Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 20
alra spune:
corina, asa am facut si eu - cadita in camera. mi se pare misto ca poti incalzi bine numai camera.
cherie, de la ce mi se trage
?
Vacanta cu Laura in Romania
cherieactiv spune:
fetelor imi vine sa cant de bucurieee...hip hip uraaaaaaaaaaaaa
ginyeee..leloooo...FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!URAAAAA!SA VA TRAIASCA BEBELUSII!oare ce o fi in inima voastra?cat sunteti de fericite!!!
Cherie
30+
Sasha...
elilov3 spune:
simona off
imi pare rau nu stiu cum sa te invat...daca iti spun sa mergi la buc poate se declanseaza nasterea, daca iti spun sa stai nu stiu in grija cui te lasa....stai acuma in sptal cum zice doca...sunt singura ca ajungeti la un consens ceva 

hera..pai asa zic si eu ![]()

bravegirl nu, nu cred ca este vreo problema 
![]()
fetele ati vazut ca nici bb-le lui maryb nu avea peste 3 kg
vreau bb-i grasani ca pana acuma numai anes a avut bb-le peste 3 kg ...vreau grasani ![]()
35+
Dimitrie
cherieactiv spune:
alra...pt ca gandesti...ff simplu si la obiect!nu stai sa-ti complici viata...

Cherie
30+
Sasha...
BraveGirl spune:
Mav, eu nu stiu sa fac capitol nou, ci doar sa editez lista.Poate ma invata cineva si pe mine si atunci o fac cu cea mai mare placere. chiar ar trebui sa ne ocupam mai multe, pt ca in curand incepe agitatia si nu stiu daca tu sau Olivia puteti sa fiti mereu pe faza. Si ramane doar sa o deranjam pe Mariuca noastra.
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
cherieactiv spune:
eli...vaz ca esti pe aproape..te pup..cum te simti??
mirtha...cred ca ai 38 la semnatura...ceva semne?ai vazut ca ai rezistat??io cred ca tu cu bebelina o sa stai pana la 40..daca nu, si deasupra termenului...si e ff ok asa...ce as vrea si io...
mai...am vrut sa spun ca ,cica cade cezariana(la cerere) la mine...medicul meu...mi-a cerut ff multi bani ...daca am inteles bine, in jur de 4000 euro(la spital de stat, ca nici nu exista private pe aci)..asa caaaaaa....mai bine plang dar raman cu banii in buzunar, nooormaaal!
Cherie
30+
Sasha...
Hera25 spune:
Elli poate ca bebeii nu au peste 3 kg ca s-au nascut prea devreme, iar bebele lu Anes e de peste 3 kg, pt ca zicea ca toti din familia ei au fost grasuti la nastere.
Tocmai deia imi doresc sa mai stea si bebele meu in burtica sa mai ia in kg, ca nici eu nu cred ca are avea a mea 3 kg.
Cu cat se nasc mai aproape de termen cu atat sunt mai grasuti.![]()
36+ 
nov-dec2008 spune:
una bucata mariuca la apel 
CAPITOL NOU

BraveGirl
astept un pm cu id-ul de mess sa-ti explic "procedura"