Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui creatza

Mamiseli, cred ca am reusit

pup,

creatza 35+ Tudor

N-ai reusit, mai incearca o data. Cred ca a fost o problema cu adresa, poate ai scris-o gresit.

Mihaela 34+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, am venit de la eco.
Bebelina are 1552 kg, in loc de 31 de sapt si 1 zi apare de 30 sapt si 3 zile si e in prezenta pelvina
Si placenta prezinta calcifieri, grad 2-3...
IR-urile sunt 0,67 si 0,72 NU SUNT CAM MARI?
Sunt cam panicata, eu vreau sa nasc normal, dar daca nu se intoarce....OARE CE PUTEM FACE CA SA SE INTOARCA BEBELUSII CARE NU SUNT ASEZATI BINE?
Offf si e asa mititica...speram sa fie mai grasanca.

Ramo 31+

Nu e chiar asa de mica fetita ta. E in urma cu doar cateva zile. Din cate am citit, au si ei perioade de crestere si perioade de stagnare. Si tu esti o gravidutza mica, cred ca si bebe va fi mai micut. Vei vedea la urmatoarea eco daca a recuperat sau nu. Nu stiu despre IR-uri ce sa spun. Cat despre pozitia pelviana, la aproape 30 de saptamani si la mine nu era intoarsa. Acum e cu capul in jos. Eu spun ca mai are suficient timp sa se intoarca. Fetita nasei mele s-a intors cu cateva zile inainte de nastere. Orice e posibil.

Puiutul meu scump

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Mai da bate vantul pe aici. Diana tu ai venit de la dr? Cum a fost?

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ramo uff lasa ca ai sa vezi ca bb-lina se vaintoarce si va prinde repede in greutate de acum incolo...odhina, papica si somnic...si o sa fie bine
simona auzi am facut buba
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sunt dezamagita ca nu e cu capul in jos pt ca pana acum la ultimele 2 eco asa era...of, ce ti-e si cu bebelusii astia asa plimbareti...o sa vorbesc cu bebelina mea sa se intoarca cu caputul in jos.

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Numai sa nu pateasca ca mine , ca eu nu ma mai regasesc in lista

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Creata, ai PM. Descarca ultimul fisier cu datele de contact, adauga datele tale si urca-l din nou pe mail. Asa putem sa luam si noi legatura cu tine.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ramo, nu mai fi suparata . Dupa parerea mea bebe al tau e foarte bine. Eu ma duc la eco sapt asta cand voi avea 30 sapt si sper sa aiba macar 1200 gr. Stai linista ca nu toti copiii se dezvolta in acelasi ritm.
In ceea ce priveste pozitia, al mau a fost tot timpul in prezenta craniana, sper sa nu se fi sucit acum...

Mada 29+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Stiam eu ca am si o veste buna...am colostru.S-a uitat nenea dr. si a zis ca o sa am laptic ca am glanda mamara buna, ca n-are grasime...
Of, tot imi vine sa plang, daca din cauza ca e burtica mica, nu se mai poate intoarce bebelina?

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ramo la 32 sapt si bebe meu era cu capul in sus...dupa ce statuse cu el in jos tot timpul....acum astept sa vad la 36 sapt cum se mai prezinta...dar in mod normal ar trebui sa se intoarca....

Carmendu am printre pozele tale.....

Mai are cineva USTURIMI pe dinauntru???.... fara gluma...ma ustura....ceva...sus in burta intre coaste...

POZE hainutze http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/Hainutze%20bebe/

POZE NOI 2
http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/Diverse/

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 35+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

LEELOO , GINYE, felicitari mamicilor! Sa va traiasca puiutii!

Noi am fost la dr. Am stabilit ca daca e nastere naturala (in cazul in care nu mai are dubla circulara) voi naste la Filantropia. Daca e cezariana programata dupa 37s, e la Euroclinic. Acum sa vedem cum vrea si bebelina.

Ramo ...nu fi suparata, poate se intoarce pana la nastere. A mea la 32 de sapt avea 1700g, asa ca stai linistita.

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput