Gravidute & Mamici de IASI (67)
Raspunsuri - Pagina 14
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa ... si ca sa fiu prima- sper ii urez fetitei tale ALESSIA multa sanatate, fericire, sa creasca mare si frumoasa si sa iti aduca zambetul pe buze atunci cand esti suparata. |
n-ai fost prima...
Eu am postat urarile de luni noaptea. Sa fiu sigura ca le-am transmis. Nu stiam daca mai apuc sa intru sau nu
ralnied1 spune:
ce sa va mai zic?
despre concert, vreti??? nu cred...
despre artificii? NICI ATAT. Sa ma rugati si nu va zic.
Despre faptul ca am ajuns la 12 acasa si inca mai simt boxele in stomac, in creier si peste tot? Nu va zic nici asta.
Ce mi-a placut la nebunie? Avionul ala care... mama, credeam ca pica peste firma si peste Cristina... Dar am scapat de data asta. Oricum, mi s-a parut cel mai fain lucru. Pacat ca a fost unic si nu au organizat o formatie de 2-3-4-5-6... ehehe...
Am filmat vreo 2 minutele, dar greu ma mai invarteam dupa el :D Mai ales ca eram in timpul programului.
Despre castane... am subscris mai sus la ce a zis Michelle.
Despre Kurtos... ma abtin, ca iar imi amintesc ce jegosi erau aia care-i "mestereau"...
Despre mustul de la Hala... mda, indoit cu apa.
Hainele de piele si blanurile... doar am tras cu ochiul. Am vazut caciuli de miel pt barbati cu 1.2 mil
Stiu pretul pt ca intrebase cineva, nu pt ca m-ar fi interesat.
Despre coada de la Sfanta... la fel ca de obicei.
Despre jandarmii care m-au lasat sa trec zi de zi? Numai cuvinte de lauda anul asta. Sa nu le fie de deochi ce buni la suflet au mai fost ![]()
Despre concertul de populara din P Unirii de luni? Mi-a placut f mult.
Despre artificiile din cartiere? Super!
Ce mi-a scapat?
Daca-mi amintiti, promit sa va mai zic...
Noapte buna!
aeperju spune:
Uau ce de informatii....super tare ca o avem pe Raluca stim tot ce misca nu? Sa ne traiesti si sa ne mai informezi.
Nu vreau nici eu sa ne unim cu nimeni, eu va vreau doar pe voi...hihihi! asa cum sunteti imi sunteti tare dragi. Va pup ! Sa aveti o zi usoara!
Ma trage fi-miu de maneca sa mergem la joaca. Are putini mucisori si asata nu-mi place dar speram sa treaca repede..
NUmai bine!
emma
Anilansa spune:
Buna fetelor ...
In dimineata asta iar am reteta mea de inviorare
... cine doreste fac eu cinste![]()
In primul rand va multumesc pt sfaturile legate de scaun... noi il cumparam acuma dar o sa il folosim pe la 6 luni, pina atunci o sa il tin in brate sa imi rupa putin muschii
...
Anca0234Referitor la "cosulet" pt masina stim ca ar fi cel mai indicat pt el, dar l-am pus sambata trecuta la o prietena si a inceput sa urle de nu stiam ce sa ii facem si drept sa iti spun statea tare inghesuit
de asta am optat pt scaun direct.
Strunful meu are 6.100 la 2 luni si jumatate si nici un carut nu prea ii place cand ii pun si paturica ca sta infofolit si tare se mai enerveaza...![]()
Kriss79 La multi ani!!!!! inca o data ALESSIEI si lasa supararile doaparte
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ioana spune:
Buna dimineata!
Fetelor, am o rugaminte: as vrea sa-i fac fetitei mele in varsta de 3 luni si jumatate o ecografie la sold. Nu i-am facut pana acum, stateam linistita, dar am citi niste povesti care m-au speriat.
Asadar, unde se face ecografie pentru evidentierea unei eventuale luxatii congenitale de sold? Trebuie trimitere de la medicul de familie?
Noi am prefera o clinica privata, sa nu ajungem la Spitalul Sf. Maria...
Va multumesc!
Ioana.
mihamora spune:
LA MULTI ANI ALESSIA!!! 

'neata!
fierbinte![]()
Emma - chiar vroiam sa intreb de tine ca nu ai mai aparut, cum e cu lapticul?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana Buna dimineata! Fetelor, am o rugaminte: as vrea sa-i fac fetitei mele in varsta de 3 luni si jumatate o ecografie la sold. Nu i-am facut pana acum, stateam linistita, dar am citi niste povesti care m-au speriat. Asadar, unde se face ecografie pentru evidentierea unei eventuale luxatii congenitale de sold? Trebuie trimitere de la medicul de familie? Noi am prefera o clinica privata, sa nu ajungem la Spitalul Sf. Maria... Va multumesc! Ioana. |
Cred ca iti trebuie trimitere de la medicul de familie...Langa Spitalul Sf. Maria este o clinica linga farmacie... poti incerca acolo,sau la un cabinet particular... in ziar gasesti cred ca la ortopedie
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
crissintibun spune:
Buna dimineata, tuturor!
Michelle, Simo, Irina ,Daniela, Andreea, Alina multumim din suflet pentru urari
, m-am bucurat foarte mult sa vad ca nu ne-ati uitat chiar daca nu suntem noi foarte active pe forum.
Daria, multumim ca te-ai gandit si ne-ai felicitat in avans
.Nu ne-am mai intalnit de mult prin parc
.
Monica, da a trecut atat de repede un an, am fost atat de emotionata ieri. Ti-am admirat baietii, amandoi sunt frumosi si super simpatici. Si pe tine, te prinde bine noua culoare
.
Celia, multumim pt ca te-ai gandit la noi
. Am admirat printesa superba si am notat idei de ce sa pun sambata pe tava cand taiem si noi motul.
Ella, e bien ca incepe sa tolereze mult mai usor iesirea dintisorilor, asa a fost si cu Ami pana acu cateva saptamani. Acum ,asa k de 1 an , mai iese si al 8-lea dintisor si sper sa nu avem de tras prea mult tocmai zilele astea cand ne sarbatorim.Am inceput de ieri, am iesit in oras in plimbari toata ziua, am fost si la Smile Pizza si Ami a savurat cascavalul pane si pulpa de pui
si pufuletii, va las de ieri cateva poze sa o revedeti, ca nu am mai pus de foarte mult timp poze
http://good-times.webshots.com/album/568051941XClEWG
Mami de Ami
crissintibun spune:
Alessia, LA MULTI ANI!. SA ai parte de tot ce e mai bun pe aceasta lume, sa fii inconjurata mereu de iubire, sa ai sansa si sa fii fericita
.
Mami de Ami
crissintibun spune:
Ioana, Suni la 0232.270140 si faci o programare. Nu ai nevoie de nici un bilet de trimitere, ai avea nevoie daca ar fi decontat de casa de asigurari. O prietena de a mea foarte buna a fost cu fetita acum doua saptamani si i-am cerut numarul, costa in jur de 50 Lei si cam in 2 zile te programeaza. Multa sanatate micutei!
Mami de Ami