vb. pe mess cand iti revii putin ,poate afli vesti de la cirip sa ne ridice ea moralul...eu merg la IA urmatoare fara niciunpic de speranta , doar la nimereala

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

CIPCIRIP-sarut-mina ca ai intrebat si de mine
eu ce sa fac astept cu nerabdare luna lui martie dar asi dori si eu mai multe informati daca se poate despre aceste proceduri...de FIV CU DONATOR DE LA CELE CARE AU MAI FACUT DOAR DACA NU SUNT PREA PLICTISITOARE CA TOT CER ACELASI LUCRU....
eu vam scris si mesaje private dar nu misa raspuns ...
voi ce mai ziceti ceva noutati pentru toate fetele...si va doresc sa ramineti repejor gravidute ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Imi zbura tot mesajul meu mare . O iau de la capat.
Bytzi Iaura imi pare tare rau. Tb sa fitzi optimiste shi sa nu renuntzatzi la visul vostru. Odata shi odata tb sa devenim mamici, nu?

Eu am venit aseara tarziu shi nu am mai putut intra aici. Am facut inseminarea in zi 11 cu 2 dolofani de 23/21 pe OS shi unul de 24/21 pe OD. (restul foliculilor aveau 12 14 mm).Dr Mutuliga mi-a spus ca e f multzumita de cum am raspuns la tratam shi ca e f imp ca foliculii sa fie mari cat mai devreme. Eu la inseminarea din luna sept pe CM natural am avut 2 foliculi mari de 16 shi 18 in zi 14 (inseminarea in zi 16) dar cica sunt mai buni calitativi cei care se dezvolta mai repede cum a fost luna ac.
Eu sunt optimista, luni fac eco sa vad dc am flux endometrial .
Simonete itzi rasp aici pt ca poate vor shi celelalte fete sa shtie. Pregnylul l-am facut in Clinica, mi l-a facut asistenta shi l-am platit la casieria Clinicii . Deci este doar pt cei care fac acolo procedurile.
Iuca eu am facut doar un pregnyl, nu tb sa fac 2? Tu cate ai facut? Ieri shi azi-noapte m-a durut rau burtika, cred k s-au spart outzele, azi ma mai doare dar f putin, difuz. Azi dimi am pus 2 utrog , o fi shi asta o cauza ca nu ma mai dor ovarele? Eu am cerut tratam cu utrog in loc de duphaston shi mi-a spus sa iau vaginal 6/zi.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Roxy eu nu am primit nimic de la tine pe PM. Tu vrei informatzii despre FIV cu DONATOARE nu DONATOR. E o diferentza mare shi dc nu intrebi cum tb nu obtzii raspunsuri bune. Nu shtiu pe nimeni care face cu donare de ovocite, poate fetele mai vechi shtiu. Imi pare rau ca nu te pot ajuta .

Cirip

Mergi la inceput