Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Dupa o lunga absenta, insa motivata, am revenit si noi in randurile forumistilor(mamici si pitici)
In primul rand felicitari tuturor proaspetelor mamici, refacere rapida si bbii sanatosi si mancaciosi.
Eu nici nu realizez cand trece ziua si zau ca nu fac altceva decat alaptare, ragait, iar alaptare, somnic, plimbarica si baita. Deh, mi-a aranjat pitica programul!!!
In rest, numai de bine....am laptic, Eva papa intr-o veselie ( uneori ma exaspereaza - ieri a supt cam 2 ore jumate), a luat 450 g in 2 saptamani si chiar se vede ca s-a dezvoltat frumos. Incet, incet incepem sa comunicam, ne timn de manuta, ne privim in ochi, ma apuca de bluza, par si de ce mai poate.
Am insa o nelamurire....cum se face corect igiena nazala? eu suspectez ca are cativa mucisori si nu stiu dc serul fiziologic este suficient. N-as vrea (deocamdata) sa apelez la batista bebelusului.
Cat de curand sper sa pot pune si poze.
Va pupic

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

hai, mary, ca poate nu erau tocmai ratacite agitatele alea...

pentru mine mai tineti-le un pic, sau eventual trimiteti una in recunoastere, ca sa priceapa Nedelcu cam care-i directia.
tocmai am dat un tur de lac in IOR si ma simt foaaarte bine in continuare.

Nausica38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

sabinel, m-am uitat de mai multe ori la pozele tale si Amalia e o scumpete si o frumusica, dar ceea ce ma socheaza de fiecare data e cit de bine arata mama ta. ar putea lejer sa fie ea mama Amaliei, cred ca toata lumea o s-o ia de mamica daca o sa se plimbe singura cu ea.

Nausica38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

sabinel, m-am uitat de mai multe ori la pozele tale si Amalia e o scumpete si o frumusica, dar ceea ce ma socheaza de fiecare data e cit de bine arata mama ta. ar putea lejer sa fie ea mama Amaliei, cred ca toata lumea o s-o ia de mamica daca o sa se plimbe singura cu ea.

Nausica38+ si Ania
poze
_

s-a grabit putin, la 26 de ani avea 3 copii. si da, s-a conservat excelent peste ani. cred ca-i prieste sa fie bunica. n-o spune insa e topita toata. multumesc

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

mi se pare mie sau noi astea inca 2in1 ne cam imputinam rapid ?

Nikolici
Lucutta

mary scot si pt o timida, iti tin pumnii si te astept cu vesti bune

deci in sfarsi am reusit sa modific toata listutza cu bebei de la inceputul capitolului si sa repar toate greselile....sper ca nu mi-a scapat nimic...cert e ca mi-a luat muuuuuult timp, credeam ca nu mai termin bine macar ca acum sunt toti scrisi cum trebuie, se vede mai frumos.

38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

hm, cam asa observ si eu. sa fie asta si motivul pentru care e asa de liniste pe forum? eu cui ma vaicaresc?

oricum, azi m-am emotionat foarte tare stind cu nikolici in direct pe messenger, aproape numarindu-i contractiile. m-a observat si sotzul ca sint cu plinsu' in git. sper sa fie ok, dupa simptome si dupa cartile pe care le-am devorat, cind am vorbit eu ultima oara cu ea tocmai intra in travaliu activ.

Nausica38+ si Ania
poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Fetelor eu maine ma internez si maine seara sau maine noapte imi face cezariana desi bb s-a intors pana la urma tot la cezariana am ramas deoarece in timpul travaliului imi poate creste tensiunea si nu vrem sa riscam.
Abia astept sa-mi tin puiutul in brate!
Mi-a zis dr sa mananc maine de dimineata ceva usor si apoi sa nu mai maninc toata ziua.Voi a-ti mancat in ziua in care v-a facut cezariana?

37+Sergiu Viorel

lucutta eu tot seara am nascut prin cez si am papat dimineata painica prajita cu branzica,,,dar poti sa papi oulet un iaurt ceva usor
pup dulce si

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

hm, cam asa observ si eu. sa fie asta si motivul pentru care e asa de liniste pe forum? eu cui ma vaicaresc?

oricum, azi m-am emotionat foarte tare stind cu nikolici in direct pe messenger, aproape numarindu-i contractiile. m-a observat si sotzul ca sint cu plinsu' in git. sper sa fie ok, dupa simptome si dupa cartile pe care le-am devorat, cind am vorbit eu ultima oara cu ea tocmai intra in travaliu activ.

Nausica38+ si Ania
poze
_

Nausica vaicareste-te la mine...ca doar noi 2 vad ca am ramas pe aici

si eu sper sa fie bine Nikolici...cat era ea de stresata ca nu mai vine bebica...uite ca acum mai are putin si o tine in brate, cred ca are niste emotii sa ii de-a DD o nastere usoara si o bebica sanatoasa tun!
mary oare ce face

ilia tu pe unde umbli?hai la semnat condica sa nu te dau disparuta

38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mesaj de lA maryb:

Am ajuns la spital cu contractii la 5 minute si dilatatie 5. Acum sunt pe epidurala.
Deeeeeci

maryb & Mario

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nausica mama, matale stai in Titan??????

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput