Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta am pus si pozute cu tati mic , sa vedem a "cui" e bitzi. e drept ca lumea ne spune ca semanam asa la trasaturi, dar mie nu mi se pare .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva |
hai mai ca seamana si cu el!!!
de fapt, mie mi se pare ca voi doi - tu si sotul- semanati ca bebelushi... fotografia ta de cand erai mica pare ca este copilul- sot- care a mai crescut cu un an!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Miutza buna mamici si clopotei! Ereena, eu i-am dat avocado de pe la 6-7 luni si n-a avut pb cu el. e fff bun pt ei si sunt f rare cazurile de alergie. in rest, nu stiu. Maya e bolnavioara si ea... acum 10 zile a avut o raceala (un virus luat de la tati) cu febra si un pic de rosu in gat plus mucisorii aferenti. i-a trecut repede (2zile). la o sapt dupa, a facut febra 39,3 si apoi oscila intre 37,8 si 38,7 timp de 3 zile. azi dimineata i-au aparut pete si punctulete roz. ma asteptam sa fie roseola infantum insa dr la tel a zis ca ar fi pojarel. la consultatie insa..."nu pare a fi pojarel." ganglionii nu-s inflamati si nici petele nu-s ca la pojarel... in schimb are un punct mic alb pe o amigdala (banuiesc ca e puroi, nu? ) a vrut sa-mi dea antibiotic insa vazand fatza mea dezamagita a zis sa mai amanam cu o zi si vedem cum evolueaza starea ei. maine dimineata mergem sa facem analiza sa depistam daca e infectie sau nu apoi seara la dr iar. pana atunci, paracetamol supozitoare si violet de gentiana in gat!!! nu am cum s-o dau in gat pt ca nu ma lasa offff...stiu ca e pt uz extern dar daca asa a zis, asa facem dar cum sa-l pun in gat (in dreapta cica, mai are si pretentii off)??? am vazut ca mai sunt clopotei bolnaviori dar n-am citit sa vad cine si cum. imi pare rau pt toti, copiii nu merita sa fie bolnavi! sanatate tuturor! Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra |
offff!
sanatate multa!
si eu ma lupt cu febra lui dimitris de vineri seara... El ia si antibiotic si tot nu-i cedeaza!
Violetul de g. poti sa-l pui pe un deget de al tau infasurat cu tifon si sa incerci sa i-l bagi in gura...eu asa ii faceam lui dimitris. sau ii mai poti da cu tantum verde...
sa se faca bine repede!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui cati_magureanu DRagi zuzici, am intrat special sa va multumim, tuturor acelora care s-au gandit la noi si ne-au urat toate cele bune la aniversarea celor 9 lunitze! Un "La multi ani" special si de la noi pt. Anca si bb Stefan! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul toata viata! Va multumim mult! Asa cum am promis, voi posta si povestea nasterii lui Matei. Eliza, am admirat si noi pozele Emmei! Tare frumos modelul dar si parintii modelului ! Si, apropo de aemanarea dintre soti..sa stii ca si tu semeni cu sotul tau..aveti ceva in comun... Multumesc mult pentru raspunsul referitor la tarc..Da, cel la care ma refeream era acel gardulet colorat...Am crezut ca, poate l-ai gasit si in magazine..Da, si eu l-am vazut tot pe net pe la vreo suta si ceva de dolari...Inseamna ca numai de pe net pot sa-l achizitionez.. Pupam si noi clopoteii bolnaviori poate se fac bine mai repede! Imi pare rau sa aud si de Anita a lui Alina si de Sofiuca a Stancutei.. sa se faca bine! Lauriciule (D), multam fain, special, pentru urarile transmise lui ginerica si ca ai intrebat de noi! De asemenea, imi pare tare rau sa aud ca virusache a atacat din nou! Ce face "noruletul" meu? Imi place fantastic de mult ca l-ai dus pe Dimi la dansuri...Mi-as dori si eu pt. Matei asa ceva (eu am fost cu balet, dansuri, gimnastica etc.) si mi-ar placea sa aiba si o indeletnicire artsitica de genul asta...sa vedem... Miutza, bine ai mai revenit pe la noi! Am admirat si noi bombonica de Maya! Aceleasi urari de bun revenit si Racai! Frumos clop-otel avem! Elle..da..Bitzi seamana cu amandoi la fel de mult...Parca la linia fetei, as zice ca aduce mai mult cu tati...insa ochii, partea de sus cu tine ... Felicitari pentru dintzocul nr. two! De asemenea, felicitari pentru progresele facute (Adelutza si Matei) precum si ceilalti clopotei de are nu stim dar au mai inregsitrat cate un progres! Chiar, sunt multe fete de care nu mai stim nimic, nimic de saptamani, luni de zile... Irinouka s-a suparat pe noi? Cretzulina? Miha, Nour, Gabritza, Isidora, Monicaa, Guguleeeee, Anandrei, Nicole_es, rlc_sandor, Darene, Iepuruta, Iulia82...si multe, multe fete... Fetelor, ce-o mai face Kossir? Mai stie cineva ceva de ea? Kossir, daca ne mai citesti, mai da-ne de veste despre tine! Miri? Ne lipsesti mult... Doculet, ce scump este Serbanelu' cum rade el cand se da 'uta! Cum ai inserat filemuletul aici? Cu youtube video? Nicole, chiar ca ai fost o nasica tare frumoasa si fina si eleganta! Ce-a crescut si Iepurila mic! L-am vazut in poze! mama pe el de frumusel! Lala_20, am admirat-o si pe Bibilina vesela la baita! He, he..ce haioasa este! Honey? Ce face AJ? Mami de Matei (13 ianuarie 2008) SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
abia astept sa citesc povestea nasterii lui matei!!!
