Gravidute & Mamici de IASI (67)
Raspunsuri - Pagina 15
ioana spune:
Va multumesc pentru promptitudine!
Mami de Ami: mi-am notat numarul, dar poti sa-mi spui te rog de unde este? Clinica particulara, policlinica?
Numai bine va doresc.
Ioana.
danyelle005 spune:
LA MULTI ANI! ALESSIA
SA FII SANATOASA SI MULT NOROC IN VIATA.
CELIA f. frumoasa zurlufica ta.
CRISTINA eleganta tare Amalia ta, frumoasa nu mai zic, stii si tu ca e.
MICHELLE ce conversatie interesanta are Domi cu bunica si ce dulce e cum face pa.
ELLA si noua ne-a fost dor de tine.
Amalia a facut ieri febra 38.2, i-am dat Nurofen si i-a scazut dar dupa vreo 4 ore a facut iar 39. Acum vad ca nu are dar am sa trag o fuga dupa-amiaza pana la doctor sa o vada.
daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
danyelle005 spune:
Eu una sunt de acord cu unirea
. Daca fetele de la cetate au copii mai mari e si mai bine ca mai invatam si noi de la ele cate ceva, parerea mea.
Despre petrecerea de Craciun: am fost ieri si am vorbit pt ziua de 21 decembrie. Am vazut ca pt 20 dec deja aveau rezervat. Ramane sa ne hotaram la ce ora vrem sa facem. Eu propun ora 17. Ce ziceti?
Despre costuri e 7 ron/ copil/ ora, depinde cat vrem noi sa stam. Au si Mos Craciun si ne costa 50 ron/petrecere daca vrem sa-l luam de la ei.
daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
tuscut spune:
Salutari!
Alessia
Sa cresti mare, frumoasa, cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Foarte bine arata tiramisu, si reteta? ![]() |
Am adaptat o reteta clasica,dupa ce aveam prin frigider si sa poata manca si Robert.
Tiramisu
3 galbenusuri
2-3 linguri de lapte
100g zahar
250g mascarpone
300g frisca (a fost un pic cam multa,ar fi mers mai putin)
1 pachet de piscoturi (24bc)
Am fiert pe baine marine gabenusurile frecate spuma cu zahar si lapte,pana s-a ingrosat si s-a facut ca o budinca.Am lasat la racit,apoi am amestecat cu mascarponele si frisca batuta.
Piscoturile le-am inmuiat in sirop de Nesquik (asta in loc e cafea).
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ella10 Nu am mai intrat de mult pe aici dar va citesc din umbra,insa am vazut ca nu ni s-a dus lipsa... |
Hai nu fi suparici si lua asa in tragic...Sunt sigura ca doar s-a omis strigarea catalogului...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 Acum lasi de la tine? Nu te cred! |
Fata...nu ti-o dau de tot.Doar cat sa faci o poza cu Mos Craciun.
Daca vrei ti-l dau de tot pe...Zmeurel.

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 Mi-a ramas locul asta, cat inca mai am intrare. Cand nu, plec si gata. Nu se moare dintr-atat. ![]() |

mariussimiuc spune:
Helau! 
LA MULTI ANI ALESSIA! Sa cresti mare si frumoasa! 
Daniela,deci a ramas pe 21 decembrie?Tre sa platim ceva?
Sanatate multa la pui mic! 
Cristina,pe mine de ce m-ai trecut in lista cu 3 adulti? Io fac cat 2? ![]()
Pe mine ma dor toate oasele.
Daca nu m-am hodorogit prea tare
inseamna ca ma ia cu raceala.
Abia ce-au scapat copilasii de muci,sper sa nu-i intoarca.
Ai va poftesc la o placinta cu branza ![]()
mariussimiuc spune:
Unde ati disparut? 
Mie mi-e rau!
Nici n-am iesit afara la plimbare,ca ma dor toate cele. 
Amira mea a capatat prostul obicei de a tine mancarea in gura.
Pana acum o mai pacaleam cu cate o lingurita de apa,sa inghita.Acum ma pacaleste ea pe mine,inghite apa si mancarea o scuipa. Exact ce-mi trebuia la starea ce-o am.