Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_tinaus Si eu am azi un an de la nunta ![]() . Noroc ca e si pe drum, asa fericirea noastra e completa![]() Cris cu bebe 17+ |
Felicitari!

Si multi ani fericiti impreuna, voi si minunea care vine!Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
PrettyBaby spune:
| citat din mesajul lui PrettyBaby Dragi mamici am fost azi la eco-morfo(fara 3d) sperand sa aflu ce ascunde bebelinul intre picioruse si am ramas surprinsa si nu in bine de exprimarea si comportamentul celei ce efectua ecografia...chinuindu-se aproape 45 de min numai pe ace zona si dandu-mi un raspuns sec e ceva alb intre picioare dar nu stiu ce este prima oara m-am speriat intreband "adika?!?!" adica e ceva acolo uite vezi si tu dar ma abtin" si eu din nou "adika"?!? (ramasesem blocata)...dar raspunsul a fost exact cum ma asteptam :" nu stiu ce poate fi baiat sau fata" ..in gandul meu normalca asa sunt si shansele 50-50 lol am tacut plecat total nesatisfacutaasa ca felicitari fetele care ati aflat si celor cu ecografisti mai buni ..sper ca la urmatoarea ecografie care SIGUR nu o voi face tot acolo ..pe la 20 si ceva de sapt sa pot afla..daca nu..SURPRIZA:). pupici fetele si somn usor:) ![]() Diana 16 |
am scris mesajul asta acum cev ore si multe alte mesaje dar imi scrie nemoderate...ce se intampla:((
Diana
16+
Timi07 spune:
ZoRi este excelent ca mergi mult pe jos, la fel de minunat este si inotul in sarcina. Eu merg la inot o data sau de 2 ori pe saptamana (nu-ti imagina ca inot kilometri) si cam o data pe sapt la gym (am intrerupt dar sper sa reiau cat mai curand) si ma ajuta foarte mult mai ales psihic.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Ayla21 spune:
"Ginsengul poate dauna sarcinii
Femeile care utilizeaza extracte de ginseng in primele luni ale sarcinii risca sa aiba copii cu anomalii, transmite pagina electronica a BBC, citand un studiu al cercetatorilor chinezi.
Dr. Louis Chang, seful echipei de la Universitatea din Hong Kong, care a facut experimente cu ginseng pe soareci, a spus: "Pana cand vom avea mai multe informatii in aceasta privinta la oameni, femeile aflate in primul trimestru al sarcinii ar trebui sa evite administrarea produselor ce contin ginseng". Cercetatorii au testat efectele unui compus al ginsengului, in concentratii diferite, asupra embrionilor in varsta de noua zile si au descoperit ca acestia prezinta anormalitati de crestere, probleme cu inima, ochii si dezvoltarea inadecvata a membrelor.
Potrivit doctorului Chang, dovezile aduse de studiu sunt destul de clare pentru a demonstra necesitatea unor studii aprofundate in aceasta privinta."
www.desprecopii.com/NewsItem.asp?id=784" target="_blank">sursa
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui PrettyBaby am scris mesajul asta acum cev ore si multe alte mesaje dar imi scrie nemoderate...ce se intampla:(( Diana 16+ |
Pana la 10 mesaje esti moderata, asa e regula cu noi venintii, fiecare a trecut prin asta. Mai un mesaj si gata, iti apar mesajele in timp real. Adica imediat ce le postezi. Pana iesi de sub moderare, apare mesajul doar dupa ce moderatorul il vede si il aproba. asta poate dura putin timp, iar cum fetele scriu kilometrii intregi, mesajele raman in urma.
Monica mami de printisor si printese
shasa spune:
Multumesc foarte mult de primire. Va doresc la toate o sarcina si o nastere usoare.
La multi ani celor ce isi sarbatoresc aniversarea.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 14+
florinela79 spune:
Buna seara fetelor(sau buna noape)!
Ati scris tare mult zilele acestea..eu nu am mai postat de vineri
. sambata am avut toate analizele si markeri si TT si secretie de col...toate au iesit bine....si am fost tare linistita si relaxata.
In schimb dimineata m-am trezit cu o durere de cap si o stare de rau......(si am zis ca nu ma duc la serviciu cu starea asta ca nu am sa fac fata), bineinteles ca am anuntat ca imi voi lua liber, la ora 11 m-a suna de la birou, daca mi-a trecut starea de rau sa ma duc la serviciu(ca ei nu stiu ce sa faca in situatia asta...ca e normal sa te mai doara capul cand esti gravida...)si am zis ca probabil imi voi lua cateva zile de medical(pentru ca nu mai am concediu de odihna), l-a care mi-a zis ca sa-i anunt cum sta situatia, sa intreb medicul care va fi evolutia..ori medical...ori serviciu...
. Ca sotia lui a venit la serv pana la o sapt inainte de a naste, avea stari de nici apa nu putea sa bea..si tot s-a dus (ea lucreaza cu noi in firma, el director ea sefa de birou la alt departament - va dati seama cat muncea si ce solicitata era...
).
Mie mi se par chiar..exagerat, avand in vedere ca m-a pistonat zileel astea cu niste situatii de veneam acasa cu niste dureri cumplite de cap, de la atata stat cu ochii in monitor fara pauza.
De asta cred ca m-a si durut capul...
Le-am explicat situatia mea din sapt 13 de sarcina,asa cum am putut ..avand in vedere ca lucrez numai cu barbati in birou...cand medicul a zis:sa o iau mai usor ca am tensiunea crescuta 13.8 si pulsul maricel, placenta jos inserata imi da intepaturi...si sa stau mai comod pe scaun , mai pe spate - dar asa nu pot lucra la calculator si cu nasul in foi, stand ca in seslong.
Astia pana nu te vad cazut pe jos asu sa te pui cu capul pe birou, sa te vaiti, nu stiu cum?....nu te cre..ce-or zice "fitze de gravida".
As vrea sa vb cu medicul in situatia asta sa-mi dea medical....pana la prenatal...crede-ti ca se poate?
A mai apelat vreuna din voi la chestia asta.....sa ramai in medical?
Offff...ma seca situatia asta!
17+
fbruma
shasa spune:
A mai facut cineva eco de 14 saptamani la Medical City? Voiam sa stiu cat costa, sa imi fac o idee!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 14+
MADYN spune:
florinela79 cel mai intelept ar fi sa-ti iei medical, macar o perioada. Cu tensiunea in sarcina nu-i de gluma. Retine: acum cei mai importanti pe lume esti tu si bebe, restul ... da la spate!
Se pare ca io-s veterana p-aici in ale casatoriei, in vara am implinit 9 ani. Care da mai mult
?!
m
13+ & m - (1-aug-2006)

. Noroc ca e si
pe drum, asa fericirea noastra e completa
prima oara m-am speriat intreband "adika?!?!" adica e ceva acolo uite vezi si tu dar ma abtin" si eu din nou "adika"?!?