Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 10
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryb fetelor, am nevoie de ajutor... daca ma doare rau de tot burta jos, dar fara sa se intareasca burta sunt contractii astea ??? abia mi-a trecut o criza....o durere nasoala rau...cred ca il chem pe sot si dau o fuga pana la spital sa ma vada un dr. pana atunci am mare nevoie de raspunsurile voastre. maryb 37+ cu Mario Gabriel bebelusul meu iubit sa fii sanatos puiul meu poze cu mami si bebe AMR 19 zile |
E posibil sa fie inceputul travaliului...Fugutza la dr ! Iti tinem pumnii !!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
tzitziri spune:
Babytza, pai mie imi convine atata timp cat nu intru in vreo zona 'necunoscuta'.
MaryB, parca vad ca e de scos agitatele si la tine...la mine contractiile au fost 'pe fund' si pe mijloc.Poate m-o fi durut si burta jos, dar pe lange durerile celelalte nu mai simteam nimic...
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
alexa si mami spune:
mary, eu zic sa dai fuguta la spital sa te monitorizeze. multa bafta!
tzitziri, asta cu necunoscutul e si pt mine un mare stres
anca, felicitari micutei curajoase!
lucutta, multa bafta miine!
ramo, parca se externa azi si pleca la vilcea. sper ca sunt ok.
alexa simami
tzitziri spune:
Mami de Alexa, apropo de 'necunoscut'..pe mine m-a amuzat o rezidenta care cand am intrebat de decalotare in spital a zis:pai se face asa (si mi-a aratat cum) si daca aveti probleme sau nu stiti cum,intrebati-va sotul.....deci sotul era cheia....asa ca mama nu trebuie sa faca nimic daca e, face taticul...si uite asa am scapat cu gratie de aceasta indatorire...faci si tu la fel cand o fi sa trebuiasca facut ceva.
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
_irina_ spune:
Mary eu ziceam de agitele in cunostinta de cauza. Eu am pierdut dopul incepand de duminica spre luni noaptea si am tot pierdut la el pana marti seara, cand s-a dus si apa. Miercuri dimineata a aparut bebelusa.
fericita de - Andreea
LUCUTTA spune:
Fetelor vape toate si va multumesc pt sustinere.
Spuneti-mi va rog cat se tine in spital mamicile ce nasc cu cezariana?
37+Sergiu
babytza spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Fetelor vape toate si va multumesc pt sustinere. Spuneti-mi va rog cat se tine in spital mamicile ce nasc cu cezariana? 37+Sergiu |
Eu am nascut sambata la 9 dim si am plecat acasa luni. acum poate depinde si de spital. In Elias era si spitalul plin, poate in mod normal mai stateam o zi....
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Intrebare pentru mamicile cu cezariana : La cat timp dupa operatie ne putem epila cu ceara ???
Soricelul meu iubit
poze
poze David
maryb spune:
fetelor, trebuie sa ajunga si sotul meu si plecam la spital. nu pot sa stau in picioare, ma apuca durerea si simt o mare presiune jos. abia am reusit sa fac un dus, durerile erau mari si dese. si am si simtit la un moment dat cum curge ceva si am udat absorbantul zilnic...cred ca era lichid....daca e sa raman acolo va dau de stire.
pupici !
maryb 37+ cu Mario Gabriel
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 19 zile
babytza spune:
citat din mesajul lui maryb fetelor, trebuie sa ajunga si sotul meu si plecam la spital. nu pot sa stau in picioare, ma apuca durerea si simt o mare presiune jos. abia am reusit sa fac un dus, durerile erau mari si dese. si am si simtit la un moment dat cum curge ceva si am udat absorbantul zilnic...cred ca era lichid....daca e sa raman acolo va dau de stire. pupici ! maryb 37+ cu Mario Gabriel bebelusul meu iubit sa fii sanatos puiul meu poze cu mami si bebe AMR 19 zile |
Auzi la ea...daca e sa ramana acolo....
Mary tu o sa te intorci acasa doar cu puiul in brate.... Ai membranele fisurate si pierzi deja lichid si tu vrei sa te intorci diseara acasa ????
Eu iti urez nastere usoara si asteptam mesajul magic !
Mary
Soricelul meu iubit
poze
poze David