Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Neata fetele !!!
Ma inscriu si eu la vechime in relatie (vreo 6 cred ca
) dar i-au trebuie 5 ani sa-si dea seama ce comoara sunt ![]()
![]()
si sa-mi accepte planurile de nunta !! Apropos, astazi e ziua sotului 
Am vazut stirea referitor la plata a 85% din salariu (net presupun) ar fi super !! adica o sa raman putin mai mult acasa daca e asa !
V-am pupat !
19+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Pisik06 spune:
Neatza
Florinela, baga medical, ca nu merita nimic in lume sa iti faci rau tie si lui bebe. Ce sefi imbecili! Bine, noco sefa mea nu e f breaza, ca eu sunt racita cobza si stau la birou si toata lumea considera normal, dar parca totusi este mai intelegatoare in anumite momente.
Fetelor, ati vazut ca se voteaza legea mamelor, cu salariu 85%
? Maine ar trebui sa se voteze, Doamne ajuta, asta ar fi chiar o veste grozava![]()
Sunteti niste fericite fetele care il simtiti pe bebe. Eu inca simt ceva f f vag, dar sper sa isi faca simtita prezenta mai repede
Pupici
17+ 
millie spune:
Novus La Multi Ani, sotului tau!!! eu sunt tare curioasa daca va promulga legea,ar face un lucru bun
monica
20+
silvi8 spune:
zori, cu 10 ani cred ca tu esti totusi veterana! multi inainte!
novus, sa-ti traiasca sotul! la multi ani!!!
fetelor este vorba de 85 % din toate veniturile realizate in ultimile 12 luni, nu doar din salariu ceea ce este f bine. deabia astept sa publice legea sa vad totusi exact...
silvi
16 +
VINE BEBE
POZE
zsuzsu spune:
buna dimineata fetelor
multumim pt cafea, eu cel putin ca mai beau cate putin
eu sunt asa de fericita, dupa ce bb meu a inceput sa miste de la 14 saptamani, pana saptam asta eram tare suparata ca l-am simtit doar de vreo 2 ori
dar acu 2 minute am primit niste suturi de am sarit in sus pe scaun
s-a simtit si cu mana
in rest suntem ok, asteptam ziua de maine sa mergem la eco,
si eu sunt tare fericita pt incercarea de a ne ridica indemnizatia
sper din tot sufletul ca se va vota
novus La Multi Ani sotului tau
plici ai o burtica tare frumoasa
petrean sa speram ca scapi repede de greturi si
si te refaci repede
maria imi place tare numele pe care l-ai ales si important e sa va placa voua
toate fetele
16+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi
georgyiuly spune:
Neata fetele!

Intru si eu sa va urez tuturor sarbatoritelor de casatorie, La multi ani , fericiti alaturi de soti!!! Eu sunt in categoria lui Leloo ( ea parca scria), adica parinti necasatoriti...desi suntem impreuna de 9 ani, la Craciun
.Nu ma "certati".Noi avem nunta deja programata pe 5 sept., anul viitor ( dinainte sa stim de bebe) si cum nu avem nici o posibilitate sa ajungem in tara pana in vara, il vom naste pe bebe asa!
.Important e ca are parinti care se iubesc mult si il vor iubi si mai mult!
Apropo de nume, eu imi doresc daca va fi fata sa o cheme Daria....nu pot sa va spun reactia unora de acasa..." ce nume e ala????nu e de sfant???iar daca va fi baiat Sebastian...ma intreb ce vor zice ...can d le voi spune?????
Asa ca nu mai spun nimic la mine, daca nu ma simt sprijinita...si le pun certificatul de nastere in nas
.
Imi place de voi fetele ca nu bagati in seama babismele.....si nici superstitiile.Pe mine m-au avertizat deja sa nu cumpar nimic....abiua astept sa vad ce este sa ii iau cate ceva!!!

Azi e ziua mamei mele de nastere...ce mie dor de ea!!!
Va las ca am vb prea mult.
O zi buna tuturor!
17+
georgiana
petrean spune:
mai..asta cu cumparatul inainte..mare prostie..eu la andrei am avut mai tot dinainte..inclusvi haine..pat...tot ce ii trebuie unui bebelus..si doamne bine mi-a mai prins, mai ales ca am iesit din spital in 19 decembrie..inainte de sarbatori..cum era sa ma pun pe alergatura sa cumparam haine.patut..si ce ii mai trebuie unui bebel. Pentru urmatorii 2...nu avem inca carucior..in rest..totul e pus la punct..patuturi..haine..asa k...sa ma mai lase babele cu "prezicerile"lor![]()
![]()
Bogdana
17+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Aalina spune:
Ma inscriu si eu cu 9 ani de relatie si 8 de casatorie.
La cat mai multi ani tuturor si distractie faina celor ce sarbatoresc luna asta. Multi ani inainte si nunti frumoase si celor care or sa le aiba dupa aceea.
Novus la multi ani pentru sotul tau.
Flori mergi si intreaba-ti medicul daca iti da concediu. Eu m-am enervat saptamana trecuta la lucru si mi-a spus doctorita ca imi da fara probleme. Dar eu nu sunt invatata sa stau acasa. Insa tot a fost ceva bun ca pana la urma am facut anuntul scris ca sunt insarcinata ca tot amanam.
Ar fi super sa se voteze legea asta cu 85 %. As scapa de un stres.
Eu eco morfo mi-am programat-o la 22 +.
Felicitari celor care au ales deja nume. Si eu le am in cap da tot nu ma indur sa le zic si celorlalti din familie ca sa alegem odata.
In continuare sunt racita da nu mai intra in mine nici un dram de ceai cu lamaie
. Si am niste zile pline... of.
Pup
20+ cu 
novus spune:
Georgiana, La multi ani mamei tale !!! 
Referitor la nume daca tie si sotului va place asta este !! noi chiar nu am intrebat pe nimeni, i-am anuntat doar, si nimeni nu a avut vreo obiectie (nu de alta dar ma cunosc si stiu ca doar m-ar fi intaratat mai mult)
Maria_k , foarte frumos numele fetitei !!
Ma duc sa bantui pe afara ca se ridica ceata si trebuie sa fac o pauza ca mi se lateste fundul daca nu !!!
19+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
mababei spune:
Buna mamici!
Aris26, m-ai facut sa rad. Chiar ma gandeam ca
ceva broaste pana mi-am gasit printul!
Dar nu e vorba de virusul acela, cel despre care vorbesti se numeste virusul Epstein-Barr si determina mononucleoza infectioasa. Si CMV este tot un virus din clasa herpesului dar asta-i mai periculos intrucat da malformatii grave in cazul infectiei primare in timpul sarcinii iar in cazul infectiei recurente, cum e cazul meu, doar in 1% din cazuri. Deocamdata nu-mi fac griji intrucat acum IgM e negativ dar incerc totusi sa-mi cresc imunitatea ca sa nu-i dau ocazia sa revina.
mihaela
17+