Gravidute & Mamici de IASI (67)
Raspunsuri - Pagina 18
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Am fost cu Ami la doctor si a zis ca are putin rosu in gat . Vad ca azi nu a mai facut febra, sa vedem la noapte.MIHA multumim de urari. Si tie insanatosire grabnica .Mie nu mi-a spus nimic de avans pt petrecere, dar nici eu nu am intrebat . Oricum o sa-mi spuna el daca trebuie sa dam ceva inainte. Pentru parinti a zis ca nu se plateste nimic, putem aduce noi ce vrem de baut, mancat..Trebuie sa ne hotaram asupra orei, deci ce ora va convine mai mult? Eu propun ora 17, voi.....? ELLA tu nu vii la petrecere? DIANA, MONICA poate trageti o fuga pana la Iasi atunci, OANA, GABI, LACRAMIOARA, EMMA, ALYNTA, restul fetelor? daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community |
daaaaaa, mie mi-ar placea. chiar am fost incantata dar cand am vorbit cu sotu' mi-a zis sa nu va incurc ca nu stim cum vor fi drumurile atunci. asa ca.....vom vedea.
emma
aeperju spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 Seara buna! Cristina, stai linistita, cand ma supar, iti zic direct ![]() Emma, da, stiu, sunt de neinlocuit Merci, oricum! Cum e muntele, padurea... acum, la jumate de octombrie?Miha... 1. Nu pune bata pe mine ca nu ma impresionezi. 2. Pe Zmeurel pastreaza-l tu, ca n-am nevoie. Crezi ca eu n-am? Oare sa-i zic... Capsunel? Asa-i ca am innebunit?Salutari si pentru restul trupei! ![]() |
SU - pER - BA!!!!! padurea arata bestial, colorata asa... stau si o admir mereu. muntele, munte! eu nu le am cu urcatul dar sotului meu vai ce-i mai place si ne cara pe amandoi pe dealuri...hihihi. N-avem incotro!
emma
aeperju spune:
hei, unde sunteti!
m-ati omorat cu placintele voastre si torturi si toate alea....ma du la patiserie ca eu nu ma pricep chiar asa la orice si nici timp nu prea am. eu chiar nu pricep cum aveti timp cu doi copilasi sa mai si coaceti...sunteti super mame! serios!
o zi buna sa aveti!
emma
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Anilansa deci in seara asta iar stam pe saituri sa alegem unul. |
Mai bine ai colinda magazinele din oras.Sunt diferente de pret considerabile intre magazinele din oras si cele virtuale.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Mie nu mi-a spus nimic de avans pt petrecere, dar nici eu nu am intrebat . Oricum o sa-mi spuna el daca trebuie sa dam ceva inainte. Pentru parinti a zis ca nu se plateste nimic, putem aduce noi ce vrem de baut, mancat..Trebuie sa ne hotaram asupra orei, deci ce ora va convine mai mult? Eu propun ora 17, voi.....? |
Si eu sunt de acord cu ora 17.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kriss79 Miha, 3 pt. ca am pus-o si pe cumatra.. |
Pe cumatra trece-o separat,cu sot si copil.
mihamora spune:
'Neata!
Miha - esti bolnavioara?
Multumim Kriss
Ma bucur ca i-a placut Alessiei la copii, si noi am fost o data![]()
Von Helen - eu am luat patut, lenjerii, saltea de cocos, si altele de www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=10068" target="_blank"> aici
Alina - mai bine mergi prin magazine sa le vezi intai .
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mihamora spune:
Aaa, vad ca ai aparut (Miha)![]()
Emma- mie pediatra mi-a recomandat sa il tin pe lapte praf pana la 2 ani.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihamora Miha - esti bolnavioara? |
Daaa...
Si de la farmacie nu mi-a dat decat Oscillo,ca alaptez.Dar dimineata am bagat un paracetamol,cu toate riscurile,ca nu ma puteam tine pe picioare. Sper sa-mi revin pana diseara,sa ajung la intalnirea cu fetele de la Cetate.
Si maine la petrecerea Amaliei. 
Nu mai vine nimeni la intalnire?
Anilansa spune:
Mersi pt sfat.. am sa merg prin magazine azi(sper, daca poate sotul)dar pina atunci azi e zi de
si acum ma gandesc unde am sa le usuc... ca daca incepe a ploua
unde le usuc.E tare greu cu locul de uscat rufe
si pe deasupra strunful meu nu prea are chef de somn
.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

. Oricum o sa-mi spuna el daca trebuie sa dam ceva inainte. Pentru parinti a zis ca nu se plateste nimic, putem aduce noi ce vrem de baut, mancat..