Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 9
sabinel spune:
nikolici
mary, pentru tine una de incurajare
nausica bagam si pt tine una?
usor usor ramanem fara burticifelicitari proaspetelor mamici pe care n-am apucat sa le felicit sa va bucurati de bebei. noi tot intr-o plimbare am tinut-o zilele astea. aseara batea vantul prin selgros si m-am asezat si eu pe un scaun intre rafturile cu incaltari de-am alaptat mandra in public. am mai alaptat in spital, in masina si-n parc. dar aseara a trecut un cuplu si ea s-a uitat asa lung la noi incat m-am simtit ciudat rau. tati a zis sa nu bagam in seama.
pupici de la noi
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
babytza spune:
Ce ma enerveaza oamenii care belesc ochii la o mamica cu bebe la san....Dar cand vad o fata cu decolteu pana la buric nu se jeneaza ??? Oare ei nu au aflat ca folosesc si la asa ceva ????
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
LUCUTTA spune:
Fetelor eu maine ma internez si maine seara sau maine noapte imi face cezariana desi bb s-a intors pana la urma tot la cezariana am ramas deoarece in timpul travaliului imi poate creste tensiunea si nu vrem sa riscam.
Abia astept sa-mi tin puiutul in brate!
Mi-a zis dr sa mananc maine de dimineata ceva usor si apoi sa nu mai maninc toata ziua.Voi a-ti mancat in ziua in care v-a facut cezariana?
37+Sergiu Viorel
babytza spune:
Bafta Lucutta !!!!!!
Eu am avut operatia dimineata....nu te pot ajuta cu mancarea....Dar incearca sa papi ceva usor inainte. O supa, iaurt, fructe..si neaparat sa iti iei la tine carbune pentru dupa operatie. Face foarte bine.
Soricelul meu iubit
poze
poze David
maryb spune:
wowwww....si tu lucutta ? mamaaaa, da' ce bobocei grabiti avem...iti doresc nastere usoara si bebe sanatos. si pentru incurajare
hai lucutta
babytza, sa stii ca de aseara si pana azi pe la pranz nu mi-a mai curs nimic colorat, azi dupa amiaza a revenit. oricum daca e ceva, dau o fuga in seara asta la spital, daca nu...oricum maine am programare la dr mea, cred ca totusi o sa ma duc pregatita maine, poate imi zice ca trebuie sa raman
sabinel, merci pentru incurajare
maryb 37+ cu Mario Gabriel
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 19 zile
babytza spune:
Mary nu vreau sa te sperii dar o mamica de la iulie august- Sun, a avut ca tine o scurgere colorata si nu a luat-o in seama cateva zile. Si stiu ca au fost ceva probleme....Sper sa nu fie si cazul tau. Dar nu e bine cand curge cu firicele de sange. Mai bine te duci azi la dr. Nu sta asa, te rog.... Mai bine te duci degeaba decat sa te duci tarziu....
Soricelul meu iubit
poze
poze David
anca81 spune:
Am facut vaccinul de 2 luni, am optat pentru schema cu plata si am facut azi Infanrix Hexa. Sper sa nu-mi faca piti febra. A fost tare curajoasa draga de ea
Sondaj pentru mamicile cu experienta: am facut o alegere buna?
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
Piti mic se face mare
tzitziri spune:
Ca tot va intrebam de decalotare....a fost mai devreme pediatra pe la noi si a zis ca sa il las in pace si sa nu ii fac nimic.Doar daca mai apare vreo secretiein varful penisului sa o sterg cu un betisor...atat.Deci las baiatul in pace!
Lucutta, sa fie bine, sa fiti bine si tu si Sergiu si sa te refaci rapid.Si te asteptam aici...sau daca nu, la scutece
Anca, chiar daca nu sunt in categoria de mamici cu experienta, vaccinul ala o sa il facem si noi.Si la recomandarea medicului de familie si a pediatrei care ne mai vede.Deci parerea mea e ca ai facut bine!
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
maryb spune:
fetelor, am nevoie de ajutor...
daca ma doare rau de tot burta jos, dar fara sa se intareasca burta sunt contractii astea ??? abia mi-a trecut o criza si a durat cateva minute, parca imi amortise si toata zona....o durere nasoala rau...cred ca il chem pe sot si dau o fuga pana la spital sa ma vada un dr. pana atunci am mare nevoie de raspunsurile voastre.
maryb 37+ cu Mario Gabriel
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 19 zile
babytza spune:
Anca noi vom face acelasi vaccin, cel de la stat.
Tzitziri sunt de acord !!! Lasam putzicile in pace pana la 3-4 luni...noua ne-a zis pediatra sa punem ser fiziologic ca sa curatam. Dar nu mereu, doar dupa baita eventual sau daca apar secretii. Pana acum nu i-am pus deloc si nici nu are secretii. E zona curata.
Soricelul meu iubit
poze
poze David