Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
spiridusul spune:
meet me![]()
35 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
simona_1402 spune:
Otilia, ma bucur ca Ana a scapat de gips. Sa stii ca nu am fost nesi sapt trecuta si nu am raspuns, am vazut ca ai intrebat de mine, pur si simplu am avut o perioada de kk, dureri de toate felurile, contractii, nu mai stiam ce sa mai fac, daca de citit mai citeam mesaje, de scris imi era f greu, chiar si sa ma ridic asa, intr-un cot sa vad tastatura. Si nu, nu sunt profesoara!!!! (desi eu zic ca am vocatie, dar nu as avea rabdare...)
Si acum imi e greu, nu mai pot sa stau deloc in picioare, ma doare burta, ma dor oasele, cand merg imi trozneste ceva printre picioare. E normal din cate stiu, se largeste bazinul si se departeaza oasele, dar sper doar sa nu fie dilatatia aia de dinainte... Maine ma duc la dr... sper sa imi zica ce vreau eu, ca a scos bb capul din bazin si mai sta nitel.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Mav... Sebi cred ca trece prin momente foarte grele daca reactioneaza asa...cred ca o sa-i treaca dupa ce vine bebe acasa si o sa vada ca mami il iubeste in continuare si plus ca o sa se ataseze si el de bebe. Cum bebe e in burtica acum, probabil se gandeste ca e numai al tau, dar cand va veni bebe pe lume se va gandi ca e al vostru, al tuturor. Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() AMR 5 SAPT ![]() |
Asta nu mi-a trecut prin gand...... Ar fi bineee sa fie asa....
Oricum, Sebi a fost mereu un copil BUN, probabil ca altfel nici nu ne-am fi incumetat sa mai facem inca unul....
Fetelor, aveti grija cu spalatul lucrusoarelor, maine e sarbatoare mare, Sf Paraschiva.
37+
Antonio-GabrielMami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
creatza spune:
felicitari anes, gyne si leeloo!!!

nu-mi vine sa cred ca avem deja 3 bobocei la odiseea noastra!
legat de numele bobocilor, sa stiti ca si eu tot pt cozoanacei si briose votez. nu ma pot abtine, mi se par delicioase numele astea 
fetelor, pe mine daca ma apuca nascutul pe cine anunt? dati-mi si mie un numar de telefon, sa trimit sms-uri disperate la momentul cu pricina ![]()
eu sunt inca la birou, saptamana asta ma opresc, pe cuvant
pup,
creatza
35+
Tudor
Z_IULIA spune:
Cu atatea evenimente fericite am uitat sa ma bucur pentru mine! Azi schimb prefixul! Am implinit 30 de saptamani!

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
simona_1402 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Tocmai am baut si ceaiul de ceapa ....Doamne ce gust oribil, abia m-am putut controla sa nu vars dupa...de baut oricum am facut-o tinandu-ma de nas...inca tusesc dar a 2-a oara nu mai beau asa ceva.Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() AMR 5 SAPT ![]() |
Am baut si eu odata, demult, in copilarie... nici acum nu am uitat cum a fost... mai bine bolesc o luna...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
malinas spune:

FELICITARI Anes, Giney, Leeloo!!!!!!! Sa va traisca bebeii si sa fiti toti sanatosi .

Nu am intrat 2 zile si ...waww...nu-mi vine sa cred ce bebei grabiti.
Ma gandesc ca poate ar fi bine sa o mai punem si noi de o intalnire, acum cand suntem inca 2 / 3 in 1. Ce ziceti? Fetele din militari?
O saptamana cat mai frumoasa sa aveti in continuare.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
36 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
madutza spune:
Elilove, mie mi-a dat acum dr utrogestan. La sarcina anterioara mi-a dat doar la sfarsit, ca ma apucase in week-end si era plecat. Si si-a facut efectul, nu am mai avut contractii fro doua zile, exact pana luni cand a venit BB.
Babyzapi, stodalul isi face mi greu efectul. Incearca sa tusesti infundat, asa, ca sa nu te zgudui tare. Ce fel de tuse ai?
Mav, de ce nu ii iei lui Sebi jucaria dorita ca si cadou din partea fratiorului. Uite ce i-am luat Anei: http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:5e883c2318a2d6741643fd06c0b1c814&fsreloaded=1&referrer=http://www.google.ro/search?source=ig&hl=ro&rlz=1G1GGLQ_RORO286&q=rochii+gravide&meta=
http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:5e883c2318a2d6741643fd06c0b1c814&fsreloaded=1&referrer=http://www.google.ro/search?source=ig&hl=ro&rlz=1G1GGLQ_RORO286&q=rochii+gravide&meta=
A avut si Ana o perioada in care zicea ca nu mai vrea sa aiba surioara pentru ca trebuie sa stau eu la spital 3 zile si nu ii convenea. Poate asta s-a intamplat cu Sebi de este un pic suparat, aproape a fost pus in fata faptului implinit. E bine totusi ca vrea cu tati.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
babyzapi spune:
Fetelor, in primele 3 luni de sarcina aveam cearcane profunde, dupa care au trecut...ca sa reapara acum, de vreo 2 saptamani de fapt. Sunt oribila fara fond de ten, parca sunt batuta.
Si mi se umfla picioarele ocazional, dar atat de rau incat ma doare tibia de parca m-a batut cineva cu bata peste picioare 
Isabela
fericita 34+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 5 SAPT

babyzapi spune:
Madutza pana acum a fost o tuse umeda, de azi vad ca parca incepe sa fie un pic expectoranta. Am dat click pe link-urile puse de tine ca sa vad ce-ai cumparat, dar se deschide o pagina cu mai multe produse si nu pt copii.
Isabela
fericita 34+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 5 SAPT

....Doamne ce gust oribil, abia m-am putut controla sa nu vars dupa...de baut oricum am facut-o tinandu-ma de nas...inca tusesc dar a 2-a oara nu mai beau asa ceva.