Puiuti de Randunici 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

UPSSSSSSSS

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hip Hip Hooray

La multi ani, Patrick, pentru cele 6 lunitze batute pe muchie azi!!! Sa cresti mare, sanatos si vesel!!!

La Multi Ani, Eric! Sa fii sanatos si sa treci cu bine peste ziua de miercuri!!!!

La Multi Ani, Iannis! Iesi cu mami de unde sunteti pititi!

La Multi Ani, Iris, pentru ieri!!! Sa cresti maricica!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

lyvy, editeaza "majoretele"...d-ale 1-2 enter-uri...

olga, pe mine ma infioara rau!!! mai ales ca omul are si "putere"...stii cine este, nu? nu stiu cat de reala e povestea lui, daca este, atunci e tragic si il inteleg ca lupta, dar, l-am intrebat si pe el acum...daca apar elemente ca "x", cum discerne el daca are sau nu dreptate? cum poate impiedica un abuz???
cat despre mine si naty...lupt cu mare placere alaturi de ea pt o astfel de cauza si pt altele in care suntem pe aceeasi lungime de unda...am mai "coalizat" noi si impotriva "alcoolului la copii"...ca ne mai intersectam si la subiecte in care nu avem acelasi opinii...sper sa o facem civilizat...asa mi se pare normal.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

cat despre mine si naty...lupt cu mare placere alaturi de ea pt o astfel de cauza si pt altele in care suntem pe aceeasi lungime de unda...

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, i-am citit povestea omului, e trist, ce sa zic? Observi cum el vorbeste de copil mereu, de reactiile si sentimentele copilului? Asa cum le precepe el! Si iti aduci aminte cum Traian era "centrat" pe ce nenorociri face Ioana? Nimic de copii? Povestile sunt extremd e diferite!!!

Si nu e mai putin adevarat ca indiferent de ce au facut parintii, copiii, mai ales la varstele astea, isi adora ambii parinti. Sunt povesti triste, din care cei mai traumatizati ies copii. Indiferent ce a facut Bogdan Draghici sau mama biologica, Ioana sau Traian...ma seaca la ficat chestiile astea!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Salutare fetele, e asa frumos afara!!!

Acum am intrat si noi in casa, abia am mancat..., trebuie sa ne apucam de teme dar voiam sa va salut si sa va pup!

Mimo, am fost in parc pe la Potcoava putin si te-am confundat cu altcineva. M-am dus pe banca la o alta mamica crezand ca esti tu ..., cred ca si ea m-a confundat caci am vorbit putin amandoua, desi am vazut rapid ca nu-i vorba de tine caci tipa avea un baietel Matei caruia ii dadeau deja maselele.... Nici ea nu stia de unde sa ma ia, nici eu pe ea! A fost haios..., apoi ne-am vazut de drum fiecare!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

fetelor mult ati mai forumit cat am lareipsit
Sa va spun ce am facut- am fost la orl. Consulttia a durat max 2 min si a costat 40 lei in conditiile in care statul ne da 200 lei/luna pt bebe.Rezultatul e ca cica uneori la bebei se strange niste ceara in urechiuse si le da o senzatie de mancarime. Pt asta mi-a recomandat sa-i pun seara in urechiuse cateva picaturi de glicerina. Bine ca nu e altceva.
Acum ma intorc sa citesc ultimele doua cap. Revin.

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Si ca sa nu uit - multa bafta pt Tuchi maine. Esti o mama eroina.

Mergi la inceput

Clau cred ca doar cu Rebe a ta ne mai comparam si noi - 6.600 kg la 6 luni si 10 zile. Mai si nu maanca chiar putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

La multi ani puiutilor nascuti azi!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput