Azoospermie - cap 24 -
Raspunsuri - Pagina 8
nusy spune:
Magduta: pupici dulci,multumesc!
Pisule: te
,ma bucur ca ti-am facut ziua frumoasa,vreau si tu sa-mi dai aceeasi veste!Bafta multa,multa sa fie bine!Sa stii ca am gandit pozitiv...conteaza tare mult.Asa ca,te invit sa faci la fel.Veti reusi sigur de data asta!Elvetia este tara pe care imi doresc cel mai mult s-o vad....
Nusy
iuca spune:
Nusy FELICITARI Doamne ce veste buna, ma bucur mult pentru tine. Iti doresc o sarcina usoara si la termen.
Anes FELICITARI si tie mamico, sa fie sanatos Remus sis a va bucurati de el.
Bytzi sunt cu pumnii stransi ptr sambata dimineata.
PisiX multa multa bafta iti doresc. Abia astept sa ne anunti si tu ca ai un test pozitiv.
Noi suntem bine pana acum, ma ma chinuie niste dureri de cap, mai ales noaptea, in rest e bine.
Fetelor sunt alaturi de voi toate si va 
pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
12+ 

dear_bambie spune:
Neatza, fete frumoase!!!

Nusy, Felicitari din toata inima!!!! Iti doresc sarcina usoara, la termen si copilasi sanatosi!!!!
Multa bafta si fetelor care asteapta rezultatele!!!
dulce toate feteleee!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Moniland spune:
Pisix, tin pumnii si mai da-ne vesti bune!!! Vreau si amanunte cand poti, ma intelegi, nu? 
ella28 spune:
Nusy felicitari! Sa ne dai "reteta" reusitelor tale!
1. am inteles gandire pozitiva
dar 2,3 etc??? ce ai mancat , ce ai baut?
ella28 spune:
Pisicule sa te bucuri de Elvetia, e tareee frumos acolo si sa ne aduci vesti despre tine!
Nu uita, acolo esti ca intr-o luna de miere si vei veni gravi!!!

Moniland spune:
bytzi, de abia acum m-am prins ca esti in asteptarea rezultatului
. Ti-am schimbat gigeii si ti-am pus majorete. La nusy i-au purtat noroc. Sper ca si tie.
Cirip, bafta la eco!
dalailana spune:
Nusy esti tare, felicitari! Desi ultima oara am intrat pe forum saptamana trecuta stiam ca trebuie sa ne dai o veste si azi special am vrut sa citesc despre tine! Doamne Ajuta!
Am un feeling ca si pisix va veni cu vesti bune!
8
Marush spune:
Nusy

felicitari pentru cele 2 liniute! Sa fii cumintica,..... acum esti mamica!
32+!

Asa crestem Noi!
RalMar spune:

Felicitari proaspetelor burtici/ mamici, si astept ca toata lumea sa vina cu vesti asa de bune toamna asta!