Gravidute & Mamici de IASI (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anca...frumoasa specializare ti-ai ales ...Asa este, ai pierde mult daca ai lua concediu....cred ca esti linistita pentru ca ai cu cine sa-l lasi....si daca soacra s-a oferit...de ce sa-i tai elanu?

Atunci spor si sa ajungi un ATIst de elita

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Si pt ca zilele astea sigur nu ne mai auzim:

La multi ani, CRISTINA!
La multi anisori, ALESSIA!
Sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti multe bucurii si mult noroc in viata!

Multumim frumos,RALUCA!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Raluca,f frumoase pozele.ai prins partile bune ale Iasiului in aceste zile..zic eu.
LA MULTI ANI!celor ce sarbatoresc astazi ziua onomastica!
Azi a fost ziua onom a bonei,i-am dat drumul mai repede si la fel si banii..
Simo,nu a zis nimic de tine,mey! stai linistita!mi-a spus ca s-a intalnit cu o dna,prietena de-a mea..nimic mai mult..si ca s-au jucat frumos copii
Michelle,CUM MAI E DOMI?ATI FOST LA PED?
Daniela,am vazut din poze ca Amalia s/a simtit bine la centrul acela de joaca pt.copii..ma gandeam ca nu au jocuri/jucarii pt.cei mici de 1 an..
La Multi Ani nasei voastre!
Azi e si ziua nasei noastre de casatorie:)
Despre pozele fetei cu vara-sa de gradul II..a inceput fata mea cu caciula, dupa care cu geaca..a inceput sa se faca glume..ca nu avem bani de haine si asa isi face ea garderobaOricum, era mai indrazneata a mea fata de verisoara de 1,2 ani..
Irina,si-a dat drumul la picioruse Iustina? ziceai ca a facut primii pasi..
A mea cred ca pe la 13/14 luni..e fricoasa.face cativa pasi prin casa cand vrea ea si atat..
anca,nasol ca tre sa te intorci in nov..
Anilansa,nu stiu daca ajungem la artificii cu ea, ca e cam tarziu, ea doarme la ora aia! dar noi avem noroc ca le vedem si pe geam! dar poate facem si noi o tura prin centru, pe unde se poate circula cu caruciorul, de fapt..
Care merge la CONCERTELE SUPER din seara asta?
aud ca fac repetitii...mai o slujba,mai un haddaway in fundal..super atmosfera de la noi de aici! aa..am uitat de avioanele care au brazdat cerul acum juma de ora aprox!

Avem 11 luni!!

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
Acum intrebarea mea este daca o sa fie asa noi cele care deja ne-am depus dosarele / sau avem indemnizatia e valabil si pt noi sau numai pt cele care urmeaza???????????????????????

Spuneau ca daca intra in vigoare, se aplica incepand cu 1 ianuarie 2009. Adica de la bebelusii care se nasc de la 1 ian incolo.

Bebelusul poate sa fie nascut si mai devreme...Data de 1 ianuarie este ca data de inceput a CIC-ului.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
As fi vrut sa-i vad reactia Amaliei...sa vad poate il conving totusi sa mearga.

Si noi am fost tare curiosi cum va reactiona Robert la artificii.Si am aflat... Noroc ca am gasit repede un taxi in zona,sa ne indepartam cat mai repede.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabiarama
Eu sint in cautarea unui aspirator .Ce parere aveti de cele care au si functia de spalare ? Cum ramine mocheta, de exemplu ,dupa ce este spalata ?Ce detergent se foloseste ?Se merita o asemenea investitie pentru o sala de gradinita ? (ce, credeati ca e pentru acasa ?)

Prietena mea si-a luat un aspirator de asta,cu spalare.Parca de la LG. Din cate imi spunea zicea ca ies bine covoarele,dar nu chiar cum arata in reclama la televizor. Pentru asa ceva iti trebe de ala mare,indistrial.
Trebuie un soi de detergent special,nu stiu exact ce anume foloseste ea am s-o intreb. Stiu ca prima data a pus in el Vanish si a facut discoteca,iesea spuma pe la motor,zbura spuma prin camera.
Este destul de greu,cica are vreo 20 de kile si e destul de greu de manevrat.
Cam atat imi aduc aminte...Daca mai vrei vreo informatie o intreb...Astea cred ca le-am tinut minte ca au fost motivele pt care am renuntat la ideea de a-mi lua si eu unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna seara!

Teo - mai serveste-ne si tu cu niste poze. Asa zici ca ti-a soptit Domi?Cine stie daca o sa i se indeplineasca dorintaMultumim

Kriss - multumim de intrebare, Domi e bine, adica cu incidentul nu a patit nimic, dar , a inceput sa tuseasca si de azi are si ceva muci, am fost la med. de fam., care e si pediatru si mi-a dat atibiotice,(cica el nu prea a luat pastilute) deocamdata ii dau de tuse si oscillo, nu ii dau antibiotic.
Ce fain ca se aude de la tine si se vad si artificiile, eu nu le vad de la mine ca stau cu spatele la ele
Si Dominic se sperie f tare de artificii si trebuie sa fug tot timpul inainte de a incepe, ca face destul de urat.

Daniela - distractie placuta!

Miha - poti sa ma treci si pe mine pe lista, sunt de acord cu data de 21.

Gabi - nu stiu nimic de aspiratorul ala.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Noi venim la Mos si cu Maia plus parinti...Maia e prietena lui Matei

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

PETRECERE
DATA - 21 DEC.(Michelle, Kriss)
sau 22 DEC.
PARTICIPANTI:
1.Miha - 2 adulti + 2 copii
2.kriss - 1 adult(probabil) + 1 copil
3.Michelle - 1 adult + 1 copil
4.Celia - 1/2 adulti + 1/2 copii
5. Daniela - 1/2 adulti + 1 copil
6. Simo - 4 adulti + 2 copii

Asteptam inscrieri cat mai repede pt. a putea inchiria sala!

Avem 11 luni!!

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Noi venim la Mos si cu Maia plus parinti...Maia e prietena lui Matei

Si noi care speram in taina...

Mergi la inceput