DRAME PATERNE

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Am observat si eu ca dl Draghici doar isi expune povestea, nu comunica cu cei care i-o citesc, o comenteaza, i se adreseaza direct. Poate ne spune totusi dl Draghici ce relatie au fetitele lui "mami Helen" (am mai observat, asa printre randuri, "americanizarea" relatiilor/familiei actuale a acestui DOMN) cu tatal lor biologic?

Si eu sunt divortata - proaspat - si tatal biologic al copiilor mei -din punctul meu de vedere, si se pare ca si al lui, doar atat le este, biologic! - a primit 16 ore pe luna de program cu copiii, 2 sambete intre anumite ore. Atat va spun: a ratat deja 2 sambete pana acum, nici macar nu a sunat, iar in ultimele 2 luni i-a vazut ce mult o jumatate de ora adunat, pe strada sau in parc sau la gradinita unde se duce pe ascuns, fara sa anunte si unde sta 2-3 minute, fara sa le duca nimic!, astfel incat fetita o intreaba apoi cate o jumatate de ora pe educatoare: "a fost tata aici sau am visat, doamna??". Ce custodie comuna merita un astfel de tata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mata spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfi2004

Am observat si eu ca dl Draghici doar isi expune povestea, nu comunica cu cei care i-o citesc, o comenteaza, i se adreseaza direct.


E evident ca citeaza din articole mai vechi de-ale lui, memorii sau petitii, poate chiar din scrisoarea catre DD in direct.

Mai citeaza si din declaratiile date in fata instantei: "numita A.P" a rapit-o pe "numita A.D.", sec si clar, ca un avocat cu multe cauze la activ. Nu am retinut daca are studii juridice...pana la urma si Elodia era avocata.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Vreau sa subliniez un aspect - acela al antecedentelor de de lues ale sotiei.
In primul rand, cum a ajuns fostul sot in posesia documentelor?
Doi la mana, sunt situatii cand, chiar dupa tratament si vindecare, reactia TPHA ramane pozitiva - asa-numita "reactie inghetata" - ani de zile sau chiar toata viata; nivelul reactiei poate chiar creste in situatii de imunosupresie, cum e sarcina. Un avort in luna a VIa, daca sifilisul ar fi fost cauza, are semnificatia unei contaminari masive iar stigmatele fetale ar fi vizibile - nu exista asa ceva ca sifilis "reactivat" - ori il ai, ori ba.
Inca ceva, ca medici suntem expusi contaminarilor de gen - eu personal imi fac testarea RBW si HIV cam la 6 luni.

In rest, zic si io ca fetele...telenovele, telenovele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Ops! Nu cred ca in momentul primei postari, TATA s-ar fi gandit pt o clipa ca poate primi si raspunsuri nefavorabile...dar iata ca reactia generala incepe sa fie una total opusa celei pe care o spera. Si ironia face ca tocmai armele pe care le credea ale lui (media si opinia publica) sa devina de fapt arme impotriva lui.

Eu nu zic ca nu vrea binele fetitei ci doar ca prin ceea ce face o raneste fara macar sa aibe umbra unei idei.

Inca ceva, ce m-a deranjat in partea cu custodia comuna redau aici cateva citate:

"Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (TATA) a initiat un proiect de lege pe care il va propune peste trei saptamani in Parlament.

Reprezentantii Aliantei cer modificarea Codului familiei si a Codului de procedura civila, introducand reglementarea in premiera a custodiei comune.

...

Daca prevederile nu vor fi respectate de catre mama copilului, membrii Aliantei propun ca ea sa decada din drepturi si sa i se retraga custodia comuna, urmand ca tatal sa ramana cu custodia unica."

Deci doar daca mama nu respecta regulile i se retrag drepturile....in schimb de tata nu se mentioneaza nimic in legatura cu retragerea custodiei comune in caz ca nu respecta prevederile respective...hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu din toata povestea asta am ajuns la concluzia ca de fapt dl. Draghici este socat ca desi dumnealui are o pozitie influenta, copilul a fost incredintat mamei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Dl.Draghici are impresia ca problemele din familie se rezolva ca si cele din politica. A incercat sa aplice aceeasi tactica .......... "campanie electorala", lovituri sub centura, publicitate, tradari, improscari cu noroi, formarea unui "partid" denumit TATA, propunerea unei legii, bineninteles, in favoarea sa, pancarde, scandal etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeia spune:

Am si eu o nelamurire, de fapt mai multe. Pentru inceput mi s-a parust suspect numarul postarilor de catre dl B.D. pe acest forum. Isi da numele, deci nu doreste anonimatul. Vorbeste despre o asociatie care este net in favoarea tatilor, desi la inceputul mesajului spune ca citeste toate postarile de pe acest forum, si ca a vazut ca de regula copiii in urma divorturilor sun afectati de absenta tatalui, absenta voluntara a acestuia. Vorbeste de custodia comuna, dar in caz de incalcare a legii, doar mama este cea care are de pierdut. Putin probabil ca domnul in cauza sa-si fi imaginat ca lumea de aici nu a auzit si nu stie de povestea lui, din presa. In concluzie nu prea inteleg de ce a facut asta. A vrut sa faca un sondaj a parerilor mamelor, sa vada reactiile, sa stie care ar fi opozitia la aceasta asociatie? Dupa cate vad nu il intereseaza deloc sa discute subiectul pe care el l-a lansat,desi s-au pus multe intrebari, si au fost si destule atacuri la persoana lui.

Iar despre aceasta asociatie Tata: cum adica sa fie nevoie de acordul ambilor parinti pt. gradinita, scoala si operatii? Daca unul din parinti pleaca in concediu, sau altundeva si in acel timp se intampla ceva cu copilul necesitand o interventie chirurgicala de orice natura, celalalt parinte ce face? Daca unul vrea o gradinita/scoala, iar celalalt nu e de acord si ,cum e si in cazul dumneavoastra, se incing orgoliile neajungandu-se la niciun numitor comun, copilul acela ramane fara gradinita/scoala? Nu vorbesc de cazurile in care parintii pot comunica spre binele copilului, ci de celelalte, in care exista un razboi intre cei doi, si sunt destule aceste cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si totusi...mi se raspunde si mie la intrebare???
sa zicem ca asociatia ta ar avea castig de cauza si s-ar vota acel proiect de lege propus, in favoarea tatilor...cum faci sa eviti eventualele abuzuri? adica, cum faci sa "reperezi" un tata dornic doar de razbunare, care cu ajutorul legii vrea doar sa ii "arate el ei cine e mai tare", mai ales daca are si "suport" financiar si jurridic, sa-i zic asa...? am cunscut cazuri, de barbati care au amenintat cu asta...si de femei, sincer ....care sunt criteriile de selectie ale membrilor? pe cine sustineti si aparati?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Va bateti buricele desh'telor de pomana! Voi nu vedeti ca domnu' vorbeste politiceste din spatele tribunei intr-un dialog cu sine? El nu are nevoie de parerile altor parinti, pe el nu-l intereseaza binele "numitei Alexandra", el vrea doar un castig de cauza, cu orice mijloace. Singurul scop al interventiei lui pe DC e acela de a o mai denigra inca un pic pe mama fetitei lui. Mi-e sila de astfel de specimene.


Elle


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu nu inteleg de ce doar pe DC...dintre toate siteurile tematice...o fi oare din cauza ca l-a "invocat" marius prin initierea acelui subiect? marius are calitati de medium?

no, ca intrebati ce-i cu OTV-ul!
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-2221160-video_nbsp_scandal_regizat_postul_otv.htmmami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput