Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
Z_IULIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa vreau si eu sa nascccccccccccc ![]() Mamica stralucitoare 37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006![]() |
Fata da ce atata graba???????? Ca BB sigur nu v-a ramane la tine in burtica si restul vor iesii! Rabdarica , pana la 40 de saptamani mai ai!
Eu l-am nascut pe Claudiu la 41 de saptamani!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
alra spune:
| Zilele astea am citit tot felul de articole... si peste tot scria ca in cazul acestei anestezii... exista o posibilitate foarte mare ca si copilul sa fie scos cu forcepsul... Ce sa mai cred, ca sunt cu moralul cam jos....???? |
daca citesti in romana cam de asa ceva dai. pentru ca multi doctori prefera cezariana si vor sa sperie. mai era un maret articol a 2 medici gineco care ziceau ca tatii care asista la nastere devin impotenti apoi si acele cupluri se destrama ulterior.
in belgia se naste cu epidurala de zeci de ani (am colege care au nascut asa si acu 30 de ani). si tatii asista la nastere. nu par a suferi de impotenta ulterioara caci fac si 2-3 copii.
aici daca zici cuiva ca trebuie sa faca cezariana se sperie. nici una nu ar alege. asta pentru ca se naste usor cu epidurala si nimeni nu prefera o operatie.
intreba cineva daca poate naste acasa - incredibil dar adevarat in olanda e la moda!!! stiu si o romanca care a nascut acasa pe bb2! vine moasa si nasti acasa. si e chiar moda, nu sunt exceptii - aviz amatoarelor.
Vacanta cu Laura in Romania
simona_1402 spune:
| citat din mesajul lui mav Ahhhh.... si a apucat sa vada la Carrefour... roboteii din ultimul film de la Pixar... pe WallE si Eva... I-a desenat si a impachetat foaia "ca pe-o scrisoare"... pt Mos Craciun (e sigur ca-i va fi indeplinita dorinta, ca doar Mosu poate orice.... ).... Stiti cat costa doar WallE???? 250 lei! Iar Eva... vreo 150 lei!... Sunt doar niste jucarii de plastic... care scot cateva sunete... 37+ Antonio-GabrielMami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
Al meu cerea laptop.... I-am si zis lu' ta'su: la anu' ne cere masina...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
mav spune:
Ei, fetelor, dandusa glumeste!
Mi-a spus mie serios aseara ca naste natural pe 1 noiembrie!![]()
Chiar m-a facut sa ma gandesc ca n-am niciun motiv sa nu-l tin si eu pe bb in burta pana la 40s...
37+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
carmendu spune:
mav-sunt absolut convinsa ca l-ai pregatit pentru venirea fratiorului. e foarte tricky perioada asta. poate te gandesti la ceva scenarii sa-l intampini cand o sa vii de la spital cu bebelusul.
nu stiu....o jucarie, un gest doar al vostru, o vorba spusa intr-un fel....sa inteleaga ca esti in continuare dedicata lui. multa intelepciune.
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
simona_1402 spune:
Tocmai ce a venit Radu de la scoala.. e calare pa carucior... Nu mai poate "Da cand vine bebe ca eu nu mai am rabdare? Si daca vine cand sunt eu la scoala ce fac?" samd....
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
lorellay spune:
Mamici la care vine bb 2..vad ca sunteti ingrijorate de comportamentul primului copil!
Ma sperie si pe mine.Codrin pare sa inteleaga, sa nu fie gelos..ba chiar nerabdator sa vina bebe.
Mai rau e ca "tati" nu e tati lui bun...si sper sa nu fie facute diferente.De asta mi-e cel mai frica.Si nu din partea lui cat din partea parintilor lui.Sper sa fie bine.
Azi am luat si eu cateva body-uri pentru bebe.Sper sa ramana fetita ca sunt cu roz!
Sorana 
34+
si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">
sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!
Z_IULIA spune:
Mav cred ca toti copiii au teama ca nu vor mai fi in centrul atentiei! Claudiu de la o vreme vrea sa stea in pat langa mine in fiecare seara macar 1/2 ora. sa ma tina in brate si sa ma pupe. Ma tot intreaba unde o sa doarma surioara lui, ca eu nu mai am timp de el... I-am expliact ca eu o sa fiu mama lui in continuare si sper din tot sufletul sa pot sa fac fata fara sa fac diferente intre copii. El e foarte apropiat de mine si mi-e teama ca v-a fi gelos... O sa vad ce va fi!
Iulia
lui Claudiu
DPN 23.12.2008
Z_IULIA spune:
Mav cred ca toti copiii au teama ca nu vor mai fi in centrul atentiei! Claudiu de la o vreme vrea sa stea in pat langa mine in fiecare seara macar 1/2 ora. sa ma tina in brate si sa ma pupe. Ma tot intreaba unde o sa doarma surioara lui, ca eu nu mai am timp de el... I-am expliact ca eu o sa fiu mama lui in continuare si sper din tot sufletul sa pot sa fac fata fara sa fac diferente intre copii. El e foarte apropiat de mine si mi-e teama ca v-a fi gelos... O sa vad ce va fi!
Iulia
lui Claudiu
DPN 23.12.2008
babyzapi spune:
Dandusa
daaaaaaaa, nebuna de mine imediat cum am luat o gura de sirop deja ma asteptam sa nu mai tusesc deloc. Tocmai am baut si ceaiul de ceapa
....Doamne ce gust oribil, abia m-am putut controla sa nu vars dupa...de baut oricum am facut-o tinandu-ma de nas...inca tusesc dar a 2-a oara nu mai beau asa ceva.
Ramo bafta la dr.
Mav... Sebi cred ca trece prin momente foarte grele daca reactioneaza asa...cred ca o sa-i treaca dupa ce vine bebe acasa si o sa vada ca mami il iubeste in continuare si plus ca o sa se ataseze si el de bebe. Cum bebe e in burtica acum, probabil se gandeste ca e numai al tau, dar cand va veni bebe pe lume se va gandi ca e al vostru, al tuturor.
Isabela
fericita 34+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 5 SAPT

).... Stiti cat costa doar WallE???? 250 lei!