Gravidute & Mamici de IASI (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Ioana, ew vorba de Clinica Pedilife,cea de mai jos de SPitalul Sfanta Maria, pentru programari suni in fiecare zi de la 10 la 18. La policlinica sau spital nu au echograf asa performant.
Daniela, multumim de complimente. Rochita a primit-o ieri cadoua de la cel mai bun prieten al lui tati.

Mami de Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Am fost cu Ami la doctor si a zis ca are putin rosu in gat. Vad ca azi nu a mai facut febra, sa vedem la noapte.

MIHA multumim de urari. Si tie insanatosire grabnica.

Mie nu mi-a spus nimic de avans pt petrecere, dar nici eu nu am intrebat. Oricum o sa-mi spuna el daca trebuie sa dam ceva inainte. Pentru parinti a zis ca nu se plateste nimic, putem aduce noi ce vrem de baut, mancat..
Trebuie sa ne hotaram asupra orei, deci ce ora va convine mai mult? Eu propun ora 17, voi.....?

ELLA tu nu vii la petrecere?

DIANA, MONICA poate trageti o fuga pana la Iasi atunci, OANA, GABI, LACRAMIOARA, EMMA, ALYNTA, restul fetelor?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna fetelor... Darius face un pic de nanita asa ca pot sa scriu si eu ceva ... Sa incep cu o suparare am dat comanda aseara de fotoliul auto ... de la VOINICEL si azi mi-au trimis mail ca nu au in stoc si nu cred ca mai aduc deoarece au primit colectia noua 2009 , deci in seara asta iar stam pe saituri sa alegem unul.
Azi am iesit cu baietii pina in siraj si ne-am inoit un pic, bineinteles Darius cu cele mai multe,Si mi-a rupt mainile. Am filmat o discutie tata-fiu(de la barbat la barbat)a fost tare comic.
Azi l-am cantarit pe Dariu si avea 6.600 imbracat cu un bady si o salopetica subtire deci net 6.300pina la 3 luni se face de 6.800-7.000kg

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

alina, dar tu de cate kg ai nascut puiutul?
ioana, pb cu luxatia congenitala de sold se poate rezolva usor cu un simplu consult clinic. se numeste manevra ortolani si poate fi realizata de orice pediatru. iti sugerez sa mergi la dr siminiceanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna seara!
fetelor am si eu intrebare, poate ma ajuta cineva!!!
unde gasesc patut de lemn pentru bebe in iasi, dar la un pret cat de cat rezonabil nu 1400 ron ca cele de la Miniblu. sunt dispusa sa dau in jur de 1000Ron dar sa fie de calitate.

sper ca ma poate ajuta cu un raspuns!

34+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Multumim de urarile voastre!
Cris,e f frumusica Ami ..si rochita e HOT..parca am vazut asa in ERA la unul din mag de copii..
Ralu,sper ca nu te-ai suparat pe mine..esti GUEST, nu esti in plus.
Miha, 3 pt. ca am pus-o si pe cumatra..
Michelle, super tare faza cu vb la tel!!
VonHelen,am vazut si pe voinicel.ro(sunt din iasi) si in carref supermarket,la mag de mobila din pacurari.intr+un timp aveau si la copilasul meu(care am vazut ca s-a mutat mai incolo putin)..

Daniela,cred ca 17 e ok!cel putin pt.mine..
Daca tre sa dam avans, spune si strangem noi..
Dar unde e stanley asta totusi?

azi am dus-o pe fata in iul mall jos la copii pt prima data..i/a placut f mult si a cazut rapusa dupa o ora, de oboseala..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna seara
anca0234baiatul l-am nascut cu 3.500 Kg la 39 saptamani, normal si scos din maternitate 3.450 Kg
VanHelendaca vrei poti sa te duci in Siraj(Iasi)gasesti aceleasi produse ca pe sait sunt vreo 7 standuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Seara buna!

Cristina, stai linistita, cand ma supar, iti zic direct Vezi-ti de treaba! Eu doar am profitat de ce ai scris tu, ca sa zic si ce aveam eu pe suflet, de fapt A fost un fel de strategie

Emma, da, stiu, sunt de neinlocuit Merci, oricum! Cum e muntele, padurea... acum, la jumate de octombrie?

Miha...
1. Nu pune bata pe mine ca nu ma impresionezi.
2. Pe Zmeurel pastreaza-l tu, ca n-am nevoie. Crezi ca eu n-am? Oare sa-i zic... Capsunel? Asa-i ca am innebunit?
Salutari si pentru restul trupei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Buna seara
anca0234baiatul l-am nascut cu 3.500 Kg la 39 saptamani, normal si scos din maternitate 3.450 Kg
VanHelendaca vrei poti sa te duci in Siraj(Iasi)gasesti aceleasi produse ca pe sait sunt vreo 7 standuri

Serios? te referi la aceleasi produse ca la Miniblu????
am sa rog pe cineva sa se duca sa-mi caute ca eu nu mai ajung in Iasi decat dupa ce nasc!
iti multumesc mult pentru raspuns!
alte optiuni mai am ? sau sirajul e singura???
I

34+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Va multumesc inca o data pentru ajutor.
Am facut programare la Pedilife, pentru saptamana viitoare.

Patut de lemn am vazut aseara la Carrefour, chiar mi-a placut cum arata, avea si aparatori laterale. Nu m-am uitat cat costa.

Va doresc numai bine!
Ioana.

Mergi la inceput