Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata ,

Arla, multumesc pentru raspuns. Ideea e ca el tocmai a fost promovat si are multe indatoriri noi, ii e destul de greu si mai face si naveta. Daca pleaca la 18:30 de la serv, tot la 20:00 ajunge acasa. Dimineata pleaca la 7:30 din casa. E ceva normal, foarte multi tineri fac la fel, nu se vaita. Incerc sa il inteleg si sa il las in pace, numai ca imi pare rau pentru relatia lor.

Intrebasem in capitolul trecut: v-ati gandit cum le veti face baita si masaj? Sun o gramada de retete...apa fiarta cu ceai de musetel, cu ou, etc...

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 33+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Imi trimite sotul SMS: am pofta de dovleac la cuptor. Aveti idee cum se face ala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Imi trimite sotul SMS: am pofta de dovleac la cuptor. Aveti idee cum se face ala???

il tai bucatzi, il curetzi de seminte, ii pui un pic de zahar deasupra , eventual si scortisoara, si il arunci in cuptor.. pe o tava, normal.

pot sa vin si eu la masa?

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Maduta mama mea procedeaza ff simplu! Spala dovleacul, il taie pe jumatate, il curata de seminte in interior, il pudreaza cu zahar si il baga la cuptor. El se coaxe si zaharul se caramelizeaza putin si e super bun!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

asa simplu? Ok, ne bagam sa facem surpriza sotului ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Unde stai in Ploiesti, ca ma invoiesc o ora sa vad daca a iesit bun!

Citat:
citat din mesajul lui madutza

asa simplu? Ok, ne bagam sa facem surpriza sotului ...

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Spiridusule, cei din anturajul tau sigur au nevoie de ochelari. Si zau ca nu glumesc.

Ramo, mi-am adus aminte. Tu erai foarte revoltata ca sefa de sectie nu i-a aprobat cezariana lui Ginye desi doctorul ei asa a recomandat. Pai iubita doctorul la care se merge in timpul sarcinii sigur ca iti este cumva indatorat ca doar cotizezi la el de fiecare data si atunci normal ca el tine cu pacienta. Pe cand sefa de sectie tine cu spitalul si anume sa nu fie multe cezariene ca ea trebuie sa dea socoteala daca s-a depasit bugetul. Cand e vorba de o situatie grava normal ca nu are ce comenta, chiar doctorul lui Ginye a operat o pacienta cu preeclampsie in ziua in care a mers Ginye la spital. Dar cand sunt cazuri in care ea considera ca se poate si natural atunci incearca sa nu-si dea acordul. Eu acum fac presupuneri dar cred ca au estimat ca bb este micut si nu vor fi probleme si uite ca s-a putut, cum au decurs lucrurile numai Ginye ne poate spune. Nici cezariana mea nu a fost aprobata la 6 seara, mi-a facut seful de sectie contrl si a refuzat sa-si dea acordul, mi-a facut dilatatie manuala ca se oprise travaliul si crede-ma ca doare ceva. Si uite asa am mai stat 6 ore in travaliu pana cand a intrat copilul in suferinta fetala si atunci s-a decis cezariana si nu a mai avut ce comenta. Cam asa merg lucrurile in spitalele de stat si nu numai in Romania. Daca as fi nascut prima data aici sigur nu as fi intrat in cezariana inainte sa se incerce sa-l scoata pe bb cu vacuumul sau cu forcepsul. Norocul nostru a fost ca doctorita mea de la Caritas a spus clar ca nu risca cu forcepsul si am intrat la cezariana ca asa am scapat de fieraraie.

