Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 8
Olivia26 spune:
Mie mi-a iesit herpes la gura
Stiti cumva daca afecteaza in caz ca intru in travaliu cat timp e activ
in afara de faptul ca nu-l pot pupa pe bebe 

?
Olivia
36+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
simona_1402 spune:
Mirela, cadrul are 7 kg, landoul este greut cred ca mai are si el 5-6. Pt varianta sport pe cadru se mai fixeaza nuste chestii usurele, inca nu ne-am prins cum![]()
Ma asteptam ca in varianta landou sa fie mai greu, oricum in perioada asta nu il scoteam singura, si mai usor de ar fi fost, pt ca voi avea cezariana si oricum nu il voi putea scoate la plimbare mereu, ca doar va veni iarna. Pe mine ma interesa cel mai tare ca varianta sport sa fie sub 10 kg si se pare ca e...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
malinas spune:
Olivia26, nu ma pricep dar nu cred ca herpesul de la gura poate afecta in vreun fel bebelusul. Daca era un herpes genital era alta poveste, dar asa nu cred ca se pune problema.
In alta ordine de idei am inteles ca azi se discuta in parlament legea privind sutinerea si protectia familiei in vederea cresterii copilului. Am inteles ca era pe lista de proiecte legislative cu propunere de adoptare, dar avand in vedere valurile facute in ultima vreme nu stiu ce sa zic. Dar...speranta moare ultima. Pentru cine nu stie este vorba despre poiectul legislativ care propune 85% din salariu ca indemnizatie de crestere a copilului. Sa speram ca ziua de 13 nu ne aduce doar vesti bune despre bebeii nascuti azi ci si despre aceasta lege.www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta.ordinezi?oid=500" target="_blank"> http://www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta.ordinezi?oid=500
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
36 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
Olivia26 spune:
Malinas, multumesc 
Olivia
36+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
creatza spune:
fetelor, nu vrea niciuna sa fie cea care o sa primeasca mesajul cu venirea pe lume a lui Dudu?
pup,
creatza
35+
Tudor
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creatza fetelor, nu vrea niciuna sa fie cea care o sa primeasca mesajul cu venirea pe lume a lui Dudu? pup, creatza 35+ Tudor |
Pe mail-ul comun este o lista de contact cu multe dintre noi. Acolo gasesti si id messenger si nr de tel de la cine preferi tu. Daca nu ai paorla si userul, striga ca sunt pe faza si iti trimit PM
Mihaela
34+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
mamiseli_11 spune:
Creata, ai PM. Descarca ultimul fisier cu datele de contact, adauga datele tale si urca-l din nou pe mail. Asa putem sa luam si noi legatura cu tine. 
Mihaela
34+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
Ramo2007 spune:
Fetelor, am venit de la eco.
Bebelina are 1552 kg, in loc de 31 de sapt si 1 zi apare de 30 sapt si 3 zile si e in prezenta pelvina

Si placenta prezinta calcifieri, grad 2-3...
IR-urile sunt 0,67 si 0,72 NU SUNT CAM MARI?
Sunt cam panicata, eu vreau sa nasc normal, dar daca nu se intoarce....OARE CE PUTEM FACE CA SA SE INTOARCA BEBELUSII CARE NU SUNT ASEZATI BINE?
Offf si e asa mititica...speram sa fie mai grasanca.
Ramo
31+ 
Puiutul meu scump