Gravidute & Mamici de IASI (67)
Raspunsuri - Pagina 6
anca0234 spune:
buna. multumesc pt urarile de bun venit. imi pare rau, nu am precizat ca am nascut pe 8 iulie cu dr. mihalceanu o gaza mica de 2900g. intre timp a mai crescut si s-a facut un copil dulce foc.
colici dragos al meu nu a facut, iar de dormit doarme toata noaptea cu exceptia a doua reprize scurte de papa. in rest e voios aproape toata ziua. eu si sotul meu murim de ras cu el de fetisoarele si zgomotele pe care le face
danyelle005 spune:
KRISS e tare scumpa Alessia cum o dezbraca pe verisoara ei
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Fetelor cum se schimba semnatura, ca am uitat? ![]() |
Intri in Profil personal -> Editeaza profil -> Optiuni profil (apesi + si-ti apare casuta pentru semnatura)
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
ALINA ai avut dreptate, s-a votat legea; se pune in aplicare de la 1 ian 2009.
MIHA multumesc pt "luminare"
. Uitai sa te intreb: ma spionezi cumva? sau ai pus pe cineva pe urmele mele?![]()

daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 MIHA multumesc pt "luminare" . Uitai sa te intreb: ma spionezi cumva? sau ai pus pe cineva pe urmele mele?![]() |

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anca0234 de papat nu papam decat san si nu stiu ce o sa ma fac cu el pt ca in noiembrie trebuie sa ma intorc la servici, iar dragos nu e atasat deloc de suzeta sau de biberon. colici nu a avut de loc. puiul meu s-a trezitasa ca scurtez mesajul. multumesc tuturor pt urarile de bun venit |
Asa repede trebuie sa te intorci?
Grea decizie vei avea de luat.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Anilansa Acum intrebarea mea este daca o sa fie asa noi cele care deja ne-am depus dosarele / sau avem indemnizatia e valabil si pt noi sau numai pt cele care urmeaza??????????????????????? |
Spuneau ca daca intra in vigoare, se aplica incepand cu 1 ianuarie 2009. Adica de la bebelusii care se nasc de la 1 ian incolo.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Anilansa IMDEMNIZATIA pt copil: sa fie de 85 % din salar dar nu mai mica de 600lei" . |
... sa fie 85% din salariul luat de mama in ultimele 12 luni.
ralnied1 spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme, si din partea mea, cu scuzele de rigoare!
ralnied1 spune:
Si pt ca zilele astea sigur nu ne mai auzim:
La multi ani, CRISTINA!
La multi anisori, ALESSIA!
Sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti multe bucurii si mult noroc in viata!