Gravidute & Mamici de IASI (67)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
Hac! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Hac! ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... Bai Miho, de cand te astept... cum a fost? |
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihamora
Bai Miho, de cand te astept... cum a fost? |
Super tare!

Faza e ca atata timp cat am stat acolo n-am avut nimic.Aaaa...ba da...am avut limbarita.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Anilansa spune:
Buna dimineata....va astept la
.
Aseara Darius nu prea a dormit... plangea prin somn(cam la o ora) cred ca era din cauza colicilor

. Deabia pe la 4.30 sa potolit si a dormit pina la 7.00.Acuma face nani Dar eu nu mai pot de somn
.
Imi beau cafea si dupa aia la curatenie
,
,
, si un pic de mancare.
Dar asta e.Dupa toate astea o plimbare cu baietii si gata ziua
.Sper sa rezist![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
ALINA multumim de cafea. Trage si tu un pui de somn la amiaza ca sa-ti revii.
Se anunta frumos afara azi. Poate iesim si noi la plimbare cu tati, sa vedem cum termina treaba azi.
Amalia nu a mai facut deloc febra, sper sa fi scapat. Trebuia sa-i fac niste analize sapt. asta si am tot amanat cu raceala asta. Sper sa mergem luni dimineata. Saptamana care vine trebuie sa-i fac si vaccinul de 1 an. Am emotii ca am auzit multi copii care au avut reactii nasoale la vaccinul asta: febra, raceala. Sper sa nu fie si cazul nostru ca abia am scapat.
MIHO deci fu fain la intalneala
. Ar fi frumos sa organizam si noi o intalnire din asta numai cu gagici, nu?
daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 ALINA multumim de cafea. Trage si tu un pui de somn la amiaza ca sa-ti revii. daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community |
ma duc sa imi fac treaba cat de cat si dupa ce vine tati de la munca,ca sa stea el cu Dariu imi incarc si eu bateriile cu un somn bun

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Si eu am o gramada de treaba azi, curatenie, spalat rufe, de facut mancare.....dar n-am nici un chef
. Oricum degeaba fac pana deseara iar e dezordine
daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
mariussimiuc spune:
Helau! 
Alina multam de cafea!
Daniela,eu spun prezent de pe acu la orice intalnire s-ar organiza.
Nici eu n-am nici un chef de treaba,asa ca o sa iesim un pic la cumparaturi. ![]()
amironeanu spune:
Salut!
Un pic pe fuga...
Pentru bebelusi care urmeaza sa faca vaccinul de 1 an. Stiti ca se fac doua, unul in picior (cel care s-a facut si la 2, 4 si 6 luni) si ROR-ul. Noi l-am facut in luni diferite, unul la sfarsitul lui august si unul la sfarsitul lui septembrie si parca a trecut mult mai usor. Nu a facut nici febra mare si nici nu a fost foarte marait. Poate este o varianta la care merita sa va ganditi, in loc sa le faceti pe amandoua o data.
Week-end placut in continuare!
Celia spune:
Mamici ce liniste pe aici....
Miha sa-ti fie de bine intalnirea. Sanatate multa, sa treaca repede raceala.
Si eu as vrea sa ne mai vedem. Caci e departe acel 2 decembrie. Ce ziceti? Poate ar trebui sa testam in cursul saptamanii locatia Stanley , ce ziceti poate sunt mai liberi si ei.Ce zici Daniela ? Ar fi aceleasi tarife?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni