FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

anemyami pare sincer rau, iti doresc putere sa mergi mai departe

simonete pregnylul ti-l dau ei de la Sibiu
iucatrebuia sa te intreb inainte care sant papucii norocosi eu i-am avut pe aia mov
cipdisparusi?mult noroc
iauramaine dimineata ,momentul adevaruluiuff mi-e o frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cip sunt cu gindul la tine, si cu pumnii strinsi.

pe toate fara exceptie

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

anamy imi pare f. rau ...dar mergi mai departe ,poate ti-e dat sa cunosti sibiul si dr de acolo...vb mai tarziu la tel.
bytsicu nu cred ca fac maine test , dak nu vin maine niste musafiri neasteptati poate fac vineri...
dar sper inca si pt. tine
app. eu am purtat papucii albi

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

a ,si am visat azi noapte ca nasteam o fetita , o vedeam ,cu gropite in obraz ...si apoi era baiat....lol ,ce o fi asta

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor inca nu am plecat , plec maine dimineata. Sper sa mai am inca foliculii acolo dar dupa simptomele de azi cred k au facut buf. Sper sa ma inshel. Sper ca dr de aici sa fi vazut prea mare . Sper..............Dupa calculele mele unul din ei a crescut cu 1,93/zi altii cu 1,4 mm sau 1mm
Va pup shi multzumesc pt gandurile voastre.
Iuca eu am stat pe patul in care sufla AC pt ca nu mi-am dat seama de la inceput shi am zis sa nu deranjez shi patul celalt. Papucii ii vreau albi de data asta
Moni , Magdutza, Dodo (fetele cu FIV) ve rog spunetzi-mi shi mie dc atzi mai auzit de foliculi in zi 8 de 16,5 si 17,5 ca eu tot sper ca nu au fost asha de mari.
Moni te rog pune-mi la azoo shi o raza de soare langa gigelul ala danez
Bytzi , Iaura sper ca at cand ma intorc sa aflu ca suntetzi
Simonete shi eu vreau sa-tzi dau vestea aia frum , numai sa vrea DD.
Roxi , Monty , Copilutzu voi ce mai zicetzi?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

iuca ,simonete ,bytzi,pup toate fetele
nu ma las eu chiar asa,in fiecare luna voi incerca pana voi reusi,chiar maine dimineata voi suna la sibiu ,m-a convins iaura21,sa vedem ce zice dr daca ma programeaza.
iaura21 bytzi scot galeria la inaintare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

anamy,cuvintele sunt de prisos, dar sper sa gasesti putere si sa mergi mai departe, nu te da batuta in a-ti indeplini visul, caci cu siguranta va veni ziua cand iti vei putea tine pruncul in brate si atunci te vei felicita ca nu ai abandonat.
cipcirip, nu stiu daca te ajuta cu ceva dar eu nu cred ca pot fi asa de mari folicolii in z8. Eu cand am facut FIV-ul, in z7 cei mai mari aveau 10,5, iar in z10 aveau 16,5 pe OD si 16 pe OS, iar Pregnylul l-am facut dupa alte 2 zile, abia seara la 23,00. Deci punctia am facut-o z14. Eu cred ca nu trebuie sa te mai gandesti ca s-au spart, e prea devreme. Nu mai spun ca eu am avut si un tratament mai puternic, dar asta difera de la o persoana la alta.
Iti doresc drum bun si multa bafta si te asteptam cu vesti din cele mai bune. Sper sa fie ultima intalnire cu "danezii", mai lasa si pt altele. Sampania e tot la rece, dar am mai cumparat 2 sa le desfacem cu iaura si bytzi, caci ele sigur vin cu red]II.
bytzi, sunt prezenta pe aic, nu scapati asa usor de mine, inca nu m-am programat la Sibiu astept sa vina CM si sa refac dozarile hormonale. Am fost sambata la eco si din fericire nu a lasat urmari FIV-ul, nu am nici un chist, deci pot s-o iau de la capat.PM.
IAURA, BYTZI, tin pumnii stransi si va astept cu vesti bune.
iuca, magduta, simonete, moniland[/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

@dodo@ multumesc pt gandurile bune ,succes la urmatorul fiv,sa de-a d-zeu de data asta sa se prinda bebe acolo unde trebuie!!!
eu de fel sant o luptatoare dar de cand am inceput cu IA ,din ianuarie de fapt,am devenit tare sensibila,nu pot sa spun ca de fiecare data cand vad ca nu reusc si imi vine CM,nu sant dezamagita,ba chiar f tare,dar a doua zi incep sa ma adun si ma gandesc ca sanse sigur am candva sa raman gravi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cirip, s-a facut !
Legat de foliculi nu stiu ce sa zic, la mine in ziua 8 erau de 10-11 mm, dar eu faceam intotdeauna 13 zile de stimulare. stiu fete care au facut 9 zile. Asa ca...
Drum bun si sa ne scriiiiii!!! Sa te intorci cu bb-ii in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Stiti cumva daca te poti programa la Polisano si imediat dupa sa incepi monitorizarile pt IA?

Ma tot gandesc cum sa nu fac 2 drumuri...
Adica as incerca sa fac o programare la consultatie care sa pice in z11 sau z12 si sa raman in continuare la Sibiu.

Mergi la inceput