Eu cam asa stiu ca se desfasoara lucrurile in spital, intre doctorul tau si seful de sectie.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

cum e aia dilatatie manuala?
ca imi suna..... naspa rau!

asa stiu si eu ca e cu cezariana.. nu isi da sefu' acordul, nu se poate.

mah, io am trimis ieri niste mesaje , si acum vad ca nu's
posibil sa fie greseala de desht de Alexandru

am actualizat lista de contacte de pe mail.
Spiridusul
diana21
otiliav
bebecris
IuliaCospy
simona_1402
malinas
Ramo2007
cherie
Monicabo
monicus
elilov3
mamiseli_11
andutza_02
carmendu
Criss703
Miky-ea
Amalia
Babyzapi
Mirtha
Olivia26
oceanborn
Madutza

daca si-a mai trimis cineva datele, si nu-i in lista, ori mai trimiteti odata, ori dati pm, mail.. ce vreti voi la mine... va contabilizez cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireen spune:

Neata!
Z_IULIA multumesc pentru cafeluta

madutza ai intrebat de baia si masajul de inceput Eu lui Edi i-am facut baie normal fierb apa intr-o oala mareee o las sa se raceasca si seara la baita incalzesc o parte atat cat sa o pot combina la limpezire si apa nu trebuie sa fie fierbinte iar cea de limpezire un pic de tot mai rece decat cea cu care ii faci baie iar dupa baita ii faci masaj cu ulei de bebe eu folosesc nivea

Diamisha ,LA MULTI ANI!

Vreau si eu contul comun de yahoo daca se poate

38 DARIA + Eduard Alexandru(9.Aug.2005)
AMR 6ZILE

Mergi la inceput

madutza.... cu baia cred ca s-a mai intrebat la un moment dat.
stii cum e; cate bordeie, atatea obiceie.

depinde si de cat timp ai

de ex... cik sa ii faci baie in fiecare seara..

la mine tati venea acasa , cel mai devreme la 11 noaptea, si singura, nu ma descurcam.. crezi ca ii faceam baie in fiecare zi? nu prea; ne chinuiam sa isi faca programul astfel incat odata la 2 zile sa spalam plodul, si sa nu fie trecut de miezul noptzii.

eu puneam in apa un saculet cu tarate de grau si o picatura de gel de spalat bebe de la klorane, (pana s-a curatat pielicica aia rosiatica, asa, apoi am renuntat la tarate) , poti sa mai pui ceai de musetel, zeama de la paste fainoase fierte.... s.a.m.d, si nu sunt babisme, le am in lista de la pediatru(si e genul care nu imi zice vreoata.. tusesti? fa-ti sirop de ridiche...)

aaaa, si fiind baietzel, trebuia sa ii spal minunea de putza cu musetel,,, la fete nu's cum e,

azi ma declar varza.
ma doare capul, si nu am chef de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, Burtici!

Multumesc, Mamiseli, m-am uitat si eu pe site-ul asta http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=com.bc.common.AdInfo%4041a70bf9 si cica e ok si 2.300 la 35s. Insa io tot nu-s impacata cu eco de ieri, prea s-a grabit. Plus ca si data trecuta a gresit, deci am motive sa cred ca si acum s-a intamplat la fel. La 31s la eco la ea, bebe avea 1.500 g si peste trei zile, la morfo, bebe avea 1.800. Pe de alta parte, m-am uitat acum pe eco de data trecuta si asta mica a mea a avut la fel, 2.400 la 34s...Poate fac iar un pisic de 2.600 g !

Alra, , de acord cu fiecare cuvintel, si eu cred ca societatea in care traim ucide, cu sau fara intentie, toate instinctele naturale ale mamei in relatia cu puiul ei. Mi-a placut si mie un pasaj din dr. spock unde vorbeste de rau toate accesoriile de puericultura care nu au alt rol decat acela de a distruge relatia fireasca dintre mama si copil. De ex. leaganul...

Auzi, da' de ce glumeai cu "cozonacei curajosi" ? Mie chiar imi place sa personalziam putin cozonaceii !

....................

Care poa' sa-mi zica si mie daca ieri a fost luna plina? Prea au fost multe nasteri ieri, frateeeee...si Maryb si inca vreo doua, trei de la sept. oct, plus la noi doua nasteri!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput