Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
simona_1402 spune:
Alexa, am vazut intrebarea, dar nu stiu... mai asteapta putin...poate trece...
Mirtha, tu pe unde mai umbli????
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
diana21 spune:
Fetelor, multumesc ca v-ati gandit la mine. Am intrat repede sa va spun ca nu mi-a scos firul, desi a insistat sa ma duc maine la spital ca e de garda...am reusit s-o mai aman pana joi. A zis ca joi ne hotaram!
Partea proasta e ca...a zis ca pe riscul meu stau cu firul acum pt. ca daca nu-l scot in zece, cinspe min. de la declanasarea contractiilor dureroase (avand in vedere ca si data trecuta am avut un travaliu rapid, ea zice ca o sa nasc super repede acum) risc rupturi. Acuma...Dumnezeu cu mila! Mi-a facut tuseu, colul scurt, dar firul nu e in tensiune.
Bebe are 2.300, cre' ca nu a masurat ea bine pe-acolo, se cam grabea ca era aglomerat, pt. ca din schema ei reiese ca a pus doar 100 g in zece zile, de cand am fost data trecuta. Si placenta e ok, IR-urile ok, lichid ok, deci bebe nu avea motive sa nu mai creasca bine. Mai vedem joi, sper sa fie mai libera sa masoare mai bine!
..................
Leeloo zice ca bebe de Gynie s-a nascut ieri seara, la 11, si ca ar fi avut 2.200 g, de fapt. Inca nu stiu detalii...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
Otiliav spune:
Spiridusule, cei din anturajul tau sigur au nevoie de ochelari. Si zau ca nu glumesc.
Alexa, eu am vazut intrebarea ta dar eu nu am usturimi pe nicaieri si habar nu am ce ar putea fi.
Monicabo, pai mergi la Tutu fara ne spui si noua
? Te asteptam cu vesti bune!
Corina, daca Filantropia este proaspat renovat si tu ai motiv serios de cezariana pentru ce mai vrei sa mergi la Euroclinic? cumva ca sa ai vreo supriza neplacuta sa nu se aprobe cezariana?
Ramo, mi-am adus aminte. Tu erai foarte revoltata ca sefa de sectie nu i-a aprobat cezariana lui Ginye desi doctorul ei asa a recomandat. Pai iubita doctorul la care se merge in timpul sarcinii sigur ca iti este cumva indatorat ca doar cotizezi la el de fiecare data si atunci normal ca el tine cu pacienta. Pe cand sefa de sectie tine cu spitalul si anume sa nu fie multe cezariene ca ea trebuie sa dea socoteala daca s-a depasit bugetul. Cand e vorba de o situatie grava normal ca nu are ce comenta, chiar doctorul lui Ginye a operat o pacienta cu preeclampsie in ziua in care a mers Ginye la spital. Dar cand sunt cazuri in care ea considera ca se poate si natural atunci incearca sa nu-si dea acordul. Eu acum fac presupuneri dar cred ca au estimat ca bb este micut si nu vor fi probleme si uite ca s-a putut, cum au decurs lucrurile numai Ginye ne poate spune. Nici cezariana mea nu a fost aprobata la 6 seara, mi-a facut seful de sectie contrl si a refuzat sa-si dea acordul, mi-a facut dilatatie manuala ca se oprise travaliul si crede-ma ca doare ceva. Si uite asa am mai stat 6 ore in travaliu pana cand a intrat copilul in suferinta fetala si atunci s-a decis cezariana si nu a mai avut ce comenta. Cam asa merg lucrurile in spitalele de stat si nu numai in Romania. Daca as fi nascut prima data aici sigur nu as fi intrat in cezariana inainte sa se incerce sa-l scoata pe bb cu vacuumul sau cu forcepsul. Norocul nostru a fost ca doctorita mea de la Caritas a spus clar ca nu risca cu forcepsul si am intrat la cezariana ca asa am scapat de fieraraie.
Eu cam asa stiu ca se desfasoara lucrurile in spital, intre doctorul tau si seful de sectie.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
diana21 spune:
Completare ![]()
Bebe de Leeloo a avut 50 cm fix, insa a fost considerat olecuta prematur din cauza varstei gest. (36s fix) asa ca sta putintel la incubator. Insa numai asa, pt. caldurica, pt. ca el respira singur fara probleme si e sanatos tun.
Leeloo a zis ca o doare rau epiziotomia, in rest era ok, super fericita si super...flamanda
!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
Otiliav spune:
Diana, tot este bine pana joi, ma bucur ca placenta este ok ca ai avut destule stresuri si tu. Am modificat lungime lui bb.
Am inteles ca s-a aprobat legea si va fi 85% din salariu indemnizatia!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
diana21 spune:
Oare o fi ok 2.300 g la 35s???
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
Alexa.1983 spune:
.......mda....cica din 2009...eu nu mai cred nimik
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
35+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 sapt

bebecris spune:
FELICITARI FETELOR!!!
BINE AI VENIT PE LUME MINUNE DE LEELOO!!

BINE AI VENIT PE LUME MINUNE DE GINEY!!!!

eu dupa eco am umblat sa termin cu cumparaturile...
la eco a iesit asa: placenta - formatiune hipoechogena de cca 40 mm dimatru transvers situata subchorial cu calcificari de contur, bogat vascularizata (T placenta? chorioangiom?)
se pare ca ar fi un chist....joi ma duc la ginecolog si o sa aflu ce si cum.....sunt fff speriata...dar incerc sa nu ma panichez....
nu vreau sa va zapacesc cu chestia asta a doar este veselie pt cele 3 minuni, nu?
am citit pe net ca acest "chist" ar impiedica dezv lui bebe....in sensul ca poate fi slab....insa bebelu' meu are deja 3 kg si este cu 2 saptam mai mare....
o sa vad joi ce zice....poate zice ca treb sa nasc!!!!
Cristina
in asteptarea 35+
DAVID ANDREI 
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR -3-4 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
mamiseli_11 spune:
Diana, n-ai DBP si AC? Ca poti sa calculezi singura cam cat are bebele tau. Poate ca n-a masurat ea bine, nu stiu. La mine la 33 saptamani a zis aproximativ 2 Kg si am inteles ca iau in greutate cam 700 g pe luna. Deci la tine ar fi 300 g in 2 saptamani. Parca nu e asa rau.
Alexa nu ma pricep cu usturimile. N-am patit, imi pare rau.
Pe bune cu indemnizatia? Ca eu n-am vazut nici o stire azi. Dati-mi si mie un link ceva sa citesc si eu. De cand ar fi pusa in aplicare? De la 01.01.2009?
Mihaela
34+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
mamiseli_11 spune:
Bebecris, incerca sa te linistesti, poate nu e nimic. 
multi sa treaca sperietura.
Mihaela
34+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani