Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
plici plici spune:
iuhuuuuuu
buna dimineata !!!! de o saptaman ma chinui sa scriu si eu 2 cuvinte si n-am apucat...intre timp s-a deschis si capitol nou![]()
felicitari tuturor care si-au serbat aniversarile de casatorie, multi ani fericiti inainte!!!!
felicitari si celor care au venit cu vesti de la ecografii (culori carucioare, masuratori, teste)

despre mine n-am noutati...decat ca am un pepene la purtator
care are program artistic intre 10 si 1 PM
hihiihih
acuma a inceput sa se vada si la exterior cand suteaza piciul, l-a simtit si tatal lui in timp ce-l ruga sa se culce sa doarma si "casa" lui (cum se semneaza o graviduta de la noi
)
ah am mai aruncat 2 poze din w-end in album sa vedeti ce pepenoi detin (mie mi se pare ca am ditamai burtoiu, desi toata lumea se mira ca e mic
)
pupicii multi...hahahha...s-a trezit si piciul, iar are ceva de zis 
corina
20+
Robert Andrei
MITITICA82 spune:
florinela79 ma bucur pt rezultatele bune...cat despre co pana la nastere daca stii ca nu se poate lucra in conditii normale cel mai bine pt tine si bb e odihna, fara stress..asa ca daca poti ia-ti co
si la mine la birou e stress dar incerc sa nu ma mai consum si ma fac ca nu aud, din pacate nu imi permit sa stau in co pana la nastere atata timp cat sunt platita 70%
plici plici ai o brutica frumoasa
multumesc celor ce m-au felicitat pt implinirea a 2 ani de casnicie, sunt sigura ca cuv.paraschiva are grija de puiutul meu si in curand il voi simti cum face acrobatii
si pe mine ma mai inteapa burtica, si am si o durere slaba sub burtica sa fie din cauza placentei inserate jos...?
in rest burtica voastra cum e tare?moale?ca eu toata ziua imi analizez burta, sanii si cum mi se pare ca nu mai sunt asa tari ..intru in panica...toate faceti ca mine sau eu sunt dusa???
17+
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
Maria_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu buna ziua fetelor, va doresc sarcini usoare si sa ajungeti cu bine la termen. ![]() eu sunt de la o alta odisee si am intrat sa salut o veche prietena. mariak- iti doresc multa sanatate si sarcina usoara si sa-ti spun ca imi place foarte mult numele pe care l-ai ales pentru printesa ta. sa ajungi la termen, draga mea. ![]() 34+ Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24 |
multumesc de vizita
ma bucur ca-ti place numele. in general mi s-a spus ca e "de telenovela".pragatim in curand galeria si pentru tine ca vad ca la odiseea de nov-dec s-a dat drumul la nasteri. te/va pupacim

Maria
20+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
silvi8 spune:
neata burtici!!!
timi, ma bucur ca bb e ok si ca acu te-ai linistit
plici, ai o burtica superba!
madyn, si eu sunt cu sotul meu de 8 ani dar casatoriti doar de 2 (am facut in vara).s-ar putea sa fii veterana!
maria, acum am vazut ca ai ales numele ptr fetita. mie imi place si daca cred unii ca e telenovela asta e. daca voua va place asta e important. eu cand am zis familionului ca am ales crina, toata lumea s-a strambat. asta e...
shasa, esti inca moderata asa ca noi iti vedem mesajele cam tarziu...srie si tu mai mult, povestestene despre tine si piticii tai. am vazut ca ai deja 2 flacai deci ai ce sa ne povestesti.
fetelor, maine se voteaza legea cu privire la indemnizatia de cresterea copilului, 85 % din veniturile realizate in ultimile 12 luni.sper sa se voteze ca pe mine m-ar avantaja putin...daca nu nu-i bai. da eu cred ca se voteaza ca vin alegerile...
iar despre eco de morfologie fetala eu sunt programata la 20 de saptamani si 5 zile, deci in saptamana 21. cred ca e ok daca atunci m-a chemat.apoi urmatoarea la 24 saptamani.
o zi minunata tuturor!!!
silvi
16 +
VINE BEBE
POZE
petrean spune:
Neatza fetelor.
Florinela poti sa-ti iei de acum concediu, sau concediu de risc maternal.Acum depinde cat de "darnic"e medicul tau de familie/ginecologul. Eu vad ca intru iar in perioada de rau..si vomitat:((mama..sunt satula
dupa ce ca ma simt mereu ca o leguma..mai si vomit..si sunt..in al 15-lea cer..
eu in 26 OCt implinesc 6 ani de casatorie..era cineva cu 9?Felicitari si casnicie frumoasa in continuare
Bogdana
17+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
millie spune:
Neata!Plici ai o burtica tare frumoasa.Eu deabea astazi mi-am mai revenit ,am avut cateva zile horor cu greturi si dureri de burtica.Florinela poti sa-ti iei concediu cu risc maternal,asa aveam de gand si eu sa-mi iau dar multumesc lui DD ca toate problemele sau rezolvat si sper sa nu fie nevoie.fetelor vad ca ati ales deja numele bebicilor ,noi inca nu ne putem hotara.La multi ani ! celor care se serbeaza astazi de Sf Paraschiva
monica
20+
aris26 spune:
neatza
mababei - eu zic sa te mai interesezi despre citomegalovirus, din cate imi aduc eu aminte se mai numeste si boala sarutului(sau ceva de genul) si e o boala a adoleshcentzei. eu zic ca ai f slabe shanse sa mai intri in contact cu virusul asta
. iar daca ai anticorpii indiferent la ce valoare poti sa stai linishtita.
si eu m-am programat la morfofetala la 20 de sapt. si doua zile. dar pana atunci ashtept cu nerabdare ecografia de control saptamana viitoare.
referitor la mishcarile lui bb. eu zic ca am simtzit cate ceva...sunt f ushoare mishcarile, bine si bb e micutz....chiar in timp ce va scriam a inceput ceva agitatie. nu sunt gaze asta e sigur dar nici nu are putere sa imi dea shuturi serioase, dar si ieri si azi am simtzit exact acelash lucru in jur de aceeashi ora. el trebuie sa fie, nu?
ca un fluturash la o palma sub buric si de cate ori pun mana pe burta se opreshte. fetelor cu experientza.....asa e?
16+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
MADYN spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvi8 neata burtici!!! madyn, si eu sunt cu sotul meu de 8 ani dar casatoriti doar de 2 (am facut in vara).s-ar putea sa fii veterana! |
Silvi8 pai si noi sintem impreuna la bine si la greu de 12 ani, dar casatoriti de 9
m
13+ & m - (1-aug-2006)
ZoRi spune:
Buna dimineata!
Va poftesc la o
cu mult laptic.
Azi mai sunt in concediu medical si de maine incep munca
. Mi-a pris tare bine concediul acesta m-am odihnit si mi-a trecut si raceala, dar de nas infundat nu am scapat. Se pare ca nici n-o sa scap, cred ca e de la sarcina.
Aris26 la fel simt si eu la o palma sub buric si cand pun mana se opreste. Acum il simt simt din ce in ce mai des si parca mai tare.
Madyn eu dau mai mult
am implit 10 ani de casatorie in septembrie.
Florinela poti sa-ti iei concediu de risc maternal pana in prenatal, ai dreptul parca la 120 de zile. Si eu aveam de gand sa-mi iau concediu dar sarcina e ok si la servici am mai renuntat la unele responsabilitati mai stresante,asa ca mai merg pana in decembrie.
ZoRi
18+ cu