Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Iulia, te astept. Si daca iti spun ca fac si o ciulama de pui cu smantana, te bagi????

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 33+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Spiridus, pfiuuuu.... eu nu i-am spalat vreodata putza cu musetel...
Si are o mandrete de putza si n-am avut probleme cu el pana acum (nu ca la un moment dat nu ne-am pus si noi problema cum tre' sa-i asiguram igiena; am apelat la sfaturile unui pediatru barbat).
In orice caz, nu mai stiu exact pana la ce varsta, baita a fost zilnica, pt ca transpira si i se adunau scamute pe la pliuri... Dar era oricum o placere si pt el si pt noi.

Eu am mai scris in legatura cu spalatul bebelui... La Antonio nu ma mai car cu cadita in dormitor, o sa-l spal direct in baie, evident in cadita lui, insa cu apa potrivita de la robinet. Dne ajuta sa nu avem probleme cu pielicica si sa n-avem nevoie de "masuri speciale".

Eu zic c-o sa reusesc sa fiu mai relaxata a doua oara. Da' totusi..... cine stie in ce balaur ma voi transforma, ca uite, cu sarcina/nasterea am fost mai agitata de data asta...

37+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

dar imi e frica rau ca o sa trebuiasca sa modific usile

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Iulia, te astept. Si daca iti spun ca fac si o ciulama de pui cu smantana, te bagi????

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 33+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Diana ce tare esti! Vaz in calendarul bisericesc o luna rotunda pt ziua de ieri, da' cercul e alb, nu negru, asa ca habar n-am daca simbolul e pt luna plina sau pt luna noua. Oricum, ai dreptate, ceva a fost cu luna!!!!... Chiar la culcare, ma minunam ce frumos cadeau "razele lunii" pe patul meu...

38+Antonio-Gabriel

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Ahhhhh, ai gura aurita, fataaaaa! Am reusit sa zaresc legenda, A FOST LUNA PLINA!

Urmatoarele nopti cu luna plina: 13 noiembrie si 12 decembrie!

38+ Antonio-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

nu-i asa diana? cu cat ai mai multe "unelte" ca sa iti faca viata mai usoara chipurile cu atata te incurci mai tare ca nu stii ce sa folosesti si cum sa faci.

sa va zic si eu cu baia cum m-au invatat pe mine asistentele.

se ia una bucata bebe dezbracat pe perna de infasat si se spala cu manusa uda cu un pic de gel de dus de bebe pe ea. spalatul se face dinspre cap in jos.
cand e "sapunit" se baga in cadita cu apa calduta si niscaiva ulei de baie de bb in ea pentru a-l limpezi.

eu nu am folosit lapte de corp de bb pt ca uleiul de baie din apa era suficient. de fapt eu sunt cam impotriva unsului cu diverse produse caci am eu o idee personala ca mama natura ne-a dotat pielea cu posibilitati de rehidratare si as strica echilibrul.

asaaaa, cum facem baie la bebe de unele singure - tot de la asistente invatata - bebe se pune cu capul pe incheietura mainii stangi si apoi se prinde de manuta stanga cu degetul mare si aratator al mainii stangi. asa il poti tine fix, nu il ineci si ai mana dreapta 100% libera pentru orice alta operatie. incercati cu o papusa, e chiar usor - mai ales ca bebe mic nu e asa greu si nu se zbate prea fortos.

ca produse de baie cica poti folosi orice, insa mie mi-a placut mult uleiul de baie de la galenco care se dizolva frumos in apa si nu era "uleios".

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, si eu l-am pus aseara pe sot sa se uite daca e luna plina ca prea se pusesera fetele pe nascut. a zis ca sunt nebuna

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu zic ca a fost pt ca inainte sa se intunece eu am vazut luna plina....presupun ca si dupa ce se intuneca ramane la fel, nu?

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

morning morning...maaai ca nu mai apuc sa stau pe net...am citit doar ultima pagina..vb de luna plina...socrul meu urmareste calendarul, da ieri, a fost luna plina...cica in zilele astea se da drumu la nasteri pe banda...cand lucra in spital,imi spunea el,in noptile cu luna plina era dezastru...toate nasteau..

merg sa vad vesti noi

Cherie 30+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

a fost, a fost. eu am un ceas de ala cu prognoza meteo si fazele lunii si era plina.

mai, eu ma declar oficial la dieta. am mai mult de juma de kil in plus peste grafic si nu asta ma ingrijoreaza ci tendinta pronuntat crescatoare. parca de cateva zile nu mai am asa pofta de mancare, sper sa ma tina

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput