Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 3

oceanborn spune:
Alra...bine zici..acum depinde si de persoane...eu am vizitat cateva prietene la maternitate, una singura a fost in rezerva de o persoana.. in rest celelalte au nimerit cu proaspete mamici cu neam mare si galagios..vorbeau toti deodata..
de alcool...n-am auzit asa ceva dar din cate am vazut eu la spitalul asta cred ca e strict interzis..33+
Thomas

dandusa spune:
Felicitariiiii Leloooooooooooooo
Felicitariiiii Ginyeeeeeeeeeeeeeeeee
sa va traiasca cozonaceii,sa creasca mari si sanatosi
Babyzapi,
adica tu vrei sa-ti treaca tusea la cateva ore de luat sirop?!da-i si lui un pic de timp sa lupte cu nemernica de tuse
Ramo,
deci cate kg ai pus pana acum in sarcina,mamica fotomodel?
Simona,
eu sant indragostita iremediabil de carut,este superrrrr
vreau si eu sa nascccccccccccc
Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

simona_1402 spune:
Diana, sper sa iti mai lase firele la locul lor...
Ramo, pe mine ma cam enerveaza drii astia care streseaza gravidele cu kg in plus. Oare nu se mai uita si la cum arata (ffff bine), nu doar la nenorocitul ala de cantar??
Mav, multumim ca esti pe faza mereu, ne mai dai vesti bune. Nu da cu pietre, eu tot la 38+ te vad nascand.... Am citit aseara de leeloo... si am vrut sa ii spun ca gata, vine bebe... dar m-am razgandit cand am vazut cat isi dorea sa mai stea o sapt... sa nu o sperii
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
33+
AMR cel mult 7 pana la

Mirela_1 spune:
Felicitari celor 3 mamici fericite, Anes, Leeloo, Ginye. Sa va refaceti repede si bebeii sa fie sanatosi.
Alra, merci de idee. La fotoliu pat nu ma gandisem. Cochetez inca cu ideea de a-mi lua un fotoliu ca cel pe care si la luat Carmendu.
Simona, cat cantareste caruciorul de la Brevi?
Mirela 29+

loren@ spune:
Super Leeloo si Ginye..sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, frumosi si norocosi si voi sa va refaceti rapid!
Dandusa si eu vreau sa nasccccccccccccccccccccccc!
Bianca Andreea
Larisa Elena36+
A M R numai 4 saptamini

Ramo2007 spune:
Nu mai am rabdare...peste o ora plec a dr.Am programare la 16, dar plec mai devreme ca o sa conduc eu si mi-e sa nu ma apuce durerea de mijloc si sa trebuiasca sa ma mai opresc.
Cand am ramas insarcinata aveam 52 de kg, apoi pana la 14 sapt. am slabit pana la 49 si de atunci tot iau...am 60.
Ramo 31+
Puiutul meu scump

cata_myky spune:
felicitari ginye.sa va traiasca scumpetea si sa fiti sanatosi.refacere rapida.
da eli eu urmez.asta daca intre timp nu nasc alte fete care sunt aproape de termen.
eu deja mi-am ros unghiile ,am spalat,calcat nu stiu ce sa mai fac.nu mai am stare.am niste emotii cind ma gindesc ca mai am 2 zile si jumatate.nu o sa fiu singura in sala de nasteri.o sa vina matusa mea sa stea cu mine ca soata nu are curaj.e bine si asa.iar mama m-a anuntat ca ajunge pe 28 oct.
37+
Man-Dat Christian
AMR cateva zile
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

simona_1402 spune:
Carmendu, noi lucrusoare nu prea am luat... Pt carucior am pus link-ul. Am mai luat patutul, dar nu este montat. Il vom pune la noi in camera... suferim de lipsa de spatiu... nu mai avem unde sa ii facem camera lui. Celalalt dormitor este ocupat de Radu si nici mai tarziu nu vom putea sa ii punem impreuna, e prea mare diferenta de varsta. Si am luat 2-3 lucrusoare pentru spital. Atat. In rest astept prietenii
Multumesc fetelor pt aprecieri la adresa carutului meu... nu stiu inca ce greutate are, astept sa vina sotzul... a montat mama landoul, dar in nici un caz nu am incercat sa il ridic sa apreciez
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
33+
AMR cel mult 7 pana la

carmendu spune:
simona- frumos caruciorul. sa-l stapaniti sanatosi.
mirela- fotoliul ala l-am luat de la babycomfort. n-am dat comanda pe site ci l-am luat direct de la ei din magazin. initial il vazusem in germania si mi-a ramas gandul la el si cand l-am vazut aici mi-au sclipit ochii . se balanseaza si scaunul si scaunelul de pus la picioare si se lasa si pe spate.
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

mav spune:
Carmen, incredibil, de sambata, cand am avut alarma falsa... nici macar o contractie, o durere, ceva... Nimic!
Sunt destul de agitata, in orice caz, mai mult decat am fost la prima sarcina/nastere....
Am urmarit discutiile de aseara, si... nici nu stiu daca in caz de nastere pe cale vaginala... sa visez la peridurala sau nu?!
Zilele astea am citit tot felul de articole... si peste tot scria ca in cazul acestei anestezii... exista o posibilitate foarte mare ca si copilul sa fie scos cu forcepsul... Ce sa mai cred, ca sunt cu moralul cam jos....????
Sebi deja a inceput sa-mi faca figuri... Clar simte ca se apropie "momentul"... Nu mai vrea la gradi, ca e mai bine acasa. Nu mai vrea sa doarma singur, vrea cu noi, in special cu tati... Cred ca in mintea lui e ca daca tot il am eu pe bb in burta (de asta nu se indoieste, l-a vazut la echo de atatea ori, l-a simtit cum misca, burta e mare, etc), macar tati a ramas "al lui", mereu se agata de gatul lui tati, sa-l "iubeasca"....
...Si aseara m-a intristat tare... Dupa baie, mi-a spus raspicat sa nu cumva sa-l pupacesc, sa nu-l murdaresc cu pupicii mei.
I-a explicat ta-su ca nu-i frumos sa-mi vorbeasca asa si sa imi ceara iertare... si ce credeti?! Nu numai ca nu mi-a cerut iertare, mi-a scos limba!
E prima data cand copilul meu se poarta asa urat....
Cine stie ce reactie va avea cand va vedea ca nu mai este el in centrul atentiei familiei?!
Ahhhh.... si a apucat sa vada la Carrefour... roboteii din ultimul film de la Pixar... pe WallE si Eva... I-a desenat si a impachetat foaia "ca pe-o scrisoare"... pt Mos Craciun (e sigur ca-i va fi indeplinita dorinta, ca doar Mosu poate orice....).... Stiti cat costa doar WallE???? 250 lei!
Iar Eva... vreo 150 lei!... Sunt doar niste jucarii de plastic... care scot cateva sunete...
Dana, daca iesiti la plimbare, da-mi si mie un semn!!!!!!!!!!37+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)