Gravidute & Mamici de IASI (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am vorbit cu Diana si vin si ele la Mos! Si am reusit sa-i smulg promisiunea ca va intra pe aici.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Voi cum preparati ficatul la copii? Tocmai am citit ca nu se fierbe pt ca asa se pierde o mare parte din vit. A si D. Cica cel mai bine este sa invelesti bucata de ficat in pergament si s-o pui la cuptor. eu marturisesc ca pana acum fierbeam ficatul.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

buna fetelor,
am si eu o intrebare la voi: ce stiti despre d-na doctor Dumitrascu Irina de la Cuza Voda?...am ajuns dintr-o intamplare la dansa si as vrea sa stiu ce ati mai aflat voi...daca ati aflat ceva de ea...
Multumesc din suflet!!!!!!!!

O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Voi cum preparati ficatul la copii? Tocmai am citit ca nu se fierbe pt ca asa se pierde o mare parte din vit. A si D. Cica cel mai bine este sa invelesti bucata de ficat in pergament si s-o pui la cuptor. eu marturisesc ca pana acum fierbeam ficatul.

Eu il pun la cuptor,in vas yena,cu un pic de apa si ulei de masline.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns!!!!

Mihamora si mie imi plac fff mult produsele de la Babycomfort! dar am vazut ca trebuie achitat dinainte si ma intrebam daca sunt seriosi! adica eu dau banii, si daca nu primesc produsul in maxim o sapt ce fac??? nu am unde sa culc copilul...cumpar altceva si raman si cu banii dati?
tie in cat timp ti-au trimis produsele comandate in conditiile in care acestea erau pe stoc?

34+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
ELLA si noua ne-a fost dor de tine.

ELLA tu nu vii la petrecere?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community

Salut,Daniela nu stiu sigur daca vin la petrecere,as vrea sa vin dar nu stiu cind o sa fie petecere la sot la serviciu,in fiecare an vroiam sa merg la el la serviciu de Mos Craciun insa pt ca nu aveam bebe...acum e primul an si vreau sa merg si eu cu Bia la Mos,oricum mai este pina atunci ...
Miha sanatate sa te faci bine repede

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Eu il pun la cuptor,in vas yena,cu un pic de apa si ulei de masline.

asa si eu.

emma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella10
nu stiu sigur daca vin la petrecere,as vrea sa vin dar nu stiu cind o sa fie petecere la sot la serviciu,in fiecare an vroiam sa merg la el la serviciu de Mos Craciun insa pt ca nu aveam bebe...acum e primul an si vreau sa merg si eu cu Bia la Mos,oricum mai este pina atunci ...

Un Mos in plus nu strica niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alessia!

Chiar daca cu intarziere, da` n-am avut net

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui VonHelen

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns!!!!

Mihamora si mie imi plac fff mult produsele de la Babycomfort! dar am vazut ca trebuie achitat dinainte si ma intrebam daca sunt seriosi! adica eu dau banii, si daca nu primesc produsul in maxim o sapt ce fac??? nu am unde sa culc copilul...cumpar altceva si raman si cu banii dati?
tie in cat timp ti-au trimis produsele comandate in conditiile in care acestea erau pe stoc?

34+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

a venit parca intr-o saptamana,nu mai tin minte, poti sa comunici cu ei la tel sau pe net, sunt foarte seriosi, daca comanzi de 10 mil, transportul e gratuit, dar oricum nu e f scump.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput