Gravidute & Mamici de IASI (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Daca vreti sa va distrati va dau un filmulet, sa vedeti cum vorbeste fii-miu la telefon cu bunica-sawww.youtube.com/watch?v=EFDp_P3QltI" target="_blank"> aici

ao ao...da da...

Lui Robert nu i-a placut niciodata sa vorbeasca la telefon,nu stiu de ce.Imi aduc aminte acu de-o faza...intr-o zi a vorbit mai de voie mai de nevoie cu bunica-sa.I-a spus ce face,i-a mai povestit un episod de la Thomas ,dar dupa aceea s-a plictisit.Si vine la mine si-mi zice:"mami nu-i asa ca vlei si tu sa volbesti cu bunica?" Asta a fost un mod mai delicat de a-i spune soacra-mii ca-l cam tine din niste treburi importante.

Michelle,azi am facut un tiramisu.N-am avut chef de altceva,asta se face super repede.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
Daca vreti sa va distrati va dau un filmulet, sa vedeti cum vorbeste fii-miu la telefon cu bunica-sawww.youtube.com/watch?v=EFDp_P3QltI" target="_blank"> aici

ao ao...da da...

Lui Robert nu i-a placut niciodata sa vorbeasca la telefon,nu stiu de ce.Imi aduc aminte acu de-o faza...intr-o zi a vorbit mai de voie mai de nevoie cu bunica-sa.I-a spus ce face,i-a mai povestit un episod de la Thomas ,dar dupa aceea s-a plictisit.Si vine la mine si-mi zice:"mami nu-i asa ca vlei si tu sa volbesti cu bunica?" Asta a fost un mod mai delicat de a-i spune soacra-mii ca-l cam tine din niste treburi importante.

Michelle,azi am facut un tiramisu.N-am avut chef de altceva,asta se face super repede.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Diplomat Robert, n-am ce zice
Foarte bine arata tiramisu, si reteta?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:

Ella - ce mai faceti, ce face Bia?

POZE POZE NOI

Michelle noi suntem bine,multumim lui Dzeu si multumim de intrebareAcum ne iese si cel de-al doilea dintisor,dar nu face galagie,suporta bine "durerili" ca sa zic asa...
Nu am mai intrat de mult pe aici dar va citesc din umbra,insa am vazut ca nu ni s-a dus lipsa...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Citat:

Ella - ce mai faceti, ce face Bia?

POZE POZE NOI

Michelle noi suntem bine,multumim lui Dzeu si multumim de intrebareAcum ne iese si cel de-al doilea dintisor,dar nu face galagie,suporta bine "durerili" ca sa zic asa...
Nu am mai intrat de mult pe aici dar va citesc din umbra,insa am vazut ca nu ni s-a dus lipsa...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Am crezut ca sunteti plecati sau ocupati de nu ai mai intrat

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:

Raluca,tu nu vii? Hai ca iti dau un copil de la mine.

faci misto de mine, nu? Nu mai vb cu tine, sic!
Las' ca eu imi fac singura. Ce, cand te-am rugat sa mi-o dai pe Amira, n-ai vrut. Acum lasi de la tine? Nu te cred!

Mergi la inceput

Citat:
Apropo...ar trebui si asa ar fi frumos sa anuntam si fetele de la cetate.Nu?

da

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nonna76

Mie imi place si asa ca suntem mai putine si pare mai intim.

Monica, parerea mea proprie si personala, fara sa-mi fie luata in nume de rau: ai spus cel mai intelept lucru pe care l-am auzit zilele astea. Vb f serios.
Acum sper sa nu-mi iau rosii, oua sau altceva in cap.
Si sorry daca am deranjat, dar m-am decis sa cam zic lucrurilor pe nume de la o vreme.

Mergi la inceput

[quote
Andrea - am mancat eu castane, dar nu erau cine stie ce

[/quote]
corect!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

si alte pers care m-au sunat si m-au felicitat..dar de la cine te astepti mai mult,te dezamageste..

se mai intampla, Kriss, din pacate. Nu esti singura. Daca asta te consoleaza cu ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Aici toate suntem, cu exceptia Ralucai, care e GUEST

adica eu, nu?
mda, eu de acolo m-am exclus si am fost exclusa.
Mi-a ramas locul asta, cat inca mai am intrare. Cand nu, plec si gata. Nu se moare dintr-atat.

Mergi la inceput