Gravidute & Mamici de IASI (67)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Daca vreti sa va distrati va dau un filmulet, sa vedeti cum vorbeste fii-miu la telefon cu bunica-sawww.youtube.com/watch?v=EFDp_P3QltI" target="_blank"> aici |
ao ao...da da...

Lui Robert nu i-a placut niciodata sa vorbeasca la telefon,nu stiu de ce.Imi aduc aminte acu de-o faza...intr-o zi a vorbit mai de voie mai de nevoie cu bunica-sa.I-a spus ce face,i-a mai povestit un episod de la Thomas
Asta a fost un mod mai delicat de a-i spune soacra-mii ca-l cam tine din niste treburi importante. 
Michelle,azi am facut un tiramisu.N-am avut chef de altceva,asta se face super repede.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
ao ao...da da... ![]() Lui Robert nu i-a placut niciodata sa vorbeasca la telefon,nu stiu de ce.Imi aduc aminte acu de-o faza...intr-o zi a vorbit mai de voie mai de nevoie cu bunica-sa.I-a spus ce face,i-a mai povestit un episod de la Thomas Asta a fost un mod mai delicat de a-i spune soacra-mii ca-l cam tine din niste treburi importante. ![]() Michelle,azi am facut un tiramisu.N-am avut chef de altceva,asta se face super repede. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Diplomat Robert, n-am ce zice

Foarte bine arata tiramisu, si reteta?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ella10 spune:
| citat din mesajul lui mihamora Ella - ce mai faceti, ce face Bia? Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
Michelle noi suntem bine,multumim lui Dzeu si multumim de intrebare
Acum ne iese si cel de-al doilea dintisor,dar nu face galagie,suporta bine "durerili" ca sa zic asa...Nu am mai intrat de mult pe aici dar va citesc din umbra,insa am vazut ca nu ni s-a dus lipsa...
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ella10
Michelle noi suntem bine,multumim lui Dzeu si multumim de intrebare Acum ne iese si cel de-al doilea dintisor,dar nu face galagie,suporta bine "durerili" ca sa zic asa...Nu am mai intrat de mult pe aici dar va citesc din umbra,insa am vazut ca nu ni s-a dus lipsa... Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008) poze http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png |
Am crezut ca sunteti plecati sau ocupati de nu ai mai intrat

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Raluca,tu nu vii? ![]() |
faci misto de mine, nu?
Nu mai vb cu tine, sic!
Las' ca eu imi fac singura. Ce, cand te-am rugat sa mi-o dai pe Amira, n-ai vrut. Acum lasi de la tine?
Nu te cred!
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Apropo...ar trebui si asa ar fi frumos sa anuntam si fetele de la cetate.Nu? |
da
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Nonna76 Mie imi place si asa ca suntem mai putine si pare mai intim. |
Monica, parerea mea proprie si personala, fara sa-mi fie luata in nume de rau: ai spus cel mai intelept lucru pe care l-am auzit zilele astea. Vb f serios.
Acum sper sa nu-mi iau rosii, oua sau altceva in cap.
Si sorry daca am deranjat, dar m-am decis sa cam zic lucrurilor pe nume de la o vreme.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui kriss79 si alte pers care m-au sunat si m-au felicitat..dar de la cine te astepti mai mult,te dezamageste |
se mai intampla, Kriss, din pacate. Nu esti singura. Daca asta te consoleaza cu ceva.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui kriss79 Aici toate suntem, cu exceptia Ralucai, care e GUEST ![]() |
adica eu, nu?
mda, eu de acolo m-am exclus si am fost exclusa.
Mi-a ramas locul asta, cat inca mai am intrare. Cand nu, plec si gata. Nu se moare dintr-atat.