Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

BAFTA MARYB, LUCUTTA SI NIKOLICI, SA NASTETI USOR BEBEI PERFECTI!!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza dupa 6 sapt peste cicatrice

anca da ai facut o alegere buna.

Fe;icitari kllemi si angelynna

[majorete]*10 pentru lucutta, maryb si nikollici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Mary&Mario

Nastere usoara Mary!

Moni ce faci tu? multumim pt vesti!

38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Nausica mama, matale stai in Titan??????

nu, stau pe decebal, in cartierul select in care nu-i nici un parc. asa ca ne urcam in masina cu catzelu si mergem in titan.

Nausica38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

BIANCA FLORENTINA, BINE AI VENIT PE LUME! MAMI FERICITA RALUCA, SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA TE BUCURI DIN PLIN DE EA!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

garga prezent!

felicitari multe klemi, ange si raluca! sa va bucurati de bb si sa va reveniti repede!
mary si nikolici

eu sunt pe aici, miine schimb si eu semnatura, intru in 39 si... nimic!
asa ca.. sunt nervoasa si iritata si nu mai dorm bine noaptea deloc. si ma tot injunghie si apasa si toate celea...
ironia e ca mary vroia scorpion si ii iese balanta, eu vreau balanta si.. mai am timp doar pina joia viitoare! si Maxi nu da semne..
ooooffff...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nausica, tie in cit timp ti-a venit coletul de la bimbomarket? ca eu am dat comanda miercuri seara, cind ar tb sa-i astept?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

wow s-a dat drumul la bobocei!!! suuuper! eu cred ca ramin ultima
mary si nikolici

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare mamici!
Salutare burtici!

Noi am fost plecati cu totii in we la casa de la tara a socrilor, prima iesire a mandrei pe care o declaram destul de reusita. Oricum eu abia am prins gustul, dupa botez ma ocup de organizat fiecare we ca deja ma plictisesc . Azi am mai sters de pe lista cu "a faire" pt botez si n-am mai citit nika.

Nausica tot cu mandra in burtica vad. Foarte bine, sa stea acolo sa creasca mare dar eu sa stii ca abia va astept in parc

Ma duc sa vad cine a mai nascut si cine se mai pregateste daca m-o lasa RDS-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Seara buna mamici, bebici si burtici,

Printre picaturi si pe diagonala am reusit si eu sa citesc din urma...

Ange, Kllemi, Anis, Ramo, sa va traiasca minunile minunate, sa va bucurati de ele si sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri, si sa aveti o recuperare rapida-rapida!

Khristin, vazut poze cu barbatelul viguros! Ce bine ca a recuperat asa repede.

La multe si fericite lunite pentru Carla si Luca de Musette!!! pentru mamicile lor frumoase foc!

Raluca, feicitari! Sa traiasca printesa o mie de ani fericiti!Bine ati revenit! Asteptam pozele!

Nikolici

maryb

LUCUTTA

Am inceput si noi sa crestem. A durat ceva mai mult recuperarea din cauza ciupercii pe care a avut-o in gurita, dar acum e bine (Slava Domnului!)Merg pe alaptat cu formula in completare, ca lapte nu cred ca e suficient. Am asa niste sani....ca de adolescenta nu prea dotata! In afara de asta, transpir ca o apucata cand alaptez, beau la apa, de ma sperii si eu. Exista si o parte buna a lucrurilor, mai am de dat jos doar 4.5 kg!

Fetelor cum scapam de iritatiile de scutec uratele, cu brobonite asa, ca niste cosuri?

Aaa, am hotarat si data botezului, 8 noiembrie. Mai e un piculet si ne crestinam!

Va pup pe toate fara exceptie!

Cea mai fericita mamica din lume!

Vladut Marut

Mergi la inceput