Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 19
Hera25 spune:
Ginye, Leleoo Felicitari pt bebelusii vostri frumosi!
Si eu am inceout sa am dureri de burta ca la ciclu si de mijloc si solduri. Parca-s cam nasoale. Si aseara stateam intinsa in pat si mi-a zis ceva sotul si am inceput sa rad, un pic in hohote si am simtit o durere in col, ca o usturime asa. Si parca ma dor si ligamentele sau nu stiu ce dureri sunt astea. Voi aveti asemenea dureri?
Nici nu stiu care sunt contractiile. Cum sa-mi dau seama?
Lunea trecuta cand am fost la control aveam colul inchis si era de 4,5, deci vb doct meu era "beton". Oare se poate scurta asa repede?Sau sa se deschida? Eu pana acum nu am avut dureri deloc toata sarcina. Si deia ma cam sperie.
Mi se pare cam devreme sa ma apuce. Mai ales ca vad ca bebelusii astia sunt cam grabiti. Imi doresc sa mai stea bebelina mea in burtica, pana joia viitoare ca atunci fac si eu 38 sapt, si mi se pare ok.
36+ 
simona_1402 spune:
Neatza' fetelor!
Eu sunt suparata!!! Cand credeam ca totul e in regula... ma lasa doctora!!!!
A fost la Bucuresti si a dat examenul de primariat, dar si pe cel pe post. Asa ca mai sta sapt asta la Slatina dupa care se muta in Bucuresti la Pantelimon... Am si plans de dim cand am auzit, nici acum nu imi vine sa cred... cu toate ca stiam ca urmarea un post in Buc, dar tocmai acum....
In alta ordine de idei... am fost la control la spital, bebe e OK, dar mititel, cam de 32 de saptamani, undeva pana in 2 kg... pe undeva pe mine ma avantajeaza, pt ca inseamna ca poate sta mai mult la burtica... deja doctora vorbeste de 37-38 de sapt. in rest e OK, capul, evident infipt intre oasele bazinului, mi-a zis ca e posibil ca masuratoarea craniului sa nu fie corecta din cauza asta. Analize de secretie de col a zis ca nu imi face, ca nu are ce cauta cu betisorul pe colul meu, ar fi mai probabil sa imi faca mai mult rau decat bine.
Maine sunt convocata pentru internare, minim 5-la spital7 zile, sa mai treaca durerile si contractiile si, in functie de evolutie, s-ar putea sa raman internata pana la final
Incep sa ma gandesc sa merg cu ea la Bucuresti, dar imi este frica rau de transport, eu abia ajung pana la control , un drum de 200 de km ar fi un chin
Mai vb azi, ca de maine nu se stie...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
simona_1402 spune:
Neatza' fetelor!
Eu sunt suparata!!! Cand credeam ca totul e in regula... ma lasa doctora!!!!
A fost la Bucuresti si a dat examenul de primariat, dar si pe cel pe post. Asa ca mai sta sapt asta la Slatina dupa care se muta in Bucuresti la Pantelimon... Am si plans de dim cand am auzit, nici acum nu imi vine sa cred... cu toate ca stiam ca urmarea un post in Buc, dar tocmai acum....
In alta ordine de idei... am fost la control la spital, bebe e OK, dar mititel, cam de 32 de saptamani, undeva pana in 2 kg... pe undeva pe mine ma avantajeaza, pt ca inseamna ca poate sta mai mult la burtica... deja doctora vorbeste de 37-38 de sapt. in rest e OK, capul, evident infipt intre oasele bazinului, mi-a zis ca e posibil ca masuratoarea craniului sa nu fie corecta din cauza asta. Analize de secretie de col a zis ca nu imi face, ca nu are ce cauta cu betisorul pe colul meu, ar fi mai probabil sa imi faca mai mult rau decat bine.
Maine sunt convocata pentru internare, minim 5-7 zile, sa mai treaca durerile si contractiile si, in functie de evolutie, s-ar putea sa raman internata pana la final
Incep sa ma gandesc sa merg cu ea la Bucuresti, dar imi este frica rau de transport, eu abia ajung pana la control la spital, un drum de 200 de km ar fi un chin
Mai vb azi, ca de maine nu se stie...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
IuliaCospy spune:
Fetelor, am intrat doar repejor sa va salut si sa ureze bun venit bebicilor!
Ginye, Leeloo felicitari mamicilor, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi, sa va bucurati de ei!
Cata, tinem pumbii sa ai o nastere usoara si sa iti tii repede puiul in brate!
Eu tot incerc sa imi fac curaj sa raman acasa, dar parca tot nu ma indur sa nu mai vin la birou. Imi place ce fac si in acelasi timp ma mentine activa, ca altfel m-as prabusi pe canapea si as sta acolo toata ziua.
Legat de legea cu indemnizatia pentru cresterea copilului, si eu am auzit ceva, dar era vorba de un proiect adoptat in Comisia juridica a CDep, care urma sa fie votat in plen zilele astea.
Sa aveti o zi frumoasa!
toate 
Iulia
34 
P.s. Azi implinim si noi 34 de saptamani si intram in a 35-a.
mav spune:
Simona, imi pare rau ca dr ta te-a pus in situatia asta!
Doamne ajuta sa fie totul bine!
38+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
neata fetele
hera dureri cumdescri tu am si eu pricina ...nu ma panichez pt ca data trecuta atrecut ceva vreme pana sa intamplat minunea...acuma na vb cu docul tau el stie cel mai bine 
cata-miky tu cum te mai prezinti mai ai dureri ceva? 

mav si eu voi adopta acelasi model de spalare a lui bb numai ma plimb prin toata casa cu cadita...la baie frumos in caditza lui cu apa potrivita 

hai ca sunteti haioase cu luna asta....si tind sa cred ca aveti dreptate
dea pe unde umblii na na
![]()

35+
Dimitrie
cherieactiv spune:
eu citesc invers...
alra...
nu gasesc emotionul cu bravo...bravo!like you
Cherie
30+
Sasha...
mav spune:
Fetelor, vaz ca ne apropiem de pagina 20, eu o tai putin afara, sigur n-o sa fiu pe faza cu deschisul noului capitol. Asa ca, cine e prin zona... Alexa, Corina... va rog!
BraveGirl spune:
Simona, imi pare rau sa aud ca doca te lasa...eu as incerca sa gasesc o modalitate sa ajung in Bucuresti.
Legat de baita...eu am de gand sa-i fac baie in camera ei, pt ca am cadita la masa de infasat. E vreo problema?
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Hera25 spune:
Am trimis si eu datele mele de contact pe mail-ul comun, sper ca e ok. Si mi-am salvat si eu 2 nr de tel a lu mamiseli si babyzapi caci ele au un nr de sapt mai mic d cat mine. Sper ca nu se supara.
Elli stau si eu asa si astept, in caz ca se ingroasa gluma voi merge la spital. Dar probabil ca se pregateste organismul pt nastere. Sper sa mai dureze.
si sa mai stea bebelina acolo.
36+