Puiuti de Randunici 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Giani multam fain
http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

blankar sa dea Dumnezeu sa fie ultimul hop prin care treceti si sa va intoarceti sanatosi si voiosi, sa aveti parte apoi numai de clipe fericite

ariel trecem si asta ....stii tu mai bine ....si eu cred ca merita aparatul: decat sa ma duc cu ea acolo unde sunt atatia copii bolnavi, si drumul...si cat costa sedinta de aerosoli, mai bine ii fac acasa; si e bun si pentru noi

simo sanatate lui sam si tie nervi tari ...nu e mai bine la o clinica privata? poate ar fi mai putini nervi (nu deloc, dar...); sau sa nu-mi spui ca despre o clinica prvata e vorba

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

la multi ani puiutilor care azi fac ceva luni!!!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Festin de toamna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Liana
sanatate va doresc si voua!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,nu e clinica particulara ci spital de stat!si am mers tot acolo pt ca dr de acolo l/a conslutat pe Sam si il urmarea...in fine,nu mai merg la ea!
Multa sanatate si Teodorei

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Offf, mai Simo ce de belele si pe voi. Si eu ma gandeam la fel ca Liana, ca poate ar fi mai bine la o clinica particulara, nu stiu...

Blanka imi pare rau ca nu am emoticon care tine pumnii. Hai ca treceti cu bine si peste asta

Cata ma apuca si pe mine emotiile cand ma gandesc la tine doctoresso!

Liana felicitari pentru achizitie. Sa va foloseasca. Tin minte ca si eu faceam aerosoli cand eram mica, dar la policlinina, ca pe vremea aia era altceva... Cand eram insa gravida, si mergeam la Medsana, stateam la un moment dat in sala de asteptare, si intr-o camera de langa, era un copilas de vreo 3 ani care facea aerosoli. Nici nu ma imaginati ce urlete se auzeau de acolo. Plus mama tata si asistenta care incercau sa-l calmeze, sa-i spuna ca e ca la mare, ca respira frumos, ca pescarusii, etc, etc. Nu stiu ce frica avea bietul copil, dar urla ca din gura de sarpe, de ziceai ca-l tai! Maica-sa il tinea in brate, strans sa nu se miste, taica-su ii forta chestia aia peste gura si nas, asistenta ii povestea... Offf!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, initial m-am amuzat, pe urma m-am infiorat..si nu scap de fiorul asta! Pe de-o parte de discutia legata de internarea mamelor cu copiii de pana la trei ani, pe de alta de drepturile tatilor. Nu zic ca nu exista tati buni, si implicati in cresterea copiilor ( tu ai unul acasa, eu altul...), dar acum am in cap alt model, si stii despre ce vorbesc.

Voi urmari topicul deschis de Dl. Draghici. Nu imi vine sa intervin, pentru ca nu sunt in stare sa imi pastrez ratiunea, si mi-e ca ajung sa dau exemple care nu stiu cum pot ajunge sa ii faca rau Ioanei. Ma tin departe! Dar iti multumesc si tie si lu' Naty, si va apreciez pentru curajul vostru de a purta batalia asta. Nu mai zic cat de mult imi place sa va vad de aceasi parte a baricadei !

Concluzia:

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

TUCHI, bafta multa dear, sa vii cu cinstea!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Festin de toamna

Eu am doar cand ai povestit ce faci. Acum ne arati si poze?!?
Na ca mi s-a facut foame, ma duc (iar) sa devastez frigiderul... Da bulz pe gratar tot n-am!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput