Pepenasi de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Maitreyi - sancs! Avem la vietati aici....cata frunza si iarba...Nu apar in poze, dar avem si fro 50 de randunici (ma rog, acum mai avem doar cuiburile, ca randunicile zburara...duca-se..) Si casa...da....e maaaareeeeee...de nici nu avem ce face cu ea... Am muncit la casa asta de ne-au sarit capacele...dar a meritat... Sper din tot sufletul sa pot vinde inainte un pamant pe care l-am pus la vanzare, ca sa nu fiu nevoita sa vand casa pentru operatie.. Daca nu...ata ete....om face una mai buna data viitoare...
Pup u.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele iubitele, sunt aici, nu mai aveau locuri in Bora-Bora si oricum n-aveam ce cauta acolo .

Am citit tot, sunt ultra haioase povestile voastre, doar ca eu sunt o putoare si n-am pus laba pe soarece sa scriu si io doo randuri, iertaaare...

Tin si io pumnii stransi sa se voteze legea, sa stau si io cu puiu' mic macar pina in septembrie anu viitor, sa prindem primul sezon de plaja

Bai, io cred ca sunt defecta, voi toate aveti a va plange de cate ceva, numai io n-am... Mie nu mi se pare grea mamiceala desi vad ca trec prin aceleasi chestii ca multe dintre voi, uneori chiar ma intreb daca nu-s cumva anormala

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ileanna te fac detashat: la faza cu manastirea nu am cum sa concurez,dar in rest sunt THE ONE!!!

va povestesc cu divortzul dar nu sapta sta ca nu e timp

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ajutoooooorrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
ce mai faceti voi???????
vreau si eu un pic de ajutor:vreau sa iau la un botez de al unui nepotel:un patut...de care ar fi bine sa nu fie mai mult de 300 de lei..si e bine sa manance lapte praf de ala la cutie/....nestle?
multumesvcvccc

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

i-am facut shooting lu' Maria cu Purashul!!!saracul copil vrea sa faca nani si masa o persecuteaza

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

carmenela cum o vrea Cel de Sus! bafta

boti nici io nu ma plnag Slava Domnului in toate!

ano asteptam zi stoy

tocmai mi-am comandat un zuper colier la 1 milion...unicat cica...poa' sa nu fie...da' e asa de fain am sa fiu bela si rachitoare la nunta lu' burlacu de var-miu. lu' babilica i-am luat azi cizmulite rosii cu blanita alba...ne mai trebuie rochita rosie si o palarioara tati...lu' tati ii punem cravat rosie sa se asorteze cu noi si suntem redy de distrabalare

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

fetele cu biberonu'...foloseste careva smecheria www.drbrowns.ro/index.html" target="_blank">ASTA? imi cam afce cu ochiu...mai ales ca noi suntem la capitolul regurgitat cam dupa fiecare masa...

-------

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

heyyy..lamuritzi una bucata blonda intarziata,cei cu votatul asta ca dc-i asha nu ma mai duc maine la ITM sa-mi incetez activitatea si mai ashtept si eu pana in ianuarie..nu ma parasitzi,lamuritzi-ma!!!pai si faza ca ai 60zile timp de depunere de la ultima zi de concediu postanatal cum e??helppp...

cine face curatzenie la ora asta
hai sus!hai sus!hai sus
sa frece tot,sa fie frumos
sa potzi sa lingi chiar dupa jos
statzi jos!statzi jos!statzi jos!
va multzumim frumos!

am luato razna,eu culcai cupilul si acu fac curatzenie ca ziua nu este timp

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boti, ma gandeam io ca esti pe aci, da' camuflata . Mai lasa lenea si scrie si tu macar "Prezent" si "Suntem bine", ok? Ca-ti dau na-na acum .

Xeno, spor la frecat. Io zic sa mai stai un pic cu dusu la ITM, sa vedem ce se'ntampla. Poate da DD si o voteaza. Si daca o voteaza sa vedem de cand intra in vigoare si daca ne incadram . Ar fi vorba sa luam indemnizatia 85% din media veniturilor obtinute in ultimul an de cotizatie in loc de aia 6 mil .

Ma duc la culcare... Va ureaz o noapte linistita.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Noapte buna si noi! maine e prima zi in care ma duc si la o facultate si la cealalta sa videm in ce m-am bagat

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Mergi la inceput