Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine cu lista de numere de tel si adrese de mail.
Nu ma pricep deloc
. Nici nu vad unde este pe userul comun, eu vad doar albumele fetelor, atat.
Mada
29+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
simona_1402 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Fetelor ajutati-ma si pe mine cu lista de numere de tel si adrese de mail. Nu ma pricep deloc . Nici nu vad unde este pe userul comun, eu vad doar albumele fetelor, atat.![]() Mada 29+ Cristianhttp://bd.lilypie.com/PN62p3.png |
Lista e pe mailul comun.
Ai PM
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
simona_1402 spune:
Ramo, nu fi suparata! are timp sa se intoarca!
Corina, ca o fi naturala, ca o fi cezariana, bine ca e bebelina OK.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
BraveGirl spune:
Diana, pe unde esti? Ne tii in suspans?
Simona, asa am zis si eu...cel mai important e ca am reusit sa tin sarcina atate saptamani...ai vazut ca acum ma gandesc la peste 37
. De scos, scoatem noi cumva bebelina.
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
A vazut careva intrebarea mea cu usturimile???
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
35+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 sapt

Otiliav spune:
Am trecut mamicile in listuta, sper sa va placa cum este acum. Daca aveti sugestii sunt binevenite.
Mav, eu mai mult seara si noaptea pot intra. Mai am de mers o luna la servici dar sper ca atunci cand vei naste tu sa ma descurc si in timpul zilei desi e cam aiurea la servici cu pagina de forum pe ecranul monitorului.
Ramo, cam la fel de mare era si fetita mea saptamana trecuta la 31 si 2 zile si doctorul a spus ca este in grafic, aproape 5% sub medie. Iar eu sunt un mare elefant pe langa tine (am vreo 77 de kg acum la 1.62m) si cu burta mult mai mare, dar se pare ca este plina cu lichid amniotic
.
Dar la ce doctor mergi tu de te cearta cu kilogramele, tocmai pe tine asa slaba.
Spiridusule, Ramo, m-ati imbolnavit cu silueta voastra. Sigur sunteti gravide in luna a 8-a sau putin mai mult balonate?
Diana, te astept cu vesti. Eu am uitat sa-ti scriu ca poate tine daca-i spui doctorei ca te muti acum, sa-ti mai lase cerclajul.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
spiridusul spune:
iulia, esti in lista, cum sa nu fii
lasa ca rezolv eu
probabil ai trimis lista odata cu altcin4va, si a asalvat versiunea anterioara celei trimise de tine
de aceea am spus sa stergeti mail-ul pe care il deschideti....
v-am zapacit?
nu am avut timp sa le mai centralizez, dar esti sigur acolo, ca am lista in fatza
ramo cauta "podul indian" pe google, si vezi ca iti explica colo ce si cum sa faci ca sa ajuti bebe sa sse intoarca....
la mine alexandru nu era intors la 33 de sapt..si pana la urma a avut loc
nu cred ca are vreo importanta cat de mare e burta
ms de complimente azi.... in jurul meu nu-s decat d-astia care ma fac sa ma simt cat elefantu!!
sunteti printre putinii care spun ca sunt "slabutza"
35 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
madutza_bra spune:
Simona, multumesc, am gasit
.
Sa vad daca reusesc sa pun si datele mele.
Mada
29+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
simona_1402 spune:
Otilia, mie imi place lista, si zic ca e bine asa, sa fie cat mai multe detalii. In legatura cu timpul pentru editare, eu v-am mai zis mai demult, ca sunteti totusi putine, si va fi f greu dupa nastere, mai ales ca mai aveti un BB mare acasa. Poate ca ar trebui sa mai cooptati pe cineva in club.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
Alexa.1983 spune:
Am si eu parola ...sa deschid si sa editez...daca aveti nevoie de mine...
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
35+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 sapt