Azoospermie - cap 24 -
Raspunsuri - Pagina 7
copilutzu spune:

Ce vad ochishorii mei ????
Bebe Reeemus Sa fii sanatos!! Sa cresti mare si frumos, destept , descurcaret si norocos!!! Iar parintilor tai fericiti , FELICITARI!!!
Moni 
Ioana am vazut bulgarasii cu blanita!!
Placut muuult!! Muuult!!
Cipcirip am incercat … si cu diprosalic , si cu Locoid, si cu Daivonex … nimic… toata pielea capului este o crusta… sar’na de informatie.
Acum experimentez samponul acela cu Ichtiol … are si o solutie cu care ma dau si dupa 2,3 ore ma spal. Sa vedem ce o mai fii si cu Ichtiolul asta.. Rade sotzul de mine cand ma vede sleioasa asa in cap ... nu ma lasa sa ma duc nici macar pana pe palier sa arunc gunoiul ca ii este frica sa nu sperii vecinii 
dany ce bine ca sotzulache inghite cuminte la buline… al meu ma pacalea… (am mai povestit eu pe aici..) Le gaseam pe sub pat , sau aruncate dupa noptiera.. asa ca .. am lasat-o balta…
Aaaa si apropos de CM. dereglat, yo il mai reglez cu Spirulina si tinctura de de cretisoara .
Iuca
ce frumos dau din capshor “botoshii” aia mici la tine la semnatura !! te pup si te imbratisez cu tot cu bebici din dotare!!!
Bambi noi tinem legatura !!
………
Nusyc tu??? Cum te simti????
Andrutzabirniiiiii baga nasucul pe aici… las’ ca chiar daca deviem nitel de la subiect nu cred ca ne “penalizeaza” nimeni!!
Si te rog din sufletzelul meu nu mai fii tristaaa ! Stiu ca doare … , eu de aceea nu am vrut sa merg mai departe cu iluziile.. Oricum tot donor scrie si pe frumtea noastra…
Si sincer!! Eu abia astept sa simt minunea cum creste in pantecul meu!!! Si cum bine scria o fatuca la sub.FIV ”sa simt miros de bebelush si sa ma doara sfarculrile de la atata alaptat…”
Pisicutz hai boticul sus ca sa ne mearga bine daaaaaaaa ???
Am citit ca majoritatea fetelor cu hiperstimulare au ramas gravi. Asa ca tot raul spre bine!!! Sa vii cu visuletzul realizat!!!! Doamne Ajuta!!!
RalMar esti mortala cu ghicitoarea
… si pup si eu o urechiusa de iepurica!!!
Amzulica tu cum te simti?? Bebelicul da si el din ceva … acolo…
Bytzi , ella28 …. Si restul fetelor…. va pup si va imbratrisez.!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
copilutzu spune:
Vaaai Moniii
Acum am vazut ce ai impartit tu cu harnicie la gigei ...
.
Doooamne ... este dde comaaa 
Mikiiiii!!! Miiikiiiliiinaaa!!! Pe ce meleaguri umbliii mama omida a noastraaaa ????
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Moniland spune:
Copilutzu, asa e, am dat la toata lumea gigei ca vorba aia nu i-am dat de la mine
, dar i-am dat cu mult drag.
Lui Pisix i-am dat 4 ca a fost la cerere, dar la productia ei de folicluli cred ca si asa sunt prea putini. Mizez pe faptul ca are sotul ei suficienti.
dear_bambie spune:
Buna, fete frumoase!
Anes, multumim ptr poze! Sa va traisca baietelul,
e tare frumusel!un
ptr mamica si un
ptr prichindel!
Copilutzu, ai pm!
Nusy, cand trebuie sa faci testul? Eu iti tin pumnii stransi de tot! Doamne Ajuta sa fie cu ochisori!!

Ufff, m-am pricopsit cu o raceala si zilele astea ar trebui sa vina si cm! Eu sper din tot sufletul sa nu vina si sa fie cu ochisori desi, sansele sunt aproape nule... dar cum speranta moare ultima ![]()
Da' nu-i nimic, daca nici luna asta, barzoiul nostru, nu binevoieste sa vina, in ianuarie o sa mergem noi dupa el, si sa vezi atunci cum o sa ne aduca, nu un
, ci 
!
Acum, merg sa ma indop cu niste buline, ca sa scap de raceala asta nesuferita!
Va
dulce pe toateee si tin pumnii stransi tuturor fetelor!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
nusy spune:
Anes: felicitari,Remus sa creasca mare,sanatos si sa va bucure toata viata!
Bytzi: bafta multa sambata!
Copilutzu, Dear_Bambi :

Si sa va dau si eu o veste buna... azi, ziua 10 de la ET am facut test de urina si este pozitiv 
. Miercuri fac BHCG-ul.
Am vrut sa dau vestea si fetelor de la FIV..dar n-am unde,ca nu s-a deschis alt subiect.Asa ca,dragele mele FIV-oase,daca cititi aici,vestea este si pentru voi.
Va pup pe toate!!!!!

Nusy
Moniland spune:
nusy
SUPER!!!!!! ce muuuuult ma bucur!! Sa ai parte de copii sanatosi toata viata!!!!
bytzi spune:
nusy
felicitari si dumnezeu sa te ajute sa stea bebelusii 9 luni in burtik,asta da veste mai facut mai fericita 
sunshine4ever spune:
Nusy FELICITARI sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina fara probleme si in final un(doi) bebik sanatos 

in asteptarea unui ingeras
pisix spune:
Nusy - este cea mai grozava veste pe care am primit-o, mi-ai facut ziua frumoasa (si asa a ramas)
Iti doresc sa mearga totul bine si sa fiti sanatosi (si tu pozitiva)
Fetelor eu va salut din Elvetia, unde m-am hotarat sa astept vestile despre puii mei austrieci
Am avut 6 ovocite si abia astept maine sa aflu rezultatele
Va pup cu mult drag
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)