Azoospermie - cap 24 -
Raspunsuri - Pagina 9
elenada spune:
Nusy inca o data felicitari
Pisix plimbare placuta si bafta multa iti doresc.
Te astept cu vesti bune
Bafta multa fetelor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
andrabirni spune:
Nusy,
felicitari!!!!Sunt foarte fericita pentru tine si am o mie de motive.Ai fost alaturi de noi inca de la inceput, ai deschis drumul atator fete catre dr Soare, ne-ai adus multe informatii si pentru inca alte mii de motive, meriti ca 9 luni sa fii cea mai frumoasa si optimista
.

Copilutzu, prietena mea, ce sa mai....donor nedonor, hai sa ne apucam de treaba.Nu stiu, eu astept sa termin un imprumut si ....o tai in Germania.Vorbesc cu doctorul ce si cum, si daca nu se poate, asta e:accept si un neamt.Acum chiar mi-ati deschis pofta de bb...Te pup si o mie de imbratisari.

Pup toate fetele care lupta pentru a avea un bb

.
andrabirni spune:
Pisix, toate gandurile pozitive sa zboare spre tine si sa vii acasa cu cel mai frumos puiut in burtika.
.Fetelor, m-ati determinat sa reiau proiectul bb.am sa imi refac analizele ca fiu ok , nu de alta, dar sa nu am surprize.Ultima data, aveam un mic chistulet, cu toate ca iau AC.Sper ca peste 2 sapt cand sunt programata la dr., sa fi scazut sau disparut.
Miki, nu mai zici nimic?

nusy spune:
Va multumesc mult pentru urari,scumpele mele prietene,sa va ajute Dumnezeu pe toate sa va impliniti dorinta cea mai mare!

Andra:
bravo,asa te vreau!Hotarata!
Ella: reteta am scris-o la FIV,nu o mai repet aici.Te pupic!
Nusy
danyalo spune:
Anes- felicitari maxime pt. nasterea lui bb REMUS ( un frumos si un falcos).
Sa fiti fericiti si sa cresteti mari!
Acomodare rapida si sa va intrati repede in program!
Copilutzule drag
Daaaa sotulica inghite cu drag si spor... I-l mai las max-max 2 sapt. si cu el la control -sa vedem ce si cum cu gigeii aia: daca mai sunt, daca au disparut de tot sau s-au inmultit!!)
![]()
Nu stiu ce sa zic ref. la buboseniile de pe scalp!Habar nu am !Insa cu siguranta o cauza exista si tu poate nu investighezi unde trebuie!Zic si eu!O fi pe fond de stres?
NUSYYYYYYY

mey... la tine s-a lasat cu bebeluseala! Uraaaa!Doamne cat ma bucur pt. tine! Felicitari maxime si sarcina usoara!
Pisicutzule elvetiano-austriaca
sa te intorci pregnant din tarisoarele alea frumoase da???????
![]()
gravidutele noastre Amzu', iuca, dalailana, marush, bubulina
Si un BIG
tuturor aspirantelor " inca" Moni, dear_bambie, magduta, ella 28, ralmar, elenada, adrutzabirni, si alte fete pe care le-am uitat iertare ![]()
mikisor
esti in stare de gravidenie??? Nici un okisor cat mai mic la noi acilea?? nimic -nimic???
va imbratisez pe toate!
Dany
Iyoana spune:
Buna seara dragutele mele!
nu m-am putut abtine sa nu intru pentru a o felicita pe Nusy - FELICITARI din toata inima pentru burtica, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, bebelusi frumosi si sanatosi! Am vazut ca toata lumea iti doreste asta la plural, asa ca intru si eu in joc!
Pisix tin pumnii stransi sa fie bine. Asteptam vestile bune!
Doamne ajuta!
Va pup fetelor si sunt prin preajma, gata sa primesc cat mai multe vesti bune de la voi.
va pupa ioana mult de tot! 
nusy spune:
Dany:
Sa aud de rezultate bune la spermograma!
Iyoana: multumesc ca ai intrat special ca sa ma feliciti,iti urez si tie multa,multa bafta!
Nusy
andrabirni spune:
Danylo, sa ai 

cat pentru toate fetele.Sa ne dai si noua....nu mai cautam donor.
.Te pup dulce, dulce, dulce.
Nusy, nu vreau sa mai promit nimic, vreau sa trec la fapte si asa voi face.Prin februarie sigur mergem in Germania, ca prin mai sa incep FIV-ul.

copilutzu spune:

NUSYYYYC felicitari ,sarcina usoara,si la termen !
fata burtoasaaaaaaaa !!!
Bytzi tin pumnishorii stransi, stransi!!
Andrutzaaaa mea!!!Gata!!! Hai mamica se ne apucam de trebica !!!
Vb. Nusycai noastrte gravidutze "sa luam taurul de coarne" .
Eu astept sa treaca timpushorul sa merg la prima intalnire cu dr. Dracea. O sa ma multumesc cu un romansh , doi acolo ...
Bafta ,multa !!! Doamne ajuta!!! 
Nusyc sper sa-mi porti noroc!!! O sa iti cer o manutza de ajutor!!!
Dany sigur este pe baza de .... stres..
. Am defectul stricat.... ![]()
Iti doresc (va doresc) o spermograma plina cu gigelushi (vezi ca i-am alintat , numai sa ne asculte si sa fie ...vioi si muuuulti!!)!!!
Va puuuuup!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi