Gravidute & Mamici de IASI (67)
Raspunsuri - Pagina 12
Celia spune:

La multi ani, Amalia si Cristina ! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de toti cei dragi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Raluca, Irina, multumim.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Anilansa spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!, Amalia Maria sa fii sanatoasa, sa cresti mare si voioasa, sa asculti de parinti si sa ai aprte de o petrecere frumoasa .
Cristina(Kriss79);LA MULTI ANI!!!!Sanatate, multe impliniri si bucurii, sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai parte numai de fericire alaturi de cei dragi... si ca sa fiu prima- sper ii urez fetitei tale ALESSIA multa sanatate, fericire, sa creasca mare si frumoasa si sa iti aduca zambetul pe buze atunci cand esti suparata.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
anca0234 spune:
alina, dar puiu tau mic e prea maruntel pt scaun 0-18 kg. cand s-a nascut dragos sotul meu voia sa cumpere asa ceva. doroc ca m-am dus si m-am uitat la el. nu poti aseza un nou-nascut in ele. nu au curbura necesara pt spaticul lor. pot sa iti recomand cosuletul de masina de la "primii pasi" pe care il gasesti in carrefour. e 150 roni si e f ok. stiu ca pare o cheltuiala in plus dar e mai bine pt copil. ei nu au stabilitate in coloana la varsta astasi nici capul nu si-l pot tine, iar cosuletul e cea mai buna alegere.
Celia spune:
Cu intarziere am intrat si eu in posesia unor fotografii de la mot
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Cu intarziere am intrat si eu in posesia unor fotografii de la mot |
O frumusete!
Iar rochita a fost dulcica tare.Si...ce scenariu ati facut in legatura cu viitorul fetei?
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Buna seara!
Alina - e bun scaunul de masina, are si 3 pozitii, trebuie vazut cat de mult se inclina, Anca are dreptate, cel mai bun ar fi cosuletul. Uite cum statea la 1 luna al meu in scaun aici , cam chinuit...
Celia - ce minunatie zulufata ai
Andrei seamana cu mami si Andreea cu tati, nu?
Kriss - multi pupici
si multe flori 

sa iti treaca supararea.
Irina- frumoase pozele, ce vesela e Iustina
Felicitari pentru mers
, ai fetita mare de acum. Frumos tortul, mami l-a facut?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
Tocmai ce-am postat un anunt la mica publicitate,ca vand cosuletul auto al Amirei. ![]()
Michelle,va sa zica Domi fu pletos de mic. 
Cristina,daca-ti dau si eu o floricica iti trece supararea? ![]()
Irina,am vazut pozele de dimineata,dar am uitat sa-ti spun.
Ce tort ai facut pana la urma? 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Celia spune:
Miha, Michelle, multumesc
.
Michelle, asa e ne-a impartit DD in asemanari.
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mihamora spune:
Da Miha, pletos
dupa care a chelit pe alocuri 
Ce ai mai facut bunut? Am vazut ca sub -cartea noua de bucate- a luat o pauza.
Vreau sa fac ceva bun pt weekend , dulce..
Celia - sunteti f frumosi![]()
Ella - ce mai faceti, ce face Bia?
Daca vreti sa va distrati va dau un filmulet, sa vedeti cum vorbeste fii-miu la telefon cu bunica-sawww.youtube.com/watch?v=EFDp_P3QltI" target="_blank"> aici
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI