Gravidute & Mamici de IASI (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Niste poze de zilele astea:
Sarbatorile Iasului 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

de la mine pentru mamici si un biberon de lapte de la Andrei pentru pitici ( in special pentru Victor).

Oana pina la urma ati fost in grup la Radauti.Foarte bine.Sanatate lui Stefan.

Ieri baiatul meu cel mic a facut alergie la ceva.A facut niste bubitze pe corp care i-au trecut in citeva ore.

Mai tare am mai fost laudata. Noroc cu voi ca altfel....

Salut noile aparitii- Raluca Daria si Celia si va invitam mai des.

Mare lucru nu am de zis, la soacra n-am mai fost , am fost in Copou ca era tare cald si frumos afara.

V-am pupat si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Multumim Monica pt cafea.

Raluca noroc de tine ca vad cum arata sarbatorile Iasului ca eu nu m-am incumetat sa merg pana in centru sa le vad. Am ajuns doar la Carrefour Era.....sincer mie nu prea imi place in stadiul in care e acum; oricum ne-am innoit fiecare cu cate ceva.

Azi e ziua nasei noastre...asa ca iar petrecem

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata.... Multumesc pt si pt biberon cu laptic... noi tocmai am adormit ... E tare frumos afara... au noroc anul asta pelerinii...mergeti azi cu strunfii la artificii??? cica se dau la 21.00 ... eu pe al meu il las acasa cu bunica ca imi e tare frica cu viroza asa si in plus atunci e ora de masa si perdem toata distractia.
O zi buna va doresc.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Si eu as vrea sa vad articifiile, mai ales ca n-am fost de cativa ani sa vad. Noi in fiecare an plecam din Iasi in aceasta perioada. Insa sotului meu nu-i place aglomeratia As fi vrut sa-i vad reactia Amaliei...sa vad poate il conving totusi sa mearga.

Mergi la inceput

Am uitat sa-i urez bun venit la noi ANCAI si la cat mai multe mesaje. E tare rau ca trebuie sa te intorci asa repede la servici. Si pe mine m-au sunat acum vreo luna de la servici sa ma intorc dar am spus NU categoric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

buna. e intr-adevar greu sa las o gaza asa mica acasa, dar eu nu prea am de ales. sunt medic rezident si statul nu imi da voie sa imi iau decat concediu de maternitate fara sa intrerup rezidentiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anca...bun venit, sa-ti traiasca puiul mic!

Cred ca ai fost gresit informata...poti intrerupe rez si sa fii chiar si platita. O prietena a intrerupt 3 ani (a facut 2 copii) si una 1 an...deci sigur se poate....Acum...fiind medica presupun ca ai programul mai scurtut si e ok, mai ales daca ai cu cine lasa copilul.

Pe ce esti rezidenta?

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

buna somo. stiu ca pot intrerupe, dar nu imi convine. in primul rand nu pot sta acasa cu 600 ron, nu imi permit. in al doilea rand pierd 2 ani. eu sunt rezidenta pe ATI si la noi posturile se scot si asa greu, daca mai pierd 2 ani cine stie ce oportunitati pierd. in plus soacra mea a zis ca ne ajuta cu asta mic.
eu de tot ma intorc din ianuarie pt ca mi-am lasat si concediul de odihna pt dupa nastere ca sa pot sta mai mult acasa, dar tre sa ma intorc un pic acu
ca nu am destul zile ca sa acopar tot anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Bine v-am regasit in zi de sarbatoare !

Eu sint in cautarea unui aspirator .Ce parere aveti de cele care au si functia de spalare ? Cum ramine mocheta, de exemplu ,dupa ce este spalata ?Ce detergent se foloseste ?Se merita o asemenea investitie pentru o sala de gradinita ? (ce, credeati ca e pentru acasa ?)

Mergi la inceput