gata!
fuig sa fac un dush si plec la tribunal.
sper sa am timp sa mai intru astazi!!!
a, si am uitat... Buna dimineataaaaaa !!!
scularea !!!!
si Eleni - 05.02.2008
anca.b spune:
neata!!!!
imi fac o cafea virtuala si ma apuc sa citesc din urma pina mai doarme stefan.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
alina023 spune:
citat din mesajul lui Laura Ioana Fetelor, nu am citit nimic, sunt neagra de suparare! Abia acum a adormit Thea, dupa crize de plans isteric, doua KK diareice (trimis sotz sa ia smecta si lapte fara lactoza), vomat peste tot (pus la 1,20 noaptea rufe la spalat, ca si kk ajunsese pe haine, iar pe altele voma si nu mai aveam hainute - azi spalasem alta masina)...io in pragul unei crize de nervi, noroc ca sotzul a fost acasa, nu? Acu i-am dat antibioticul si un rest de biberon fara lactoza. Smecta a trebuit sa-i dau cu seringa 5 ml, ca nu voia neam! Doamne ajuta sa treaca peste perioada asta cu bine, ca e ingrozitor!!!! Multa sanatate clopoteilor bolnaviori si pe cei care au scapat de viroze si alte cele sa-i pazeasca Dumnezeu in continuare Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Laurici, ce spui tu acolo??? Si nu ai mers cu piticuta la un medic? Parerea mea este ca trebuie sa o vada un medic. Nu e bine pentru un copil mare sau pentru un adult sa verse asa si sa aiba scaune apoase....dar pentru un bebe??? Nu vreau sa te sperii dar mergi cu Theiuta la medic!!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ereena spune:
citat din mesajul lui Ellenuta am pus si pozute cu tati mic , sa vedem a "cui" e bitzi. e drept ca lumea ne spune ca semanam asa la trasaturi, dar mie nu mi se pare .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva |
atat de putin cat ma pricep eu la a face astfel de asemanari, dar eu zic ca are acel ceva de la tati .mai ales aici http://family.webshots.com/photo/2695380170102349464ectgdX
MATEI
Primul 5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
alina023 spune:
Buna dimineata zuzici!
VIn cu vesti mai bune despre noi. Aseara cand am mers sa-i faca antibioticul s-a dovedit ca branula se blocase si nu mai putea fi folosita. Plangea papusica mea tare de tot cand incerca asistenta sa ii bage serul. Cand am vazut-o pe tanti aia ca se pregatea sa ii bage alta branula in manuta cealalta, am innebunit!!! Nu am mai vrut sa o mai vad chinuita asa ca am intrat la un medic pediatru care era disponibil aseara si care ne-a dat un antibiotic oral pentru a completa cura de 5 zile. Si i-au scos branula Anei si gata cu suferinta!!!!
Iar aseara, ca sa vedeti ca si-a revenit don'soara mea, nu numai ca a avut chef de razareala pana tarziu, dar cand in sfarsit am reusit sa o adorm (in patul mare ) si am iesit sa mai aranjez cate ceva prin casa....aud urlete din dormitor. Intru si ce credeti ca gasesc? Ana mea era langa pat (cazuse prin singurul loc mic! prin care ar fi putut cadea) urla de mama focului iar frate-sau sforaia in pat fara sa fie deranjat. Imediat ce am luat-o in brate s-a culcusit la pieptul meu si a facut nani...pisicuta mea mica!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
ramonab spune:
Neata!!!
Lala20 vazut pozele si video cu bitzi la baita si pe dolari.
Ceska si pe Benji l-am vazut.Asa are o fatuca dulce .
Aweya l-am vazut si pe piciulinu tau care e baiat mare sta in picioare langa carut.Mi-a placut fff mult salopeta de blugi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
NataliaS spune:
Neata si de la noi dupa inca o pauza justificata de chestii neplacute...
Va spuneam vineri ca si Stef are februta si o puneam pe seama dintisorului buclucas...ei bine...nu era dintisorul, ci o nenorocita de febra aftoasa; sarmana copila are afte virale in gat, pe gingiutele care si asa sunt chinuite, pe limba si una chiar pe buza...Am crezut initial ca vom scapa doar cu Nurofen si ceva gel, dar de ieri ne-a trecut dr. pe Aciclovir. Nu va mai spun ca ia greu medicamentele, nu mananca mai nimic, doar tzitzi si ceva solid (f putin), iar tzitzi parca nu e suficient cu tot efortul meu...e sacaita si am tot tinut-o in brate, iar acum s-a prins ca se poate si asa si vrea sa adoarma doar in brate...eee 'om scapa noi si de asta...
Sanatate Theei - mami mergi cu fata la medic sau macar vb cu ea la tel si da-i si Biotics baby 3 plicuri/zi...nu ti-a zis medicul sa-i dai impreuna cu antibioticul???
Sanatate si Anitei si Sofiucai - am vazut ca si ele sunt bolnavioare...si tuturor copilasilor bolnaviori
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ereena spune:
miutza, iti trimit multi pt voi doua si multa sanatate mayei.
si matei papa brocolo si ii place. citeam ca este recomandat dupa 1 an pt ca are in continut multi nitriti ,dar si multe vitamine.
un luca sodos (citand-o pe stoisor)
MATEI
Primul 5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI