Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 6
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul meet me |
nu vad nimic.
34+
Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
alra spune:
fetele cu bb2...
si eu ma gandesc ca o sa am probleme cu laura caci la cresa cand mai vine un baietel mic la noi il impinge cat colo "mei tata, mei!"
am tot citit si eu ca e bine ca bb sa "dea" un cadou copilului mai mare.
pe mine ma nelinisteste altceva: eu de cand s-a nascut laura nu am dormit nici o noapte in alta locatie fata de ea... va fi premiera ca nu voi fi acasa. si atatea zile. o sa planga sigur cand o sa plece de la spital seara si ea nici nu e asa lipicioasa cum ziceti voi.
apropo de copil mare insa - eu am tot auzit/citit - trebuie avuta grija sa nu ii faca rau lui bebe. voit sau nevoit.
Vacanta cu Laura in Romania
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui cata_myky felicitari ginye.sa va traiasca scumpetea si sa fiti sanatosi.refacere rapida. da eli eu urmez.asta daca intre timp nu nasc alte fete care sunt aproape de termen. eu deja mi-am ros unghiile ,am spalat,calcat nu stiu ce sa mai fac.nu mai am stare.am niste emotii cind ma gindesc ca mai am 2 zile si jumatate.nu o sa fiu singura in sala de nasteri.o sa vina matusa mea sa stea cu mine ca soata nu are curaj .e bine si asa.iar mama m-a anuntat ca ajunge pe 28 oct. 37+ Man-Dat ChristianAMR cateva zile http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community |
Pai sa scoatem agitatele pt tine. Hai Cata-Myky!! Mult curaj!!

Mihaela
34+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui spiridusul meet me 35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus |
Ma declar oficial ofticata! Cum Doamne iarta-ma reusiti sa fiti asa suple in ultimul trim de sarcina??? Arati foarte bine si ai o burtica frumoasa.

Mihaela
34+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
loren@ spune:
Mav si eu ii cumpar Biei chipurile un cadou din partea Larisei...eu o sa-i iau papusa Cleopatra si cind vin de la spital i-o dau cadou din partea surioarei ei...poate e o idee buna sa ii dai si tu un cadou lui Sebi, din partea lui bb! Sunt curioasa cum se va purta Bia cu Larisa....adica am un feeling ca va cere sa pape ce papa ea, etc...deja incerca sa ii probeze hainutele...si zice ca totul este al ei, camera patul..desi asa ma mingaie si pupa pe burtica si zice ca o iubeste mult pe Larisa..om vedea!
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini 
simona_1402 spune:
Cata-Micky, eu zic, din experienta mea, ca atunci cand va incepe prea putin te va interesa cine e langa tine. Tot ce iti vei dori va fi sa il vezi si sa il auzi pe bebe. Ce-i drept ca in momentele de dupa, cand te vor duce in salon, nu iti vei dori pe nimeni altcineva in afara de sotz si abia atunci va fi mai greu.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
elilov3 spune:
spiridushul nice to meet you
vazut pozicile super...si tu silueta 
mamiseli lasa numai fi supirita ..gandestete ca noi suntem si la al 2 bb...eu zic ca e vb de constitutie 
madutza eu zic din ce am gasit pe net si din discutile fetelor de pe forum....acuma na nu stiu ca de folosit l-am folosit foarte putin...revin organisme si organisme...normal nu se mai prescrie dupa 32 de sapt..acum fiecare face cum stie...doctori si doctori ![]()

mav motiveazal pe sebi sa fie cumintel...ca Mosul numai vine...deh ce tie si cu copii astia sunt convinsa ce isi va schimba atitudinea dupa intalnirea cu bb 

35+
Dimitrie
simona_1402 spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Ma declar oficial ofticata! Cum Doamne iarta-ma reusiti sa fiti asa suple in ultimul trim de sarcina??? Arati foarte bine si ai o burtica frumoasa. ![]() ![]() Mihaela 34+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 6 saptamani |
Eu zic ca nu or fi gravide... Poate au cazut pe burta, au facut buba si s-a umflat...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
Mirela_1 spune:
Carmen, pai trebuie sa fac o vizita la babycomfort. Nu numai mie mi-e placut fotoliul dar si sotului i-au sclipit ochisorii, spera sa se bucure si el de el dupa ce termin cu alaptatul.
Simona, astept sa-l vada sotul tau sa-mi zici si mie cam ce greutate are. Eu stau la etajul 4 (fara lift) si mi-ar trebui ceva mai usor.
Mirela
29+
babyzapi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simona_1402
Eu zic ca nu or fi gravide... Poate au cazut pe burta, au facut buba si s-a umflat... Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997), 33+ ![]() AMR cel mult 7 pana la ![]() |

Isabela
fericita 34+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru

AMR 5 SAPT

.e bine si asa.iar mama m-a anuntat ca ajunge pe 28 oct.